Arkadaşlar merhaba tüp bebek fiyatlarni merak ediyorum hiç sorun olmayipta tüp bebek yapanlar 40 50 bin diyorlar eğer sorun var ise fiyat dahada artıyor diyorlar kimler nerede tup bebek tedavisi yaptırdı ve ne kadar harcadı sağlık sıkıntısı neydi bilgi verirseniz çok sevinirim bilgi akışı yapalim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek fiyatları
- Konu Sahibi Zengo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
merhaba ,Arkadaşlar merhaba tüp bebek fiyatlarni merak ediyorum hiç sorun olmayipta tüp bebek yapanlar 40 50 bin diyorlar eğer sorun var ise fiyat dahada artıyor diyorlar kimler nerede tup bebek tedavisi yaptırdı ve ne kadar harcadı sağlık sıkıntısı neydi bilgi verirseniz çok sevinirim bilgi akışı yapalim
fiyatlar merkeze ve uygulamaya gore degısıyor ..
bızım sebepsız ınfertılıte , koç ünv. hastanesınde tedavi görüyorum..
henüz yumurtalrım toplandı ama transfer olmadım ay sonu sanırım regl ıle başlayacağız.
şuana kadar hastane +ilaçlara 30bın gitti..
trasnfer ucretı,ılaclar da olacak ..
Normal sperm çıkışı varmı mikrotese isin icine girince nekadar fark edermerhaba ,
fiyatlar merkeze ve uygulamaya gore degısıyor ..
bızım sebepsız ınfertılıte , koç ünv. hastanesınde tedavi görüyorum..
henüz yumurtalrım toplandı ama transfer olmadım ay sonu sanırım regl ıle başlayacağız.
şuana kadar hastane +ilaçlara 30bın gitti..
trasnfer ucretı,ılaclar da olacak ..
İstanbul damisiniz Zeynep Kamil kadın ve doğum hastanesini çok iyi diyorlarBen devlette raporlu yaptırdım 5 bin falab tuttu.
İlaçlar 4 civarı 900 kusur de hastane aldı
Bendede polikistik over var ohss nedir bilmiyorum şimdi Internetten bakacağım kadın doğum doktoru polikistik over sendromu olanlar tüp bebekte daha şanslı diyor yumurta geliştirici iğneler ile bir sürü yumurta olgunlaşıyormuş benim eşim azospermben bursa jinemedde yaptırıyorum. ohss olduğum için transferim ertelendi
polikistik overim.
hastaneye 25 bin, ilaçlara da 10 bin gitti yaklaşık olarak. yani bulunduğum yerden git gel ekstralarla 40ı geçmiştir benim.
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
14 yumurtam toplandı, 12sine işlem yapıldı 3ü donduruldu.Bendede polikistik over var ohss nedir bilmiyorum şimdi Internetten bakacağım kadın doğum doktoru polikistik over sendromu olanlar tüp bebekte daha şanslı diyor yumurta geliştirici iğneler ile bir sürü yumurta olgunlaşıyormuş benim eşim azosperm
yumurta sayıma göre 3 biraz az aslında, doktorum 6 beklerdim dedi ama bilemiyorum.
toplandıktan sonra da ohss oluştu, yumurtalıklarım su topladı baya zorlu 10 gün geçirdim. o yüzden transfer iki adet sonrasına kaldı. tüp bebeğin en zorlu süreciydi ama herkes ohss olmuyor tabii.
Süleymaniye de yaptırdım bende çok memnunum baya ilgililerdi.İstanbul damisiniz Zeynep Kamil kadın ve doğum hastanesini çok iyi diyorlar
Bende 17 yumurta toplandı 10 u dollendi14 yumurtam toplandı, 12sine işlem yapıldı 3ü donduruldu.
yumurta sayıma göre 3 biraz az aslında, doktorum 6 beklerdim dedi ama bilemiyorum.
toplandıktan sonra da ohss oluştu, yumurtalıklarım su topladı baya zorlu 10 gün geçirdim. o yüzden transfer iki adet sonrasına kaldı. tüp bebeğin en zorlu süreciydi ama herkes ohss olmuyor tabii.
2 transfer edildi geriye hiç donması donacak kalitede değildi dediler
3.gun transfer yapıldı transfer günü sonrası ohss oldum. Yumurtlama ve büyüme devam etmiş
9 aylık hamile gibi desteksiz kalkıp yatamiyordum sağdan sola dönmek bile büyük olaydı
Embiryonun 1 tanesi tuttu 6+2 oldu hâlâ yunurtaliklar 7 cm di.
Tüp bebek de en zor kısım bence ohss yoksa iğneler falan basitmiş dedim
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
hıc bılmıyorum canım ınan ..Normal sperm çıkışı varmı mikrotese isin icine girince nekadar fark eder
mıkrotese olmadık biz
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
Allah sizin de yardımcınız olsun, hamileyken ohss olmak daha zormuş o yüzden transferimi yapmadı doktor benimde.Bende 17 yumurta toplandı 10 u dollendi
2 transfer edildi geriye hiç donması donacak kalitede değildi dediler
3.gun transfer yapıldı transfer günü sonrası ohss oldum. Yumurtlama ve büyüme devam etmiş
9 aylık hamile gibi desteksiz kalkıp yatamiyordum sağdan sola dönmek bile büyük olaydı
Embiryonun 1 tanesi tuttu 6+2 oldu hâlâ yunurtaliklar 7 cm di.
Tüp bebek de en zor kısım bence ohss yoksa iğneler falan basitmiş dedim
hamileliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin insaalah darısı sizlereAllah sizin de yardımcınız olsun, hamileyken ohss olmak daha zormuş o yüzden transferimi yapmadı doktor benimde.
hamileliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah
Transfer e kadar çok sancım yoktu belki de öyle olsa beninkide ertelenirdi.
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
aminnAmin insaalah darısı sizlere
Transfer e kadar çok sancım yoktu belki de öyle olsa beninkide ertelenirdi.
evet tabii. benim opudan 1 gün sonra başlamıştı o yüzden farkedildi..
Devlette raporlu yaptırmak İçin şartlar ne acabaBen devlette raporlu yaptırdım 5 bin falab tuttu.
İlaçlar 4 civarı 900 kusur de hastane aldı
3 yıllık evlilikDevlette raporlu yaptırmak İçin şartlar ne acaba
Kadının yaşı 39 dan az olmalı
2 iğneli aşılama
Yaşayan çocuk olmaması
Eşlerden birinin SGK gün sayısı vardı tam hatırlamıyorum.
Ama bazı durumlarda yumurta sperm azlığı gibi koşullar değişiyor
Teşekkür ederim ama erkek eşin ikinci evliliği ise ve ilk evliliğinden bir çocuğu varsa bu etkiliyor mu acab ?3 yıllık evlilik
Kadının yaşı 39 dan az olmalı
2 iğneli aşılama
Yaşayan çocuk olmaması
Eşlerden birinin SGK gün sayısı vardı tam hatırlamıyorum.
Ama bazı durumlarda yumurta sperm azlığı gibi koşullar değişiyor
Bu konuda bilgim yokTeşekkür ederim ama erkek eşin ikinci evliliği ise ve ilk evliliğinden bir çocuğu varsa bu etkiliyor mu acab ?
- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 33
- 28