Tayfun Bey e giderken ben de çok tedirgindim yoğun diye duyumlar aldım ki bu çok önemli bir konu biz dr umuzla birebir görüşmek bilgi almak istiyoruz ki bu da en doğal hakkımız. Ama Tayfun Bey le ilk görüşmemizde hem muayene etti sonra aldı bizi karşısına uzunca detaylı her şeyi anlattı bize ve bizi tatmin etti eşimle bize güven verdi.Önce yapılacakları tek tek yazıp önce bunları yapmalıyız dedi süreçleri anlattı.İlk gün hemen kan tahlili verdim ben de pıhtılaşma sorunu da var az da olsa. Eşimin yaptırması gereken tahlilleri istedi .Hem sperm testi hem de sperm dna testi.Hatta sperm dna sonucumuzu hala bekliyoruz 1 ayı buluyor çıkması sonucun. Bu arada takviye ilaçlar verdi bitkisel.Evet biraz pahalı sgk karşılamıyor o hapları ama 3 ayda etkilerini gösterir bu ilaçlar normal de olsa tüp de olsa faydalı olacaklarına bizi ikna etti konuşmasıyla.Sonra rahim filmi sonucumuzla gittik o sıra tahlil sonuçlarına da bakıp folik asit ,b 12, d vitamini de başlattı.Sulu ultrason çekti kendi hemen. Rhim şeklim t rahme yakınmış hemen cuma gittik çarşamba kendi ameliyat gününe hitereskopi randevu verdi çarşamba hitereskopi yaptı.İlgisiz bırakmadi bizi şimdiye kadar ki bu çok önemli ben dr uma güvenip başlıyorsam bir şeye ne asistanlarına ne de başka dr lara yönlendirmesine güvenemem.Hatta hitereskopi günü dr umun toplam 16 ameliyatı vardı evet biraz bekledik ama gün bitmeden ameliyatı oldum en son geldi odaya açıklama da yaptı. Girişte biraz yapışıklık da gördük onları da açtık dedi hatta.Bu bile beni memnun etti .Şu ana kadar ki deneyimlerimden tavsiye ediyorum Tayfun Bey i.Dondurulmuş transfer etmek kolay ama öncesinde rahim durumuna net bir şekilde bakmalı dr. Ya tutunmayı engelleyen bir durum varsa bunu önceden görüp düzeltmeli sonra transfer yapmalı diye düşünüyorum.