- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Ben değil bir arkadaş yazmıştı 2 farklı yerde farklı çıkmış sonuçdna hasar testi ni mi iki yerde yaptınız farklı sonuç aldınız
sağolun canim ama artık eşim malesef tedavi sayfasını kapatmış durumda ben her iki deneme mi ızmir irenbe tup merkezinde yaptim.doktorum kaan bozkurt ) mikro enjeksiyon ve inufor kalsiyum kullanildi.kromzom tahlili kanda yapılıyor ..sprem dna hasar testi ise sprem den yapiliyor..kromozom u sen ve esin ikiniz yapın sprem i de esin yapacak zaten ..insallaj sonuç alirsizi ..tüp bebek denemelriniz nerde yapıldı ..hangi teknikler kullanildi
sağolun canim ama artık eşim malesef tedavi sayfasını kapatmış durumda ben her iki deneme mi ızmir irenbe tup merkezinde yaptim.doktorum kaan bozkurt ) mikro enjeksiyon ve inufor kalsiyum kullanildi.kromzom tahlili kanda yapılıyor ..sprem dna hasar testi ise sprem den yapiliyor..kromozom u sen ve esin ikiniz yapın sprem i de esin yapacak zaten ..insallaj sonuç alirsizi ..tüp bebek denemelriniz nerde yapıldı ..hangi teknikler kullanildi
aslında dna hasar değişiyor ..Mesele eşimde %40 çıktı ilk test te daha ilaç kullandı %25 e indi ilaca devam etti %35 oldu tekrar yani bu yerle alakali değil sprem ile alakali nasıl ki sprem ler 3 ayda bir kendini yeniliuorken inip kalkar ken dna si öyle değişiyorBen değil bir arkadaş yazmıştı 2 farklı yerde farklı çıkmış sonuç
hmm inşallah esin tekrar ikna olur ..bende Bülent hoca ile konuşmuştu m döllenme olmuyor diye oda bize kalsiyum iyofor kullanılacak demisti..ama bana mantıklı gelmemişti başka bir doktora sordum bir çeşit vitamin gibi birsey dedi tanı sprem yumurta enjekte edilirken veya sonra enjekte ediliyor..sağolun canim ama artık eşim malesef tedavi sayfasını kapatmış durumda ben her iki deneme mi ızmir irenbe tup merkezinde yaptim.doktorum kaan bozkurt ) mikro enjeksiyon ve inufor kalsiyum kullanildi.
Ilkndefa duydum bunu teşekkürler...aslında dna hasar değişiyor ..Mesele eşimde %40 çıktı ilk test te daha ilaç kullandı %25 e indi ilaca devam etti %35 oldu tekrar yani bu yerle alakali değil sprem ile alakali nasıl ki sprem ler 3 ayda bir kendini yeniliuorken inip kalkar ken dna si öyle değişiyor
rica edrim ..Dna hasar i tüp bebek de mikro cip yontemi kullanılıyor ...Dna si bozuk olanlar da seçiliyor mus o yöntemleIlkndefa duydum bunu teşekkürler...
mikroçip iğne ile yumurtaya enjekte edilmesi değil mi ?r
rica edrim ..Dna hasar i tüp bebek de mikro cip yontemi kullanılıyor ...Dna si bozuk olanlar da seçiliyor mus o yöntemle
mikro enjeksiyon o igne ile yumurtaya sprem in enjekte edilmesi ..Mikro cip imsi teknigi nin daha gelişmiş hali..imsi de sprem buyutulerek seçiliyor mikro cip hatta cip bebek deniliyor bazen sprem buyutuluyor dna si bozuk olanlar da seçiliyormikroçip iğne ile yumurtaya enjekte edilmesi değil mi ?
fertilchip gibi bir şey sanırım bize bu tedavide uygulandı embriyoskop ve kalsiyum inofor mu neydi ondan da uygulandı hiçbir işe yaramadımikro enjeksiyon o igne ile yumurtaya sprem in enjekte edilmesi ..Mikro cip imsi teknigi nin daha gelişmiş hali..imsi de sprem buyutulerek seçiliyor mikro cip hatta cip bebek deniliyor bazen sprem buyutuluyor dna si bozuk olanlar da seçiliyor
Hasar tedavisini nerede oldunuznanaben canım merkez değiştir sperm dna hasarının tedavisi olduğunu duydum belli ilaçları kullanıyor eşin hasar belli oranda düşüyor
canım biz hasar tedavisi olmadık sorun çıkmadı bizdeHasar tedavisini nerede oldunuz
Tesekkur ederimcanım biz hasar tedavisi olmadık sorun çıkmadı bizde
biri o doktordan yakınmıştı memnun kalmamışlardı topikleri iyi oku isime de güvenme derim .. iş ticarete dökülmüş durumda malesefTesekkur ederim
Bende eylülde ilk tüp bebek denememi yaptım negatif oldu(bahçeci umut)
Morfoloji 1.. Hiç önemsemediler hatta eşime ilaç bile yazılmadı.olumsuz olunca ağır morfolojik sorun dediler
10 yumdan 3ü dollenmişti 3. Gün transferi olmustu.şimdi 2. De eşime takviye vitamin yazdı dr rahime çizik atılcak dediler hepsi bu..memnun kalmadım
Dün kaan aydos dan randevu aldım eşimin problemi azda olsa iyi olmadan ikinci tüp denemiycem.Bülent tıraş düşünüyorum 2. Olursa
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gebe kalabilmek için kullanımı: Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde uygulanmalıdır. Öncelikle Meryem ana otu sudan geçirilmelidir. Gece eşinizle beraber 2 rekat namaz kılın. Ardından eşinizle Nas, Felak ve Ayetel Kür-si dualarını okuyun. Bunun dışında bildiğiniz duaları da okuyabilirsiniz. Duaları okurken Meryem ana otunu bir sürahiye koyun ve üzerine su ilave edin. Bunu 1 gün böyle bekleterek, eşinizle birlikte için.Duydum canim o otu.fakat kullanimi konusunda bilgim yok.ogrenirsen paylasirsin
Onuda yapariz.dermanin nerden kimden gelecegi belli olmamakla birlikte dermani veren belli.verenden isteyecegiz canim.otu bulmak lazim simdiGebe kalabilmek için kullanımı: Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde uygulanmalıdır. Öncelikle Meryem ana otu sudan geçirilmelidir. Gece eşinizle beraber 2 rekat namaz kılın. Ardından eşinizle Nas, Felak ve Ayetel Kür-si dualarını okuyun. Bunun dışında bildiğiniz duaları da okuyabilirsiniz. Duaları okurken Meryem ana otunu bir sürahiye koyun ve üzerine su ilave edin. Bunu 1 gün böyle bekleterek, eşinizle birlikte için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?