- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
- Konu Sahibi beyhudertler
Aminnn doktorum çok tatlı tavsiye ederim ilgili bilgilitebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn doktorum çok tatlı tavsiye ederim ilgili bilgilitebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İzmir dimi doktor bulunduğu yerAminnn doktorum çok tatlı tavsiye ederim ilgili bilgili
Tüp bebek tedavisi goruyordum Dr. Şule yıldırım kopuk ile tanıstım ve cok memnun kaldım tavsıye ederimHadi ya sıkıntıymış bende eledim zaten bahçeciyi alleyle görüşücem salı günü
Merhabalar ücret olarak ne kadar ödediniz acabaBizimde Tüp bebek tedavisi için gitmediğimiz araştırmadığımız yer kalmadı en sonunda Doc. Dr. Şule Yıldırım Köpük hocamız ile tanıştık çok naif ve sevecen yapısı ile ilk karşılaşmada bizi çok rahatlattı ve yanında tüp bebek tedavisi gördük. Süreç boyunca sorduğumuz bütün soruları en ince detayına kadar anlattı hiçbir zaman kafamızda soru işareti bırakmadı. Sayesinde tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı. Sizede tavsiye ederim umarım güzel sonuçlar alırsınız
Merhabalar ücret ne kadar ödediniz acabaBen göztepe medical parkta doc.dr nur dokuzeylül güngöre gittim şuan hamileyim :)
Eğer ankaradaysanız güven hastanesi nafiye hocayı tavsiye ederim onun sayesinde 11 haftalık hamileyiö su anda opu olsun diğer tüm işşemler olsun agrısız yaptı ve problem çözücü hocamerhaba kızlar tüp bebek sürecine başlayacağım sebepsiz inferillite ama doktor konusunda aşırı kararsızım Bahçeçi Mehmet reşitasoğlu, remzi abalı yoksa alle sağlık serkan aydoğmuş ve erhan karaalp mi? birde prof. Dr Bülent Tıraş deneyimleyen varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi? Fiyat bilgisi ve işleyi yaklaşım nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz hastasını anlayan bir doktor olsun istiyorum sürecin vermiş olduğu bir yorgunluk var zaten üzerimde