Teşekkürler bi arastirip goruselimAnkarada centrium öneriyorum Recai pabuccu çok ününü duydum
Aslaaa gitme derim biz orda 5 arkadaştık sadece bir kişi pozitif aldı ve çok paragözler az önce epikiriz raporumu istemek için aradım alaycı tavırla tersledi tranferimi zehir ettiler paramız umudumuz boşa gitti asla tavsiye etmiyorum tedavi ye başlayana kadar güleryüzlüler sonra ne olduklarını anlıyorsun transfer esnasında yemediğim azar kalmadı recaiden 4 gündür kendime gelemedim ama yinede param ve umudum çok dersen sen bilirsinTeşekkürler bi arastirip goruselim
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bnmde iki kere olmayınca umurlarım yıkıldı . Şuan gidip gitmeme konusunda kararsizim galiba bekleyeceğim birazAslaaa gitme derim biz orda 5 arkadaştık sadece bir kişi pozitif aldı ve çok paragözler az önce epikiriz raporumu istemek için aradım alaycı tavırla tersledi tranferimi zehir ettiler paramız umudumuz boşa gitti asla tavsiye etmiyorum tedavi ye başlayana kadar güleryüzlüler sonra ne olduklarını anlıyorsun transfer esnasında yemediğim azar kalmadı recaiden 4 gündür kendime gelemedim ama yinede param ve umudum çok dersen sen bilirsin
Ankara genart aysun baltacıKızlar konya ve ankarada tup bebek yaptiranlar ve doktor önerisi olan var mı acaba?
TeşekkürlerAnkara genart aysun baltacı
Bende tekrar ankarada düşünüyorum mecburen..güzel bir klinik buluruz inşallahGerçekten çok teşekkür ederim. Bnmde iki kere olmayınca umurlarım yıkıldı . Şuan gidip gitmeme konusunda kararsizim galiba bekleyeceğim biraz
Sizin kaçıncı denemeniz acaba?Bende tekrar ankarada düşünüyorum mecburen..güzel bir klinik buluruz inşallah
Ilk tüp bebek denememdi şimdi 2. Olacak ama hemen yapamayız en sz 6 ay sonra başlayabilirimSizin kaçıncı denemeniz acaba?
Inşallah ikimizde çok iyi bir doktor buluruz ve vesile olur insallahIlk tüp bebek denememdi şimdi 2. Olacak ama hemen yapamayız en sz 6 ay sonra başlayabilirim
Inşallah canımInşallah ikimizde çok iyi bir doktor buluruz ve vesile olur insallah
Inşallah canım ama ıyi bi araştır öyle yaptır bn iki kere yaşadım o pişmanlığı sizde yaşamayın. Meram tıp da ali acar diye bi doktor varmış oraya da bi sorun isterseniz. Mustafa ulusoy a bnde gittim sevmedim ilgi alakasınıKonyada bnde yeni basliyorum tedaviye ama arastirdim cevremdende olumlu sonuçlanan cok kisi oldu medova hastanesinin tup bebek merkezinde secil kahveci elsurer ve mustafa ulusoy var ikisi icinde cok ii dediler ben bayan doktor tercih ettiigom icin secil hanimla devam ediyorum insaallah Rabbim hepimize hayirlsii ile evlatlarımızi kucagimiza almayi nasip etsin❤
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde bi daha nasip eder insallahKızlar merhaba tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik ile sonuçlandı elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vercem konyada olanlar yazabilir
Amiiinn canım amiiinnGeçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde bi daha nasip eder insallah
Kızlar konya ve ankarada tup bebek yaptiranlar ve doktor önerisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?