Tüp bebek doktor önerisi İzmir

Ümit hanım çok sıcakkanlı bir doktor ama tüp bebek öncesi prolaktin hormonuma bakmadan tedaviye başlattı sonuc negatif ikinciye yine onunlayım nedense bırakmak gelmedi içimden çok samimi çok yakın hissettim ama üçüncüye ben de değiştireceğim olmazsa en ufak bir sorun zamanımı aldı aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum
Prolaktine daha en başında bakılıyor diye biliyorum. Transfer hazırlığında mı bakılması gerekiyor acaba. Benim daha ilk gittigimde bakıldı sonra toplama vs oldu. Transfer zamanı bakilmadi.

Prolaktine daha en başında bakılıyor diye biliyorum. Transfer hazırlığında mı bakılması gerekiyor acaba. Benim daha ilk gittigimde bakıldı sonra toplama vs oldu. Transfer zamanı bakilmadi.
En başında bakılıyor canım hormon testi bu gerekli bir test başka doktorlara da sordum genel testler de bakılıyormuş dikkatinden kaçmış demek ki nasip

Sayısında sıkıntı olmaz da hareketliliğini etkileyebilir belki tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem. Eşime sabah akşam toz halinde bir vitamin verdi proxeed plus ismi. Bana da 4-5 tane vitamin takviyesi üremeyi hızlandıran vitaminler falan vermişti. İlk gittiğimizde şuan tüp bebek yaparsak negatife hazır olun bile bile lades demeyelim dedi bekleyin dedi bekledik doktoru dinledik çok şükür güzel haberi aldık. İstese yapar parasını da alırdı yani çok dürüst bir doktor
Kaç ay hazırladı acaba her doktor önceden vitamin veriyor bildiğim kadarıyla

Arkadaşlar İzmirde önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz lütfen
Medical Point Funda Göde den ben ve arkadaşlarım hep pozitif sonuç aldık daha önce Tavmergen de ve Tınaztepe hastanesinde transferler olmuştum başarısız olmuştu

Funda hanımda kaçıncı denemeniz acaba ve fiyatlar nasıl orda biraz pahalı diyorlar
Funda hanım da ilk denememizde ikiz gebeliğim oldu anca 21. Haftada servikal yetmezlikten dolayı erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim. Dondurulmuş embriyolarımız vardı 29 Nisan da tekrar transfer oldum ve sonucum pozitif. Ben şuan sadece transfer olduğum için 25000 tl ödedik. Muayene parası 2750 tl. Galiba şu an yumurta toplama + transfer de 55000 tl imiş. Ama ek işlemler yapılabiliyor bizde yumurta ve spermlere PICSI ve PIEZZO diye işlemler yapılmıştı onlar içinde ekstra ödemiştik.

Henüz değil, pazartesi transfer oldum. Laboratuvar olarak da merkez olarakta çok memnunum. Bi arkadasimda irenbeye gidiyor morfoliji 2 çıktı onunda. 31 yumurta toplandı 1 tanesi bile 5.gune gidemedi. Morfoliji öyle kolay kolay düzelmiyormuş malesef onlarda vitamin kullandı. Şimdi yeniden deneyecekler. Yaşınız kaç? Tüp bebek bile zorken aşılama çok daha zor. Nasip tabii, aşılamada tutar inşallah tüp bebege gerek kalmaz.
Merhaba arkadaşınız ne yaptı sonrasında merkez değiltirdi mi yoksa aynı yerde tekrar denedi mi? Bende İrenbede Çok Ümit hanımda tedavi gördüm muhteşem bir kadın ama bizim erkek kaynaklı sıkıntımız var arkadaşınızın başına gelen bizim de başımıza geldi 19 yumurta toplandı 13 olgun ve hepsi döllenip 3.güne kadar gelmesine rağmen 5.güne bir tane bile kalmadı. Laboratuvar erkek faktörü için çok önemli ama benim kafam karışık lab.la ilgili güvensizlik oluştu. Ben çok duydum çünkü ciddi erkek faktörü olmasına rağmen pozitif sonuç alanları. Bizim o kadar büyük sorunumuz da yoktu sperm sayısı hızı her şeyi çok güzeldi tedavi olurken sadece morfoloji düşüklüğü vardı.
Arkadaşınız sonrasında neler yaptı sonuç aldı mı?

