Tüp bebek emriyo transfer 4. Gün embriyosu

Seda866

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
192
112
Merhaba. Dün opu sonrası 7 yumurtam toplanmış 6 tanesi alınıp döllendirilmiş ve 6 taneden 4 tanesi döllenebilmiş. 1. Gün bu şekilde ve 4. Gün Ptesi transfer edilebilirmiş. Sizce 4. Güne kaç tanesi gidebilir :KK43: Döllenemeyen 2 tane ise gözetim altındaymış sonradan onlarında oluşubilme ihtimali oluyormuş. Sizin deneyimleriniz ve fikirleriniz neler acaba 🙏🏻🤍

İnşallah kalanların hepsi gider sağlıklı ise ulaşacaktırlar 🤲🏻 Bende iki hafta önce opu oldum 9 adet toplandı 8i döllendi 6sı 3. Güneli ulaştı 5. Güne 3 adet ulaştı ama sadece bir adet kaldı ve donduruldu onun transferi için bekliyorum şuanda 🥲

İnşallah kalanların hepsi gider sağlıklı ise ulaşacaktırlar 🤲🏻 Bende iki hafta önce opu oldum 9 adet toplandı ama 5. Güne sadece bir adet kaldı ve donduruldu onun transferi için bekliyorum şuanda 🥲
Ayy inşallah olur Allah verir inşallah size 🙏🏻 Kader kısmet çok farklı şeyler gün ve gün değişiyor gerçekten 😓🙏🏻 5. Güne kalması çok iyi inşallah olurda bi daha o iğneleri acıları çekmezsiniz 🙏🏻 Sizde bende isteyen herkeste🙏🏻

Ayy inşallah olur Allah verir inşallah size 🙏🏻 Kader kısmet çok farklı şeyler gün ve gün değişiyor gerçekten 😓🙏🏻 5. Güne kalması çok iyi inşallah olurda bi daha o iğneleri acıları çekmezsiniz 🙏🏻 Sizde bende isteyen herkeste🙏🏻
İnşallah gerçekten tek duamız🤲🏻

X