Merhaba,
Öncelikle rabbim çocuk sahibi olmak isteyen her çifte anne-baba olmasını hissiyatını yaşatsın. Senelerce gittiğim kadın doğum doktorları ve
tüp bebek uzmanları çocuk sahibi olmam konusunda negatif yaklaşımlarda bulundular veya denenmesine rağmen başarılı olamadık. Instagram hesabından tüp bebek ile alakalı atılan paylaşımlara baktığımda @drmeryemkurekeken isimli çok sevgili hocama rastladım… Onun sayesinde anne olma hasretim son buldu, kendisini tanıdığım için çok ama çok şanslıyım. Öncelikle kendisi tüp bebek tedavisine başlamadan önce anne ve baba adaylarından gerekli tüm tahlilleri isteyip sonuna kadar irdeleyen bir doktor. Eşimin spermiyogram sonucundan vitaminlerine, benim rahim filmimden kan tahlillerime kadar inceleyip ona göre bir yaklaşım izledi. Öncelikle anormal bulduğu durumları ortadan kaldırmak için elinden geleni yapıp, bu süreçte ilgisini ve alakasını bizlerden hiç eksik etmedi. Değerlerimiz normale döndüğünde tüp bebek tedavisine başladık. Embriyolarımız geliştiğinde bizlere genetik taramadan bahsetti ve embriyolarımız hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Transfer için doğru zamanı bekledi. Psikolojik ve her anlamda bizim yanımızda olan doktorumuza çok çok teşekkür ederiz. Bugün kızım 17 aylık. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Çocuk sahibi olmak isteyen kişiler var ise aramızda mutlaka kendisiyle en azından bir kere görüşmeli. Rabbim hep yüzünü güldürsün kendisinin