-
- Konu Sahibi bayanacizane
Ben 29 eşim 38 yaşında. Bence de mutlaka bir ürologla da görüşün be tüp bebek tedavisi çncesi kullanmanız gereken takviye varsa kullanın ve en az üç ay öncesinden sağlıklı beslenmeye başlayın. Bize Kaan Aydos her sabah kuru incir, gün içinde kuru siyah üzüm, akşamları bir tane havuç bıçakla kesilmeden ısırarak yenilecek bide ısırgan otu çayı hergün bir fincan içmemizi tavsiye etmişti.Hazırlıksız tedaviye başlamanızı önermem tüp bebek hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç o yüzden öncesinde mümkün olduğunca hazırlığınızı güzel yapın.Canım biz de morfoloji %1 ileri hareketli sperm yok. Hareketli %15 hareketsiz %55
Benim kadın doğumcum direk tüp bebek dedi. Beklemeniz zaman kaybı olur dedi.
Yaşımız 32-35 sizin yaşlar ne?
Kafamız karıştı ürologa randevu alıcaz şimdi
Merhabalar mesajınızı görmemişim malesef yeni farkettim.Ankarada tüp bebek olayını iptal ettik. Eşim ilça kullanmaya devam ediyor bu süreçte değerleri düzelmeye başladığı için doktorumuz doğal yolla da olabilir tedaviye devam edelim dedi yine de yaptırmak isterseniz İzmir Tevmergen dedi. Piezodan arkadaşınız fayda gördü mü. Bizde birkaç ay daha bekleyip sonra tekrar denemek istiyoruz.Merhaba hayırlısı olsun umarım bu sefer güzel geçer iyi haberler alırsınız. Dediginiz gibi yapılsa zaten onuda söylerlerdi daha önceden olmayınca hiç yokmuş gibi davranıyorlar. Bende mesela embriyolarin 24 saat kontrolünü sağlayan bi teknoloji vardı onu istemiştim sorun nerde başlıyor anlamak için ama biz zaten 2 günde bir bakiyoruz dendi. Zaten her yer aynı şekilde bakıyor ama bahsettigim teknoloji olmadığı için yok demek yerine bu şekilde açıkladılar tıpkı size bizee pics yapıyoruz demeleri gibi. Açık açık yok deseler belki böyle düşünmeyiz ama rahatsız edici oluyor bi süre sonra. Piezzo da yeni geldigi için demek bu sorunu yaşayana önermeye başladılar. Arkadaşıma da yaptılar ama faydası oldumu bilinmez siz başladiniz şimdi dimi yeniden ümit hanımda. Ankara planı iptal sanırım.
Canım evet emodex diye bi ilaca başladı eşim. Bana da rahim filmi istedi. Rahim filminden sonra 1 ay spontan deneyin olmazsa aşılamaya geçeceğiz dedi doktorum. Sayımız iyi diye aşılamada şans görüyor. En azından bi kere deneriz sanırımBen 29 eşim 38 yaşında. Bence de mutlaka bir ürologla da görüşün be tüp bebek tedavisi çncesi kullanmanız gereken takviye varsa kullanın ve en az üç ay öncesinden sağlıklı beslenmeye başlayın. Bize Kaan Aydos her sabah kuru incir, gün içinde kuru siyah üzüm, akşamları bir tane havuç bıçakla kesilmeden ısırarak yenilecek bide ısırgan otu çayı hergün bir fincan içmemizi tavsiye etmişti.Hazırlıksız tedaviye başlamanızı önermem tüp bebek hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç o yüzden öncesinde mümkün olduğunca hazırlığınızı güzel yapın.
Hayırlısıyla olsun inşallahCanım evet emodex diye bi ilaca başladı eşim. Bana da rahim filmi istedi. Rahim filminden sonra 1 ay spontan deneyin olmazsa aşılamaya geçeceğiz dedi doktorum. Sayımız iyi diye aşılamada şans görüyor. En azından bi kere deneriz sanırım
Çok sağolunTebrik ederim, saglikla kucaginiza alin bebeginizi
Merhaba , ısırgan otunu nerden buluyosuz ? Tohumu mu kullanılıyorBen 29 eşim 38 yaşında. Bence de mutlaka bir ürologla da görüşün be tüp bebek tedavisi çncesi kullanmanız gereken takviye varsa kullanın ve en az üç ay öncesinden sağlıklı beslenmeye başlayın. Bize Kaan Aydos her sabah kuru incir, gün içinde kuru siyah üzüm, akşamları bir tane havuç bıçakla kesilmeden ısırarak yenilecek bide ısırgan otu çayı hergün bir fincan içmemizi tavsiye etmişti.Hazırlıksız tedaviye başlamanızı önermem tüp bebek hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç o yüzden öncesinde mümkün olduğunca hazırlığınızı güzel yapın.
Merhaba,Takviye olarak ne kullandınızMerhaba biz İzmirde değil de Ankarada Kaan Aydosa gittik onun takibindeyiz. Üç aylık aralıklarla testler istiyor sonuçları online gönderiyoruz o da bize cevap veriyor reçete gönderiyor şuan süreç böyle ilerliyor. İlaçlarla morfoloji değeri yükseldi eşimin şuan %5 geldi. Sperm ROS değeri çok yüksekti o düştükçe morfolojisi düzeldi ama daha tedaviye devam ediyoruz doktorumuz eşimin değerleri için doğal yolla olabilir tedaviye devam edelim dedi beklemek istemezseniz tüp bebek de yapabilirsiniz isterseniz şuan tüp bebek için uygunsunuz dedi. İzmirde Tavmergeni önerdi benim için de Dr Erol Tavmergeni tavsiye etti. Bizde şuan tedaviye devam ediyoruz