Tüp bebek doktorları

Pozitif haftaya kalp atışını duyacağız inşallah tedaviniz hayırlı olsun doğru adrestesiniz . Aret beyin uyguladığı protokol çoğu klinikten daha detaylı
Merhabalar
Hayirli olsun öncelikle,sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
Ben de birkaç sene önce aret hoca da tedavi gördüm.. ama o da klasik protokol uygulamisti..nasil daha detaylı bur protokol yardımcı olur musunuz?

Pozitif haftaya kalp atışını duyacağız inşallah tedaviniz hayırlı olsun doğru adrestesiniz . Aret beyin uyguladığı protokol çoğu klinikten daha detaylı
Teşekkür ederim bilgi için canım Allah evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş.. Bende görüşmelerimi yaptım gelecek adetimde gidicem inşallah

Merhaba güzel sonuca ulaşmanıza çok sevindim. Bahsettiğiniz doktor nerede acaba?
Bir de istediği tahliller nelerdi acaba içlerinden yaptırmadığım denemediğim var mı merak ediyorum

Merhaba güzel sonuca ulaşmanıza çok sevindim. Bahsettiğiniz doktor nerede acaba?
Bir de istediği tahliller nelerdi acaba içlerinden yaptırmadığım denemediğim var mı merak ediyorum
İstanbul tüp bebek merkezi taksim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…