Tüp bebek düşük tehlikesi

Kızlar panık atak gecırıyorum kalbm yerınden cıkacak sanki ne guzel uyuyordum kalp carpıntısıyla uyandm ıkı kese vardı bırı bozulmaya baslamstı ve ıcerde kanlanma vardı bıraz suan ınaann bse oluyoms gbı hasdyrm cok dgsk bse neden buladar kotu oldm napıcam bn blmyrm ya

Kac gun sonra gidiceksin doktora
Sakin kalmaya calis stres en buyuk dusman suanda

Kac gun sonra gidiceksin doktora
Sakin kalmaya calis stres en buyuk dusman suanda
Pazartesi gidicem ama artık agrılar dayanılmaz derece dogum agrısı nasıl bılmıyorum ama sanki bır ayda doğurucam delırcem artkk panık atagım mafettı zaten benı doktorumla gorustum istanbulda kendısı bu halde gıdemıycem ıcın onlıne seans yapcaz bugun 2 gündür ölüm korkusu geldi anksıyeteden ayılıp bayılıyorum kıntrol mekanızmamı yitşrmeye basladım stres yapmak tabıkı ıstemyorm ama pankden delırcek gıbıyım agrılar neden gecmıo neden cogalıyor zehırlenıomuyum ıc kanamamı gecryorm grce uykudan fırlıyorum kalbım agzmda tıtreme delı gıbıı bu durumdan nasıl cıkarım dusuncelerı napıcam blmyrm dua edyrm okuyorm yokyokyok

Acile gidin bakin ihmale gelmez :/ kanama var mi?
Bi gidin baktirin ultrasonla acile ptesiyi beklemeyin

Acile gidin bakin ihmale gelmez :/ kanama var mi?
Bi gidin baktirin ultrasonla acile ptesiyi beklemeyin
Çok az leke gelıyor kan kan gelmiyor yani ağrı dayanılmıcak kadın dogumcuyla knstm oda dayanmam gerektgnı soluyor normal oldgnu soluyor

Kafam basmıyor artık bu agrılar nasıl geccek neden gecmıyor tutacakmı düşecekmii

Lütfen biraz sakin olun panik atağınız var anladım kadarıyla. Agrılarınız çoksa bi acile gidin ama hamileyken ağrı kesici yapmazlar diye düşünüyorum kanama alanı ne durumda en azından onunla ilgili bilgi verirler inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz ama sakin kalmaya calisin

Parol yapıolar oda hıc bırseye yaramıyor norolojı doktrmla gorustum mcbur ılaclarımı yukseltmk durumnda kaldıı cnkuu ayılıp bayılıorum ınthar dusuncelerı gelmeye basladı notmalde asla ole olmazdm kntrol mekanzmamı kaybedyrm tedavı oldgm hastane benı mafettı belırsızlkden pskljm ıyce bzldu keske en basta ozelde yaptrsaymısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…