Siz transfer oldunuz muİşiniz nedir? Zorlayıcı ağır bir işse durumunuz da varsa çıkabilirsiniz diyecektim. Ama masa başı falansa yol vs sizi yıpratmayacaksa çalışın kafanız dağılır. Ben de özel sektörde öğretmendim öğrenciler normal zamanlarda bile feci yoruyorlardı. Yol faktörü de vardı çıktım.
neden işten ayrılma seçeneği yerine yıllık izin kullanma, ücretsiz izin kullanma ya da rapor alma hakkınızı kullanmıyorsunuz?Özel sektör öğretmenim
Belki gebelik oluşmaz bu işler belli olmuyor boşu boşuna işinizden olmayın transfer süreci zaten zor geçmiyor hatta hareketli olmak daha faydalı yorucu olmadığı süreceÖzel sektör öğretmenim
Özel sektör olunca gebelikolursa saten işten çıkarılma varneden işten ayrılma seçeneği yerine yıllık izin kullanma, ücretsiz izin kullanma ya da rapor alma hakkınızı kullanmıyorsunuz?
Özel sektör olunca gebelikolursa saten işten çıkarılma var
Özel sektör olunca gebelikolursa saten iştenneden işten ayrılma seçeneği yerine yıllık izin kullanma, ücretsiz izin kullanma ya da rapor alma hakkınızı kullanmıyorsunuz?
anlaşma yaparken hamilelikte işten çıkarıyoruz dedilerİlk defa duyuyorum sözleşmenizde mi yazıyor
Böyle bir şeye imza attıysanız bilemem tabi.Özel sektör olunca gebelikolursa saten işten
anlaşma yaparken hamilelikte işten çıkarıyoruz dediler
Çok saçma gebeyken çalışamayacak mıBöyle bir şeye imza attıysanız bilemem tabi.
ben sizin sorununuzu anlayamadım. gebelik olunca işten çıkarıyorlar diyorsunuz. İki embriyom var transfer mi yapayım istifa mı edeyim diyorsunuz. İkisi aynı kapıya çıkıyor zaten? Yani transfer için rapor alın hamile kalırsanız istifa edersiniz, kalmazsanız devam edersiniz.Çok saçma gebeyken çalışamayacak mı
Gebeyken çalışıyor insanlar ben ilk defa sizden duydum özel sektörde gebe kaldı diye işten çıkarıldığını insanların. Ben de özel sektörde çalışıyorum böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Söylediler diyorsunuz imza atıp atmadığınız bile belli değil anlamadım sizi.Çok saçma gebeyken çalışamayacak mı
Sözlü olarak söylediler imza atarken bir çok evrağa okumadım hanfendi hepsini sadece kurum olarak gebelik yaşandığımda işten çıkarıyoruz dedilerGebeyken çalışıyor insanlar ben ilk defa sizden duydum özel sektörde gebe kaldı diye işten çıkarıldığını insanların. Ben de özel sektörde çalışıyorum böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Söylediler diyorsunuz imza atıp atmadığınız bile belli değil anlamadım sizi.
Yarıyılda yaptırabilirim rapora gerek yok saten olmazsa devam ederimben sizin sorununuzu anlayamadım. gebelik olunca işten çıkarıyorlar diyorsunuz. İki embriyom var transfer mi yapayım istifa mı edeyim diyorsunuz. İkisi aynı kapıya çıkıyor zaten? Yani transfer için rapor alın hamile kalırsanız istifa edersiniz, kalmazsanız devam edersiniz.
Yarıyılda yaptırabilirim rapora gerek yok saten olmazsa devam ederim
Sözlü olarak söylediler imza atarken bir çok evrağa okumadım hanfendi hepsini sadece kurum olarak gebelik yaşandığımda işten çıkarıyoruz dediler
Yani üçüncüyü olucam kısmetse. Tutmadı benim öncekilerSiz transfer oldunuz mu