TUP BEBEK DOLLENME OLMADI

Cok dogru soyluyorsun cnm kadını arastrmaktan baska brsy yapmıyorlar. Erkek spermiyogram veriyor işi bitiyr. Tup bebek denemsi negatf olunca sıra erkege geldı bi sürü emek para saglık gitti o aşamada. Bnde kızgınım smdi spermde birsy cıkarsa neden daha önce araştrılmadı da bn bosuna ugrasıp yıkılıp negatf bir deneme yasadm diye daha da kızacagm. Düzen lab bu konuda güvenilrmi dediğin gbi tansel bey dna hasr testi mutlaka burda yapılacak dedi size oyle demedimi?

bize yapıldı düzen merkezinde ama tekrar yaptırmayı düşünüyorum başka bir merkezde çünkü biri yazmıştı iki farklı yerde yaptırmış dr birinde temiz çıkmış kendi hastenesinde sorunlu bence sizde yaptırın ve bazen doktorlar işin içinden çıkamaz durumda olduklarında vazgeçin olmz diyor donasyon diyor vs vs vs

Biz kendimiz yaptirdik canim.duzen laboratuarı turkiye genelinde subeleri olan lab. Bi prof test icin beni oraya yonlendirmisti. Muhakkak diye biseyi kabul etmiyorum.madem oranin lab yani bahcecinin lab guvenilir bizim kici kiytirik ozur dilerim merkezde yaptirdigimiz sperm testiyle tup bebege baslamayacaklar. Basinda kendi mrkzlerinde isteyecekler. Yoldayim gidiyorum. Cok mrk ediyorum beni nasil ikna edecekler. Dna hasariniz ins cikmazda kizmak zorunda kalmazsiniz. Hbr vericem

Testi yarın yaptrcagz cnm bakalım ne sonuc cıkacak
Morfoloji dna hasari ve fish analizini 530 tl yaptirdim.rica minnet indirim istedim.anlayisla yaklastilat. Morfoloji ve dna hasarina 700 kusir istedi bahceci. Fish analizide istesem 1400 bulacakti. Fish pahali.

Her merkezde bu yontemin varligindn haberim yok canim.arastiricam bunuda

Morfoloji dna hasari ve fish analizini 530 tl yaptirdim.rica minnet indirim istedim.anlayisla yaklastilat. Morfoloji ve dna hasarina 700 kusir istedi bahceci. Fish analizide istesem 1400 bulacakti. Fish pahali.
Baya fark varmıs cnm eşime soyledm ama doktr burda yaptrn dedi diyo simdi içi rahat etmez senin görüşmenin sonucunu merakla beklıyrm. Sadece ürologla mı görüşeceksn. Doktrn kimdi senin bnm güvenc beyfi

Baya fark varmıs cnm eşime soyledm ama doktr burda yaptrn dedi diyo simdi içi rahat etmez senin görüşmenin sonucunu merakla beklıyrm. Sadece ürologla mı görüşeceksn. Doktrn kimdi senin bnm güvenc beyfi
Guvenc hocayla ilk olumsuz olunca girustuk.tansel beye yonlendirdi.

nanaben canım ne yaptın görüşmen nasıldı
Canim yeni geldim. 5 dkbir gorusmemiz oldu.sonuclara bakti. Bu iyi bu iyi bunormal vb. Cevaplar verdi. Alla alla nasil yumurtalar dollenmemia dedi. Durumumuza sasirdi.belki spermler haznede beklerken sorunlu hale gelmistir bi test daha yapalim emin olalim dedi. Sorun olursa bu testte tesa yapariz spermi yerinden aliriz dedi.Burda yaptirin dedi. Nutkum tutuldu soracagim hicbisi soramadim. SA+ SORP diye bi test istedi. İnternet kazan ben kepce aradim aradim boyle bir test göremedim. En son arayip danismadaki kizlara sorayim acilimini dedim. Sa sperm analizi digeri nedir acilimini yaparmisiniz dedim. Morfolojiye dna hasari daha derin bakilacak dedi. Aklinizda suphe kalmayacak vs dedi. 500 tl oda. İyide ben dna hasari fish morfoloji yaptirdim ve onlara normal dedi. Ay vallahi okaliptus nasil bir girdabı n icindeyiz bilmiyorum

