- 2 Mart 2024
- 688
- 127
- Konu Sahibi bayanacizane
Arkadaşlar İzmirde önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özel sağlık hastanesinde hakan kadiraga isimli doktora gittim şuan hamileyim canımArkadaşlar İzmirde önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz lütfen
İzmir'de israel aruh funda gode Alper biler ve İsmail küçük alanında başarılı doktorlar Google yada Instagram hesaplarından inceleme yapabilirsinizArkadaşlar İzmirde önerebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz lütfen
İlk seferde mi tuttuBen özel sağlık hastanesinde hakan kadiraga isimli doktora gittim şuan hamileyim canım
Hayir 2.dnemeİlk seferde mi tuttu
Sonuç aldınız mı ya ilk aşılama yaptircam adımın ilaçları bittikden sonra tutmazsa tabi ilk aşılama tutmazsa tüp bebek istiyorum Smyrna gittim 2 kere sperm testi verdik ilk morfoloji 2 çıktı 3 ay ilaç kullandı yine ayni yerde verdik sayısı ileri hareket felan 2 katına çıktı morfoloji aynı kalfi kafam karıştı irenbe nin laboratuvar nasilBen irenbe Alper bilere gidiyorum merkez olarakta doktor olarakta memnunum. Tavsiye ederim.
Funda hanımı çok duydum teşekkür ederimİzmir'de israel aruh funda gode Alper biler ve İsmail küçük alanında başarılı doktorlar Google yada Instagram hesaplarından inceleme yapabilirsiniz
Alper bey başarılı bir doktor kişiye özel tedaviler uyguluyor benim doktorum da ümit hanım ama merkezi değiştirmek istiyorum kafam karışık şu anBen irenbe Alper bilere gidiyorum merkez olarakta doktor olarakta memnunum. Tavsiye ederim.
Ben de umit hanıma geçmek istiyorum aslında. Alper beyden memnunum ama 3. Transferde doktor değiştirmek iyi olur diye düşünüyorum. Ümit hanim nasıl bu süreçte acaba biraz bilgi verirmisiniz? merkezi neden değiştirmek istiyosunuz?Alper bey başarılı bir doktor kişiye özel tedaviler uyguluyor benim doktorum da ümit hanım ama merkezi değiştirmek istiyorum kafam karışık şu an
Ümit hanım çok sıcakkanlı bir doktor ama tüp bebek öncesi prolaktin hormonuma bakmadan tedaviye başlattı sonuc negatif ikinciye yine onunlayım nedense bırakmak gelmedi içimden çok samimi çok yakın hissettim ama üçüncüye ben de değiştireceğim olmazsa en ufak bir sorun zamanımı aldı aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorumBen de umit hanıma geçmek istiyorum aslında. Alper beyden memnunum ama 3. Transferde doktor değiştirmek iyi olur diye düşünüyorum. Ümit hanim nasıl bu süreçte acaba biraz bilgi verirmisiniz? merkezi neden değiştirmek istiyosunuz
Transferi nerede yapıyor acaba çok duydum Nurettin beyi deNurettin Ersöz İnce kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk tüp bebek denememde hamile kaldım şuan hamileyim. Seni ilk önce hazırlıyor öyle tüp bebek yapıyor..
Tavmergen Tüp Bebek Merkezinde yapıyor canım. Baya detaycı eşimde şekil bozukluğu bende de vitamin eksikliği vardı ilk 4 ay vitamin verdi tahliller yaptı sonra başlıcaz dedi başladık ve ilk denemede hamileyim. Daha bu akşam aradı sonuç pozitif olunca çok samimi bir doktor oda çok mutlu oldu bizimle.. Tavsiye ederim yaniTransferi nerede yapıyor acaba çok duydum Nurettin beyi de
Aşılama zaman kaybı diye düşünüyorum özellikle ciddi sıkıntılar varsa direkt tüp bebek diyorum tabi sizin tercihiniz. aynı sıkıntılar bizde de var iki aşılama sonuç negatif uğraşmayıp tüp bebeğe geçtikSonuç aldınız mı ya ilk aşılama yaptircam adımın ilaçları bittikden sonra tutmazsa tabi ilk aşılama tutmazsa tüp bebek istiyorum Smyrna gittim 2 kere sperm testi verdik ilk morfoloji 2 çıktı 3 ay ilaç kullandı yine ayni yerde verdik sayısı ileri hareket felan 2 katına çıktı morfoloji aynı kalfi kafam karıştı irenbe nin laboratuvar nasil
Şekil bozukluğun da sperm sayısı hareketlilik falan az oluyor mu acabaTavmergen Tüp Bebek Merkezinde yapıyor canım. Baya detaycı eşimde şekil bozukluğu bende de vitamin eksikliği vardı ilk 4 ay vitamin verdi tahliller yaptı sonra başlıcaz dedi başladık ve ilk denemede hamileyim. Daha bu akşam aradı sonuç pozitif olunca çok samimi bir doktor oda çok mutlu oldu bizimle.. Tavsiye ederim yani
Sayısında sıkıntı olmaz da hareketliliğini etkileyebilir belki tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem. Eşime sabah akşam toz halinde bir vitamin verdi proxeed plus ismi. Bana da 4-5 tane vitamin takviyesi üremeyi hızlandıran vitaminler falan vermişti. İlk gittiğimizde şuan tüp bebek yaparsak negatife hazır olun bile bile lades demeyelim dedi bekleyin dedi bekledik doktoru dinledik çok şükür güzel haberi aldık. İstese yapar parasını da alırdı yani çok dürüst bir doktorŞekil bozukluğun da sperm sayısı hareketlilik falan az oluyor mu acaba
Anladım canım bizde öyle yapcaz valla herkes aynısını diyor aşılama da az kişi sonuç almış hem maddi hem manevi için deidign gibi en mantiklisiAşılama zaman kaybı diye düşünüyorum özellikle ciddi sıkıntılar varsa direkt tüp bebek diyorum tabi sizin tercihiniz. aynı sıkıntılar bizde de var iki aşılama sonuç negatif uğraşmayıp tüp bebeğe geçtik