Merhaba arkadaşınız ne yaptı sonrasında merkez değiltirdi mi yoksa aynı yerde tekrar denedi mi? Bende İrenbede Çok Ümit hanımda tedavi gördüm muhteşem bir kadın ama bizim erkek kaynaklı sıkıntımız var arkadaşınızın başına gelen bizim de başımıza geldi 19 yumurta toplandı 13 olgun ve hepsi döllenip 3.güne kadar gelmesine rağmen 5.güne bir tane bile kalmadı. Laboratuvar erkek faktörü için çok önemli ama benim kafam karışık lab.la ilgili güvensizlik oluştu. Ben çok duydum çünkü ciddi erkek faktörü olmasına rağmen pozitif sonuç alanları. Bizim o kadar büyük sorunumuz da yoktu sperm sayısı hızı her şeyi çok güzeldi tedavi olurken sadece morfoloji düşüklüğü vardı.
Arkadaşınız sonrasında neler yaptı sonuç aldı mı?
Merhaba ben de Ümit hanımın hastasıyım ona böyle şeyler söyleyince kızıyor. Önemli olan döllenmesi ve kalitesi çünkü :) Üçüncü gün embriyosu tutan çok insan var içinize sinmiyorsa labaratuvar değiştirin derim :)

Merhaba ben de Ümit hanımın hastasıyım ona böyle şeyler söyleyince kızıyor. Önemli olan döllenmesi ve kalitesi çünkü :) Üçüncü gün embriyosu tutan çok insan var içinize sinmiyorsa labaratuvar değiştirin derim :)
Laboratuvarla ilgili birşey söyleyince mi kızıyor :) 3.gün embriyolarım da transfer edildi tutmadı 2 tanesini 3.gün dondurmuşlar diğer 11 i bölünmeye devam ediyor demişlerdi 5.gün aradıklarında hiç bir yaşamadı sadece 2 tane 3.gün embriyonuz var dediler. Kurum olarak çok eski köklü bir yer ama erkek faktörü olunca Ankara A life da Embriyolog Semra sertyel olduğu için ikisi arasında kaldım.

Laboratuvarla ilgili birşey söyleyince mi kızıyor :) 3.gün embriyolarım da transfer edildi tutmadı 2 tanesini 3.gün dondurmuşlar diğer 11 i bölünmeye devam ediyor demişlerdi 5.gğna aradıklarında hiç bir yaşamadı sadece 2 tane 3.gün embriyonuz var dediler. Kurum olarak çok eski köklü bir yer ama erkek faktörü olunca Ankara A life da Embriyolog Semra sertyel olduğu için ikisi arasında kaldım.
Sperm değerlerinin çok kötü olmadığını söylemişsin yumurta kalitesiyle de alakalı olabiliyor. Funda göde var İzmirde en iyi doktorlardan biri aklınızda bulunsun orası da

Merhabalar, geçen ay 2ci denemeyi yaptılar 3, 4 ay kadar vitamin takviyesi kullandilar. 26 yumurtadan 5. Güne giden yine olmadı 6. Günü beklettiler 3 tane geldi ama hepsi cc kalite genetiğe gitti sonuç bekliyolar. Ümit hanım iyi düşünelim iyi olsun demiş hep. Ben irenbeyi seviyorum ama morfoliji gibi sorunlar için İstanbul'daki merkezler tercih edilmedi diyr düşünüyorum. Tabii maddi durum el veriyorsa, temmuzda yeni zam gelecek hepsine. Doktor seçimi evet önemli ama iş laboratuvar da bitiyor. Eğer bunlarda olmazsa ümit hanım yeniden vitamin vs demiş başa dönecekler ama vitaminlerinde katkısı ne kadar var bilinmiyor. Arkadaşım bunda da sonuç alamazsa merkezi değiştireceğini söyledi. O kadar zor bir süreç ki, karar vermek kolay değil.

Arkadaşınız ikinci denemesini de klasik yöntemlerle mi yaptırdı. İrenbe bu konuda yönlendirme yapmıyor hiç ama ileri morfoloji bozukluğunda IMSI yöntemi başarıyı arttıyormuş, embriyoların 5.güne gelmesini arttırmak için Piezo yöntemi varmış falan biz bunları hep başka yerlerden öğrendik mesela bunları Tüp bebek merkezinin tavsiye etmesi lazım en azından böyle birşey var diye. Arkadaşınızın Eşi sperm DNA hasarına, sperm ROS değerine falan baktırmış mı biz bunları da hep başka yerlerde baktırdık ve yüksek çıktı 3.günden sonra sperm kalitesiyle alakalıymış embriyonun gelişimi.
Şimdiki denemesinde bunlardan birini yaptırdı mı ımsı yada piezo bilginiz var mı?

Merhaba, bende irenbe de Alper hocanın hastasıyım. Pcos ve iki tüpte hidrosalpenks vardı bende. 47 yumurta toplandı, 28i doluydu, 9u dollendi. 3. Güne 2, 5.gune 3 adet embriyom kaldı geriye . Tüpleri de Alper hoca aldı , ameliyattan sonra hiç ameliyat olmamış kadar iyiydim. 3. Gün çift embriyo transferi yaptık 24unde, 5hazıranda pozitifi gördük ilk denemede şükür. Çok net ve naif bir doktor. Kendisine basından beri güvenim tamdı. Cuma kese görmeye gideceğiz, doğumu da kendisinde yapacağım inşallah sağlıklı ilerleyebilirsek ☺🙏

X