Tüp bebek fikir

halime252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
37
2
30
Merhabalar özel sektörde çalışıyorum 2 adet embriyom var kalitesi 5 gün embriyosu 3ab dediler sizce transfer yaptırmalımıyım yoksa işten ayrıldıktan sonra mı yaptırmalıyım

İşiniz nedir? Zorlayıcı ağır bir işse durumunuz da varsa çıkabilirsiniz diyecektim. Ama masa başı falansa yol vs sizi yıpratmayacaksa çalışın kafanız dağılır. Ben de özel sektörde öğretmendim öğrenciler normal zamanlarda bile feci yoruyorlardı. Yol faktörü de vardı çıktım.

Bende yoldan dolayı işten çıktım 2 ay çok dikkat etmek gerek güvenyorsanız kendinize yolda yorucu değilse sorun olmaz ama imkan varsa çıkmanızı tavsiye ederim

Bence işten ayrılmayın. ücretsiz izine çıkın.
Her ihtimali düşününce eğer sonuç olumsuz olursa işsiz kalmak bu durumda psikolojik olarak yorar. Bir işte çalışıyor olmak kafanı dağıtır.

Siz transfer oldunuz mu

Çok saçma gebeyken çalışamayacak mı
ben sizin sorununuzu anlayamadım. gebelik olunca işten çıkarıyorlar diyorsunuz. İki embriyom var transfer mi yapayım istifa mı edeyim diyorsunuz. İkisi aynı kapıya çıkıyor zaten? Yani transfer için rapor alın hamile kalırsanız istifa edersiniz, kalmazsanız devam edersiniz.

Çok saçma gebeyken çalışamayacak mı
Gebeyken çalışıyor insanlar ben ilk defa sizden duydum özel sektörde gebe kaldı diye işten çıkarıldığını insanların. Ben de özel sektörde çalışıyorum böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Söylediler diyorsunuz imza atıp atmadığınız bile belli değil anlamadım sizi.

Sözlü olarak söylediler imza atarken bir çok evrağa okumadım hanfendi hepsini sadece kurum olarak gebelik yaşandığımda işten çıkarıyoruz dediler

Yarıyılda yaptırabilirim rapora gerek yok saten olmazsa devam ederim

Ben transferin hemen peşinden aynı gün olmak üzere sabahtan akşama ayaktaydım çok şükür ki tuttu. Ama stresim yoktu. Stresli ise ayrılın ama değilse iyi bile olur kendinizi dinlememiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…