- 24 Şubat 2024
- 40
- 21
- 31
-
- Konu Sahibi Gunes Evrem
Sonuç ne oldu acaba merak etıtımMerhabalar geleceğin güzel anne adayları;
Ben 31 yaşındayım pcos hastasıym daha doğrusu pcosun hiçbir belirtisi bende yok amh değerim 5 küsürdü ondan dolayı tüp bebek denedik. 18 temmuzda transfer işlemim gerçekleşti. 4 gün boyunca yattım evin içindeydim sonrasında işe dönmek zorunda kaldım masa başı işim.
transferden sonra 3. ve 4. günü regl olacakmışım gibi alt kasık ağrısı sol tarafta batma yanma oldu. ve 4. gün akşam çok az kahverengi gibi akıntıda koyuluk gördüm çok az ama sonrasında geçti siz neler yaşıyorsunuz. pozitif olma ihtimali sizce var mı?
Benim 2. Transferim haftaya yapılacak rahim kalınlaşmasıno takip ediyor doktorumMerhabalar geleceğin güzel anne adayları;
Ben 31 yaşındayım pcos hastasıym daha doğrusu pcosun hiçbir belirtisi bende yok amh değerim 5 küsürdü ondan dolayı tüp bebek denedik. 18 temmuzda transfer işlemim gerçekleşti. 4 gün boyunca yattım evin içindeydim sonrasında işe dönmek zorunda kaldım masa başı işim.
transferden sonra 3. ve 4. günü regl olacakmışım gibi alt kasık ağrısı sol tarafta batma yanma oldu. ve 4. gün akşam çok az kahverengi gibi akıntıda koyuluk gördüm çok az ama sonrasında geçti siz neler yaşıyorsunuz. pozitif olma ihtimali sizce var mı?
kan verdim değerim 88 çıktı inşllah tutunur miniğim :))Sonuç ne oldu acaba merak etıtım
olabilir bende de hiçbir belirti yoktu sadece kasık ağrısı vardısı yoktur diyerek yaptım bende inanın ki.Merhaba, benim bugün transfer sonrası 5. günüm. Hiçbir belirti yok. Sizce tutunma agrıları lekelenmeler vs bu saatten sonra olur mu?
Degeriniz kacinci gun 88 cikti?olabilir bende de hiçbir belirti yoktu sadece kasık ağrısı vardısı yoktur diyerek yaptım bende inanın ki.
18 temmuzda transfer oldumDegeriniz kacinci gun 88 cikti?
Bugun mu 88 cikti yani 8.gun? Benimde bugun transferden sonraki 4.gun18 temmuzda transfer oldum
Kasık agrısı bile yok maalesef bendeolabilir bende de hiçbir belirti yoktu sadece kasık ağrısı vardısı yoktur diyerek yaptım bende inanın ki.
Öyle düşünme canım inan ki bende de yoktu ama bak sonuca inanamadım. Bekle sadece dua et kendine dikkat et sağlıklı beslenKasık agrısı bile yok maalesef bendehiç bir belirti yok. İlk 2 ıvf de de belirti yoktu tutmamıştı. Umutlarım azaldı iyice
Cok teşekkür ederim umarım bu kez olur. Bu süreçleri tekrar tekrar yaşamak çok zor. Beklemek de ayrıca cok zorlastırıyorÖyle düşünme canım inan ki bende de yoktu ama bak sonuca inanamadım. Bekle sadece dua et kendine dikkat et sağlıklı beslen
İlla belirtili olacak diye bişe yok kendinizi çok dinlemeyin inş pozitif sonuç alırsınızMerhaba, benim bugün transfer sonrası 5. günüm. Hiçbir belirti yok. Sizce tutunma agrıları lekelenmeler vs bu saatten sonra olur mu?
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlersin bende 23 Temmuz da 5.transferimi oldum bekliyorum hepimiz güzel sonuçlar alırızkan verdim değerim 88 çıktı inşllah tutunur miniğim :))
Hayırlı olsunkan verdim değerim 88 çıktı inşllah tutunur miniğim :))
Hayırlı olsun inşallah bu kez istediğiniz sonucu alırsınız. Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz umarım saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızHayırlı olsun sağlıcakla ilerlersin bende 23 Temmuz da 5.transferimi oldum bekliyorum hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşHayırlı olsun inşallah bu kez istediğiniz sonucu alırsınız. Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz umarım saglıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
8. günde verdimHayırlı olsunkaçıncı günde verdiniz kanı acaba