• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bursa jinemedde yaptırıyorum. ohss olduğum için transferim ertelendi
polikistik overim.
hastaneye 25 bin, ilaçlara da 10 bin gitti yaklaşık olarak. yani bulunduğum yerden git gel ekstralarla 40ı geçmiştir benim.
Bende bursada tedavi görüyorum transferim ocakta sizinki ne zaman

13 bin ilaçlara verdim
25bin hastaneye verdik dondurma ve opu transfer işlemi için
Sperm dondurma ücretine 6000
Doktora her gidiştede muane ücreti 500 verdim

Merhaba arkadaslar ben kayseri acibademde yaptirdim 20 bin hastahaneye verdim ilaclarim 10 bin tuttu 5 bine vitamin alfirdi doktorum sonra istenilen kalitede yumurta elde edemeyince havuz yaptik tekrar hastahaneye 10 bin verdim yine ilaclara 10 bin vitaminlere 5 bin cok sukur sonunda transfer yapildi sonra kalan embriyolari dondurmak icin 4.800 verdik hastahaneye. Sehir disinda bir merkez tercih ettik transfer sonrasi bir gece kayseride kaldim derken gelis gidis tum masraflar 80 90 bin paramiz gitti. Bugun pozitif haberini aldim transferimin 10. Gunu umarim sorunsuz devam eder cok korkuyorum bu kdr emekten sonra kaybetmeyi allah isteyen herkese kucagina almayi nasip etsin

Allahım hepinize yardım etsin inşallah arkadaşlarım…

Arkadaşlar merhaba tüp bebek fiyatlarni merak ediyorum hiç sorun olmayipta tüp bebek yapanlar 40 50 bin diyorlar eğer sorun var ise fiyat dahada artıyor diyorlar kimler nerede tup bebek tedavisi yaptırdı ve ne kadar harcadı sağlık sıkıntısı neydi bilgi verirseniz çok sevinirim bilgi akışı yapalim 🦋
Canım ben izmirde Ahmet Zeki Işık hocamda oldum 5 gün embriyosu fiyat oradan da alabilirsin şimdi şukdar diyenlere bakma çünkü gördüğün tedavi aldığın ilaçlar iğneler haplar hepsi çok zorlu bir süreç ama doğru özelde 40 bin rahat bulur bizim şuan geçti bile riskl gebelik yaşıyorum kanama alanım var hasta gidiyorjz kanama olunca 2 3 gün hastane kal 10 bin iğne ve ilaç hala devam ediyorum yani evet insanlar arabasını evini satıyor bizde kredi çektik anne baba olmak için sen direk gideceğin hastane ve Dr araştır fiyat al umarım Allah daha fazla aratmaz

Ben devlette raporlu yaptırdım 5 bin falab tuttu.
İlaçlar 4 civarı 900 kusur de hastane aldı
Bu fiyatlar gerçekten çok iyi inşallah sonucunuz da güzel olur, biz de üniversite de tedavi gördük rapor çıktığı halde ilaçlar 5 e yakın tuttu opu günü 10 bin ödeme yaptık, kalan embriyoları dondurmak için de 1000 verdik, ilk transfer de kimyasal oldu şimdi tekrar dondurulmuşlardan transfer için gidicem onun için de 2 bin hastane alıyormuş daha ilaç ücreti de olur. Opu günü aldıkları ödeme sanırım hocanın kendi belirlediği ödeme bazı üniversitelerde çok daha ucuz. Eğer rapor çıkmasaydı hastane 20 bin alıcaktı ilaçlar da 13 bin falandı, özel fiyatı gibi yani.

Bu fiyatlar gerçekten çok iyi inşallah sonucunuz da güzel olur, biz de üniversite de tedavi gördük rapor çıktığı halde ilaçlar 5 e yakın tuttu opu günü 10 bin ödeme yaptık, kalan embriyoları dondurmak için de 1000 verdik, ilk transfer de kimyasal oldu şimdi tekrar dondurulmuşlardan transfer için gidicem onun için de 2 bin hastane alıyormuş daha ilaç ücreti de olur. Opu günü aldıkları ödeme sanırım hocanın kendi belirlediği ödeme bazı üniversitelerde çok daha ucuz. Eğer rapor çıkmasaydı hastane 20 bin alıcaktı ilaçlar da 13 bin falandı, özel fiyatı gibi yani.
Allah'a şükür ilk transfer tuttu. Sonuna kadar hayırlı evlat olsun insaalah
sizin de İnsaalah bu denemede başarılı sonuç alırsınız.biz opu da 900 lira ödedik. Dondurma ücretini bilmiyorum ama şu var ki hastane aynı olsa bile hastanın durumuna göre fiyat değişiyor. Mesela gonal-f ve ginalpepty fiyatları çok farklı
Yada bazıları 5 iğne kullanıyor. Ben çok kullandım gibi

Allah'a şükür ilk transfer tuttu. Sonuna kadar hayırlı evlat olsun insaalah
sizin de İnsaalah bu denemede başarılı sonuç alırsınız.biz opu da 900 lira ödedik. Dondurma ücretini bilmiyorum ama şu var ki hastane aynı olsa bile hastanın durumuna göre fiyat değişiyor. Mesela gonal-f ve ginalpepty fiyatları çok farklı
Yada bazıları 5 iğne kullanıyor. Ben çok kullandım gibi
Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻 bizim için de dua edin lütfen

Arkadaşlar merhaba tüp bebek fiyatlarni merak ediyorum hiç sorun olmayipta tüp bebek yapanlar 40 50 bin diyorlar eğer sorun var ise fiyat dahada artıyor diyorlar kimler nerede tup bebek tedavisi yaptırdı ve ne kadar harcadı sağlık sıkıntısı neydi bilgi verirseniz çok sevinirim bilgi akışı yapalim 🦋
merhaba rapor alabilirseniz tamamlyıcı sigortayla tüm bebek teminatı yapmanızı tavsiye ederim. biz de amh düşük ve eşimdede morfoloji 1 olduğu için rapor çıktı. şuan tüp bebek teminatiyla tedavi oluyoruz. teminat için 5 bin ilaçlarada 7 bin verdik ilaçların ücretinin bir kısmı geri alınıyor zaten. diğer tüm işlemler ücret ödemeden oluyor.

merhaba rapor alabilirseniz tamamlyıcı sigortayla tüm bebek teminatı yapmanızı tavsiye ederim. biz de amh düşük ve eşimdede morfoloji 1 olduğu için rapor çıktı. şuan tüp bebek teminatiyla tedavi oluyoruz. teminat için 5 bin ilaçlarada 7 bin verdik ilaçların ücretinin bir kısmı geri alınıyor zaten. diğer tüm işlemler ücret ödemeden oluyor.
merhaba, yorumunuz üzerinden çok zaman geçmiş ama yinede sormak istedim. Tamamlayıcı sağlık sigortasının tüp bebek teminatını araştırıyorum da bende de amh düşük ve bu yüzden sgk raporu çıkardık. bu teminatı da yaptırmayı düşünüyorum. Sizde tamamlayıcı sigorta hastane ücretini karşıladı mı? bir de yumurta toplamadan sonra 1 ay içerisinde embriyo transferiniz olmuş muydu?

Back