Tüp bebek emriyo transfer 4. Gün embriyosu

Seda866

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
192
112
Merhaba. Dün opu sonrası 7 yumurtam toplanmış 6 tanesi alınıp döllendirilmiş ve 6 taneden 4 tanesi döllenebilmiş. 1. Gün bu şekilde ve 4. Gün Ptesi transfer edilebilirmiş. Sizce 4. Güne kaç tanesi gidebilir Döllenemeyen 2 tane ise gözetim altındaymış sonradan onlarında oluşubilme ihtimali oluyormuş. Sizin deneyimleriniz ve fikirleriniz neler acaba

İnşallah kalanların hepsi gider sağlıklı ise ulaşacaktırlar Bende iki hafta önce opu oldum 9 adet toplandı 8i döllendi 6sı 3. Güneli ulaştı 5. Güne 3 adet ulaştı ama sadece bir adet kaldı ve donduruldu onun transferi için bekliyorum şuanda

İnşallah kalanların hepsi gider sağlıklı ise ulaşacaktırlar Bende iki hafta önce opu oldum 9 adet toplandı ama 5. Güne sadece bir adet kaldı ve donduruldu onun transferi için bekliyorum şuanda
Ayy inşallah olur Allah verir inşallah size Kader kısmet çok farklı şeyler gün ve gün değişiyor gerçekten 5. Güne kalması çok iyi inşallah olurda bi daha o iğneleri acıları çekmezsiniz Sizde bende isteyen herkeste

İnşallah gerçekten tek duamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…