Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gun sonra gidiceksin doktoraKızlar panık atak gecırıyorum kalbm yerınden cıkacak sanki ne guzel uyuyordum kalp carpıntısıyla uyandm ıkı kese vardı bırı bozulmaya baslamstı ve ıcerde kanlanma vardı bıraz suan ınaann bse oluyoms gbı hasdyrm cok dgsk bse neden buladar kotu oldm napıcam bn blmyrm ya
Pazartesi gidicem ama artık agrılar dayanılmaz derece dogum agrısı nasıl bılmıyorum ama sanki bır ayda doğurucam delırcem artkk panık atagım mafettı zaten benı doktorumla gorustum istanbulda kendısı bu halde gıdemıycem ıcın onlıne seans yapcaz bugun 2 gündür ölüm korkusu geldi anksıyeteden ayılıp bayılıyorum kıntrol mekanızmamı yitşrmeye basladım stres yapmak tabıkı ıstemyorm ama pankden delırcek gıbıyım agrılar neden gecmıo neden cogalıyor zehırlenıomuyum ıc kanamamı gecryorm grce uykudan fırlıyorum kalbım agzmda tıtreme delı gıbıı bu durumdan nasıl cıkarım dusuncelerı napıcam blmyrm dua edyrm okuyorm yokyokyokKac gun sonra gidiceksin doktora
Sakin kalmaya calis stres en buyuk dusman suanda
Acile gidin bakin ihmale gelmez :/ kanama var mi?Pazartesi gidicem ama artık agrılar dayanılmaz derece dogum agrısı nasıl bılmıyorum ama sanki bır ayda doğurucam delırcem artkk panık atagım mafettı zaten benı doktorumla gorustum istanbulda kendısı bu halde gıdemıycem ıcın onlıne seans yapcaz bugun 2 gündür ölüm korkusu geldi anksıyeteden ayılıp bayılıyorum kıntrol mekanızmamı yitşrmeye basladım stres yapmak tabıkı ıstemyorm ama pankden delırcek gıbıyım agrılar neden gecmıo neden cogalıyor zehırlenıomuyum ıc kanamamı gecryorm grce uykudan fırlıyorum kalbım agzmda tıtreme delı gıbıı bu durumdan nasıl cıkarım dusuncelerı napıcam blmyrm dua edyrm okuyorm yokyokyok
Çok az leke gelıyor kan kan gelmiyor yani ağrı dayanılmıcak kadın dogumcuyla knstm oda dayanmam gerektgnı soluyor normal oldgnu soluyorAcile gidin bakin ihmale gelmez :/ kanama var mi?
Bi gidin baktirin ultrasonla acile ptesiyi beklemeyin