• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUP BEBEK DOLLENME OLMADI

Onuda yapariz.dermanin nerden kimden gelecegi belli olmamakla birlikte dermani veren belli.verenden isteyecegiz canim.otu bulmak lazim simdi
mısır çarşısında satılıyormuş diye yazan var ben aktara soracam bugün birde kullanımı için farklı şeyler söyleyenler var önce bulalım da aslında bende bir dua daha var çok yaymadım onu kısmette olmdı yapmaya yağmur suyu toplayabilir misin

mısır çarşısında satılıyormuş diye yazan var ben aktara soracam bugün birde kullanımı için farklı şeyler söyleyenler var önce bulalım da aslında bende bir dua daha var çok yaymadım onu kısmette olmdı yapmaya yağmur suyu toplayabilir misin
Nisan yağmuru diye gecen sene okumustum nette canim. Sifa icin. Anneme icirmistim.1 bardak tpplamistim.ama duasini bilmiyorum.onuda toplarim bulursan onuda paylas nuffiuncum.kaydediyorum paylastiklarini

Nisan yağmuru diye gecen sene okumustum nette canim. Sifa icin. Anneme icirmistim.1 bardak tpplamistim.ama duasini bilmiyorum.onuda toplarim bulursan onuda paylas nuffiuncum.kaydediyorum paylastiklarini
nisan yağmuru olarak geçmiyor bir bayan vermişti sıkıntımı duyunca geçen sene birazdan burdan yazarım isteyen arkadaşlarda faydalanır allahın izni ile ... veren bayan kim okuduysa bebeği oldu demişti ..

kızlar ümreden gelen bir meyve varmış yiyen hamile kalıyormuş bir de meryem ana otu duydunuz mu hiç
ewet cnm geçen sene bana da bir arabanız getirdi avakado ya benziyor içi taş gibi ama bir gelisme olmadı bizde ..Rabbim nasip etmesi lazım ..

Kızlar arastırırken 'kalsiyum iyonofer' diye bir yöntem gördüm. Döllenme olmayan embriyolara uyguluyorlarmıs. Daha once duydunuzmu ?

Kızlar arastırırken 'kalsiyum iyonofer' diye bir yöntem gördüm. Döllenme olmayan embriyolara uyguluyorlarmıs. Daha once duydunuzmu ?
Benim 2 tedavimde de yapıldı sonuç olumsuz piezo yu araştır derim bir yöntem daha var genart ta yarın söylerim aklımda değil su an

Benim 2 tedavimde de yapıldı sonuç olumsuz piezo yu araştır derim bir yöntem daha var genart ta yarın söylerim aklımda değil su an
Bnde baslngıcta döllenme oldu ama 3. Gunden snra gelişmedi. Mikroçip yöntemi mantıklı geldı bana dna hasarsız spermleri ayıklıyorlarmıs. Onu deneyen oldumu hiç

ewet kalsiyum iyofor yontemj de Bülent traş uyguluyor...başka hangi merkez de var bilmiyorjm ..ama ben bizim durumj Bülent hoca ya anlatırken bana dölen më olmadığı için bu yöntem uygulanır dedi..sana dedim ya elektro piazza yontemi bir topik de biri elektro piazza denemis daha öncede kalsuyun iyofor yontemj uygulamais aynı sonuc oldu..sen ankaraya gelemezsen kesinlikle dene kalsiyumj

Bnde baslngıcta döllenme oldu ama 3. Gunden snra gelişmedi. Mikroçip yöntemi mantıklı geldı bana dna hasarsız spermleri ayıklıyorlarmıs. Onu deneyen oldumu hiç
canim bizim ilk tedavi inufor kalsiyum kullanılmadı. embiriyo yine olustu.2.kullanıldı dollenme bile olmadı.diyicegim.o ki her duydugunuza inanmayin.

AUGMENT yöntemi var bu ne kadar başarılı bilmiyorum bize olur mu onu da bilmyorum
hmm yumurtaları canlandırmak için galiba nett eyle yaziyor. döllenme bozuklugu olan kişilere de uygulanıyor ama Dölen më sorunu yumurtaya baglanirsa..

hmm yumurtaları canlandırmak için galiba nett eyle yaziyor. döllenme bozuklugu olan kişilere de uygulanıyor ama Dölen më sorunu yumurtaya baglanirsa..
bende sebeb bulunmadı önce yumurtadan dedi dr sonra aradı aradığında da yumurtadan değil dedi böyle bir noktada olabilir aslında hem bu yöntem hemde piezo yöntemi

Merhabalar...Bende kısaca hikayemi anlatayım ilk denemede 1 embriyo oluştu transfer yapıldı tutmadı.2.tedavide 3 embriyo oluştu ikinci gün ikisi gelişimi durdurdu bir tane kaldı o transfer edildi tuttu kızım dünyaya geldi çok şükür. Kızım 2 buçuk yaşında bu ay yeni bir tedavi yaptırdık embriyo oluşmadı. İlk üç tedavi değerlendirildiğinde sizde zaten bu fertilizasyon (döllenme) sorunu hep varmış dediler ve gerekli tüm tahlilleri verdik kromozom DNA hasarı vs...Bir buçuk 2aya sonuçlar çıkacak bakalım nasıl bir sorun çıkacak karşımıza...

Arkadaşlar merhaba bizde de aynı Sorun var İlk denememizi Ankara'da yaptık 11 yumurta toplandı altısına mikroenjeksiyon uygulandı ve hiç döllenme olmadı yumurtalarda erkek infertilitesi var sayı 1 milyon ileri hareketlilik %2 ve morfoloji %0 şimdi İstanbul şişli memorialda deneyecez ananı şekilde döllenme sorunu oluşta hamile kalabilen daha hiç rastlamadım maalesef :KK43:

Arkadaşlar merhaba bizde de aynı Sorun var İlk denememizi Ankara'da yaptık 11 yumurta toplandı altısına mikroenjeksiyon uygulandı ve hiç döllenme olmadı yumurtalarda erkek infertilitesi var sayı 1 milyon ileri hareketlilik %2 ve morfoloji %0 şimdi İstanbul şişli memorialda deneyecez ananı şekilde döllenme sorunu oluşta hamile kalabilen daha hiç rastlamadım maalesef :KK43:
Merhaba memorialda denediniz mi

Back