- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
-
- Konu Sahibi Gokkusagi renkleri
Allah tez zamanda güzel ,sağlıklı bebişler versin :) herhangi bir şey sormak istersen bilgim ve tecrübem yettiğince yaşadıklarımdan ki maalesef deneyimim fazlalaştı bu konuda :) yardımcı olurum . Ben de hala yeni yeni şeeyler öğreniyorum inan çok derin bir konu aslında dışardan göründüğü kadar basit değilmiş neler neler öğreniyoruz gün geçmesin ki :)
Aminnnnn canım . Her şekilde şükür etmesini de bilmek lazım .Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.İnanıyorum bir gün bu günler hep zafere ulaşmak için çekilen kutsal çileler olarak kalacak :)aynen kuzum kadın hastalıkları bitmiyor ki valla allah dermansız dert vermesin kuzummmmm
Teşekkür ederim hayırlı sı artık... doktorlar adam akıllı yönlendirmeyince bizde bilemedik tabi ama üroloji ye gönderdi Bülent bey adam tahlil falan yaptı ilaçların faydası olmaz dedi tüp bebek yapın dedi... başka doktor önerenler oldu ama muayene ücretleri 500 tl idi bize fazla geldi çok soğudum hastanedenHastanenin sitesine girin orda online işlemler bölümünden tahlil sonuçlarım kısmına girin tüm sonuçlarınız orda yazar ve rapor şeklinde çıktı alabilir telefonunuza , bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sizin durum gerçekten çok baştan savma olmuş maalesef haklısınız soğumakta.Aynı şeyi ben de yaşasam aynı duygulara kapılırdım. Sonuca dair bilgi bile verilmemiş sadece sperm sayısını söylemişler olmaz ki ama. Dediğim yerden ulaşın elinizde olsun sonuçlarınız . Bülent Bey,Esra Hanım oranın en yoğun dr ları ki bu da hasta memnuniyetsizliğine yol açabiliyor .Hasta ilgi bekliyor ,açıklama bekliyor bu süreç de . Biz şimdilik memnunuz dr umuzdan umarım böyle devam eder bizim de.
Çok geçmiş olsun . Günde 3 kere alıyorum biesteronu ben . 3 ayda etkisini göstereceğini söylüyor dr um. zaten biesterondaki asıl amaç yum kalitesini arttırmasıymış. Bunun yanı sıra bir takviye ilaç ben bir tane de eşim kullanıyor.( bitkisel kapsüllerden )Rahim filmi sonucunuz çıktı mı peki? Amh testi yaptırmış mıydınız? Rezerv azlıgında dr lardaki asıl amaç eldeki rezervleri en kaliteli hale getirmek diye algılıyorum artık ben.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim de iki yumurtalığımdan açık ameliyatla alınan kistlerimden,o ameliyattan dolayı rezervim böyle diye düşünüyoruz.( çikolata kisti değildi benimkiler )Rezerv düşüklüğü de bu olayla baş ederken bizi daha da geriyor maalesef.Gün geçtikçe rezervden dolayı daha da stres yaşıyorum ben .İnşallah bir an önce mutlu sona ulaşırız:)evet amh testi yaptırmıştım. endometriozis yani halk arasında ki çikolata kisti hastalığı var bende . bu nedenle yumurta rezervim düşmüş . baya doktor gezdimsonra tüp bebeğe karar verdim.
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Bu konuda Adana da da çok fazla dr seçeneğimiz de yok diye düşünüyorum. Maalesef ki bu yol çok masraflı bir yol Allah yardımcımız olsun.Teşekkür ederim hayırlı sı artık... doktorlar adam akıllı yönlendirmeyince bizde bilemedik tabi ama üroloji ye gönderdi Bülent bey adam tahlil falan yaptı ilaçların faydası olmaz dedi tüp bebek yapın dedi... başka doktor önerenler oldu ama muayene ücretleri 500 tl idi bize fazla geldi çok soğudum hastaneden
Rica ederim Alalh düşmanıma vermesinÇok şükür inşaallah kuzenim de öyle olur sağolun cevap için
Amin rabbim sizinde her işinizi rast getirsin hayırlı bir evlat nasip etsinHakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Bu konuda Adana da da çok fazla dr seçeneğimiz de yok diye düşünüyorum. Maalesef ki bu yol çok masraflı bir yol Allah yardımcımız olsun.
