• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek doktor önerisi

Ben ikizlerimi 2 hafta önce kucağıma aldım.İki isim verebilirim.İki klinikte güzel ben ikinci gittiğim yerde hamile kaldım.Gürgan klinik ve Esra Çabuk Cömert'i öneririm.Gürgan kliniğin yüzdeleri de çok fazla ama bende olmadı.Eşim başka yere gidelim dedi ve Esra Hanımla tanıştım Allah var çok güzel ilgilendi takipleri falan iyi.Siz de bir araştırın elbette görüşün nere içinize sinerse orada devam edersiniz.
Çok teşekkür ederim

Ben ikizlerimi 2 hafta önce kucağıma aldım.İki isim verebilirim.İki klinikte güzel ben ikinci gittiğim yerde hamile kaldım.Gürgan klinik ve Esra Çabuk Cömert'i öneririm.Gürgan kliniğin yüzdeleri de çok fazla ama bende olmadı.Eşim başka yere gidelim dedi ve Esra Hanımla tanıştım Allah var çok güzel ilgilendi takipleri falan iyi.Siz de bir araştırın elbette görüşün nere içinize sinerse orada devam edersiniz.
Ziya beylemi başladınız tedaviye acaba bende gürgan a gitmeyi düşünüyorum ama Esra hanım son zamanlarda baya ünlendi 2 gün önce avmde tanışma imkanım oldu.Kafam karıştı açıkcası Allah analı babalı büyütsün inşallah.Aşılama sonuç vermedi devlette denedik ama tüp bebek için özele gitmek istiyorum.

Back