Cnm ben bgn kaan hocayı aradım randevu için geri dönüş yapacaklar. Oraya gidince test isteyecekmiş. Sende böyle yazınca Vazgectim bahceciye gtmekten hem testler pahalı hemde doktor cok tatmin edici değil baksana. Sizden de testis ultrasonu fsh tsh testesteron istedimi? Biz simdilik kaan hocayı bekleme kararı aldık o ne test istersr onu yaptrlım dedik. Normalde yrn bahceciye dna hasarı için gidecektk ama vazgectık. Sen kaan hıcayla iletişime gectnmi? Bgn hemşireysle konustm spermde sorun vardr bu süre zarfında korunun dedi olurda gebelik olursa düşük olur üzülürsünüz dedi.

Canim bizim islem olumsuz olunca arastirip kaan hocaya mail attim. Cvbi bugun gelecekti. Gelmis. Sperm test sonuclarini bana gonderirmisiniz diye cvp gelmis.sitesine giris yapamadim onada gondericem. Bu bizden istenen test labaratuarlarda adi gecen bi test degil.duzen lab baska lab aradim oyle bir test bakmadik hic dedi. Bu sanirim bahcecinin kendi icinde isimlendirdigi bir cesniye verdikleri isim.cok tatmin olmadim ben acikcasi canim. Ca iyonofor piezo yontemi oluyormuş belki spermimizin enzimleri eksiktir vs dedim.tabi oda olabilir dedi.ama fsh lh testesteron testleri istenmedi biz hic yaptirmadik.

Cnm bnce sende kaan hocayla iletişimde olup bi görüşme yap bnde arastrdm hep kaan hocanın adını duydum ve dogal yolla gebe kalanlarda var. Hemsiresi bana 2 ay ilac tedavisi oluyr onu takip eden 3 ay içinde doğal gebelik oluyor dedi. Umut olsn diye soylemıyrm dedi hastalarmzda gördgmz tablo bu dedi. Biz direkt kaan hocayla baslayacgz en azından aklımda kalmamıs olur keske gtseydm demem. Tansel bey cok tatmin etmemiş senide. Bide bisürü test parası veriyrz.

Test sonuclarimi yarin yollayacagim kaan hocaya canim. Siz tansel hocadan genel olarak memnun kaldinizmi.

kromzom tahlili kanda yapılıyor ..sprem dna hasar testi ise sprem den yapiliyor..kromozom u sen ve esin ikiniz yapın sprem i de esin yapacak zaten ..insallaj sonuç alirsizi ..tüp bebek denemelriniz nerde yapıldı ..hangi teknikler kullanildi

dna hasar testi ni mi iki yerde yaptınız farklı sonuç aldınız

Test sonuclarimi yarin yollayacagim kaan hocaya canim. Siz tansel hocadan genel olarak memnun kaldinizmi.
Valla cnm memnuniyet yada memnuniyetsizlk belirtecek kdr tanımıyorm. Sadece testleri istedi muayene etti. Sonuclar cıktgnda nasıl bir tedavi önerirdi bilmiyrm ama bn kaan hocanın methini duyunca ondan fikir Almk istedim. O yuzden iki iki muayebe olup test tAhlil yaptrmktansa beklemeye karar verdm.

Randevulari biraz gec oluyormus kaan hocanin. 2.3 aya verilebiliyormus. Hakkinizda hayirlisi olsun ins canim. Seninkide guzel mantik acikcasi

Randevulari biraz gec oluyormus kaan hocanin. 2.3 aya verilebiliyormus. Hakkinizda hayirlisi olsun ins canim. Seninkide guzel mantik acikcasi
Nisan sonuna dgru dedi cnm ztn eşim nefes almk istyrdu negatf tüp bebektn snra morali bozuldu. Simdi en kötü 2 ay beklerm bu arada beslenme önerilerine uyarz. Hem kafamızı hem ruhumuzu brz dinlrndrelm yoruldk gerckten

Nisan sonuna dgru dedi cnm ztn eşim nefes almk istyrdu negatf tüp bebektn snra morali bozuldu. Simdi en kötü 2 ay beklerm bu arada beslenme önerilerine uyarz. Hem kafamızı hem ruhumuzu brz dinlrndrelm yoruldk gerckten
Cok haklisin yasiniz müsaitse dinlenin. Ben biraz daha genc olsaydim vallahi 1 sene daha kosturmazdim. Gina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…