Tamam çok sağolun Allah yardım etsin hepimizeRica ederim Alalh düşmanıma vermesinbide doktoruna sorsun adaçağı içebilir miyim diye ben onu da ikinci dozdan sonra kullandım belki hızlı düşmesine katkısı olmuştur
Benimkinde yapışıklık vardı kesildi açıldı ama hala hamile kalmadimHitereskopiyi daha dün oldum ama araştırdığım kadarıyla hsg ( rahim filmi) ve hitereskopi sonrası bir çok hamile kalan var .Hitereskopi de rahim şekli bozuksa düzeltiliiyor,miyom varsa alınıyor,yapışıklık varsa açılıyor.
Kaç ay geçti hitereskopiden sonra.Bazen açılsa da yapışıklık olmayabiliyor maalesef.Ben de bekleyip göreceğim. Dr lar normalde 6 ay bekletiyor eger baska bir sorun görmezlerse.Benimkinde yapışıklık vardı kesildi açıldı ama hala hamile kalmadim
Merhaba, bende de dış gebelik şüphesi mevcut değerim 2 gün ara ile 47/131/297/514/975 aslında gayet güzel ama öle dediler vardır bildikleri ara ara kanama oldu. Benim merakım acaba iğne mi daha iyi ameliyatla almak mı????Geçmişler olsun. Arkadaş kendi tecrübesini yazmış mı görmedim ben 2100 lerde ilk iğne mi oldum kuzenin öncelikle iğneden sonra 4 gün bekleyecek. 4 gün sonraki değer çok az artmışsa yada azalmışsa önemli değil 7.gün tekrar bakılacak. 7.günün değeri 4.gün değerinden en az %15 aşağıda olmalı yoksa 7.gün ikinci doz yapılacak aynı süreler beklenecek yine beklenen düşme gerçekleşmezse laparoskopiye alınacak. Umarım tek doz iğneyle atlatır
Not:Benim ilk dozda 4.gün değerim 2500ü geçince 7.gün beklenmeden ikinci doz yapıldı ve hızlı bir düşüşle sonlandı şükür
Bu süreci yaşayan biri olarak iğne mi ameliyat mı ?sağol canım benim embiryo çok büyümüştü 6 hftalıktı o yüzden ameliyatla alındı. ilk gebelik oldupu için kürtaj istemedim
Öncelik iğne ile düşürmeyi önercektir dr. bende iç kanama başlamıştı o yüzden laraskopi yöntemi ile sonlandırıldı gebelik.Bu süreci yaşayan biri olarak iğne mi ameliyat mı ?benimde başımda aynı dert olabilir
Laparoskopi yapıldığında beta hcgniz kaçtı biliyor musunuz acabaÖncelik iğne ile düşürmeyi önercektir dr. bende iç kanama başlamıştı o yüzden laraskopi yöntemi ile sonlandırıldı gebelik.
Yeni gördm mesajını iğne ile bir seçeneğin varsa iğne daha iyi canımBu süreci yaşayan biri olarak iğne mi ameliyat mı ?benimde başımda aynı dert olabilir
Allah inşallah sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder kuzumBen sonradan başka doktora gittim keseyi rahim içinde gördü sonu iyi olmadı 20 Nisan'da evde düşük oldu ama çok şükür dış gebelik değilmiş
Çok teşekkür ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin önce isteyipte anneliği hiç tatmayanlara sonra da bize nasip etsin çok şükür benim 5 yaşında bir oğlum var o da çok zorluklarla olmustuAllah inşallah sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eder kuzum