Hastane kalp atısı duyana kadar takıbın burası yapacak sonrasnda baska yere gıdceksnz ddı bende bılemdgm ıcın basıma neler gelecegını ozel hastanelerıde aradm ıslemı yapan doktorun suan musale etmesınn daha dgru oldgnu soledkr ama o bakmaynca ızele gıdıp rıcada bulundm herseyı anlattm yardmcı oldular kanamam suan devam. Cok yogun degıll mınık mınık parcalar devam fıtıl vermedı progestana devam ddı gobekten ıgne yogunlasrsa ıkıye cıkar dedıNeden günlerce üniversite de vakit kaybettiniz ki, zaten pozitifi gördükten sonra direk güzel bi doktor araştırıp onunla devam edilmesli tüp bebek doktorları takibi yapmıyor bile bazen, pozitifi görür görmez özele gitseydiniz düzenli bi kadın doğumcuyla devam etseydiniz daha iyi olurmuş, ama gittiğiniz doktorunda dediği gibi allahtan ümit kesilmez fitil vermiş olmalı zaten kanama şimdiye azaldımı son durumunuz nedir
Zaten ben bu üniversite hastanelerini anlamış değilim bende çok sorun yaşadım kesindi şehrimdeki üniversite hastanesi ile, aslında dedikler gibi bişey yok bende tüp bebek yaptırtırdım ama pozitif sonucundan sonra başka doktor buldum aslında bu bizlerin tercihi neden öyle saçma yönlendirme yaptılar acaba, bugün gittiğinizde ne dedi peki kanama alanı eskiye göre nasılmışHastane kalp atısı duyana kadar takıbın burası yapacak sonrasnda baska yere gıdceksnz ddı bende bılemdgm ıcın basıma neler gelecegını ozel hastanelerıde aradm ıslemı yapan doktorun suan musale etmesınn daha dgru oldgnu soledkr ama o bakmaynca ızele gıdıp rıcada bulundm herseyı anlattm yardmcı oldular kanamam suan devam. Cok yogun degıll mınık mınık parcalar devam fıtıl vermedı progestana devam ddı gobekten ıgne yogunlasrsa ıkıye cıkar dedı
Iste bılmıyordum kalp atısına kadar burası bakcak dedıklerı ıcınnİlk günden özele gitmenız gerekiyordu .
Allah yardımcınız olsun
Kanama alanm oldgunu arastrma bana hıc solemedıkı yok dedı hep ozeldekı doktor ddı sok oldum bayada buyukZaten ben bu üniversite hastanelerini anlamış değilim bende çok sorun yaşadım kesindi şehrimdeki üniversite hastanesi ile, aslında dedikler gibi bişey yok bende tüp bebek yaptırtırdım ama pozitif sonucundan sonra başka doktor buldum aslında bu bizlerin tercihi neden öyle saçma yönlendirme yaptılar acaba, bugün gittiğinizde ne dedi peki kanama alanı eskiye göre nasılmış
Kocaeli izmitteyım herhangı kötü bir durummu yasarım neden oraya gıtmelıyım cok korktm suanLütfen iyi bir perinatolog uzmanına gözükün hangi şehirdesiniz? Acil perinatoloğa görünün
Canım sen bence üniversite hastanesini bi kafamdan at şuan onların ne dediği ya da ne yaptığı çok önemli değil artık, özeldeki doktorun bugün için ne dedi son durum neymiş bilgi vermedimiKanama alanm oldgunu arastrma bana hıc solemedıkı yok dedı hep ozeldekı doktor ddı sok oldum bayada buyuk
Canım kalp atısları bıle yok daha 14 ocakda tranfer oldm ben gecen carsamba ılk kesem gozuktu dgerıde persembe sonrası malum suan kalp atısı olmadgı ıcın zaten beklemek zorundayız dyorlar dusuk rıskı var dye ılac ve ıgnelere devam hastaneye yatrsam progestn yapcm su yakıcam baska hc bsey yok denılıyor emın ol ddgn yerede grsem cok erken bızlık dgl dcekÇünkü bazen serklaj durumu falan olabilir yani çok açıklık varsa dikiş atıyorlar haftan yeterli mi bilmiyorum ama o tarz işlemlere gerek duyulabilir riskli gebelik takibi olan bi doktor bul bence
Anladım canım o zaman beklemekten başka çaren yok umarım herşey yolunda gider dua edicem senin içinCanım kalp atısları bıle yok daha 14 ocakda tranfer oldm ben gecen carsamba ılk kesem gozuktu dgerıde persembe sonrası malum suan kalp atısı olmadgı ıcın zaten beklemek zorundayız dyorlar dusuk rıskı var dye ılac ve ıgnelere devam hastaneye yatrsam progestn yapcm su yakıcam baska hc bsey yok denılıyor emın ol ddgn yerede grsem cok erken bızlık dgl dcek
Cok saolun dualarına zaten emın olun ıhtıyacım var sızlerımde ne sıkıntısı varsa gonlunızden ne gecıyorsa Rabbım onunıze getırsın cok saolun gelısme oldukca yazarm en yakın pazartesı komtrol gunum aksı borsey olursa haber ederım ama yıneAnladım canım o zaman beklemekten başka çaren yok umarım herşey yolunda gider dua edicem senin içinbizler haberdar et süreçten
Ben de Kocaelide yaptiriyorum hangi doktor bakiyordu size? Nasil bu kadar ilgisiz davranmislar ki?Kocaeli izmitteyım herhangı kötü bir durummu yasarım neden oraya gıtmelıyım cok korktm suan
Biliyorum Emek hoca. Digeri de Ozge hoca.Umuttepe tıp fakultesınde ıkı doktor var zaten profesor olan erkek doktor isim vereblrmym blmyrm burdan
Ben Özge hocanın hastasıyım, tüp bebek tedavisi görüyorm, ama daha önce Emek hocaya da görünmüştüm. Nazik ve kibar bir doktordu. Asistanlar biraz aceleci doğru amaAynen emek hocaaa cok saskınım sendemı ordasın tedavı oluyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?