Şu rapor çıkarma sürecinizi anlatabilir misiniz ?merhaba arkadaşlar, tüp bebek devlet raporunu sonunda zeynep kamil hastanesinden çıkartabildim . bugün oluşan emmbriyonun dondurulmasının diğer denemede kolaylık sağladığını öğrendim. peki ben ilk denmeyi yaptım ve olmadı diyelim elimşzde embriyoda var onu dondurmak istersem. elimdeki devlet raporu ile indirim alabiliyor muyum. embriyo dondurmada tekrar sil baştan iğneler ilaçlar vs olmuyormuş . inşallah tabi ilk denemede tutar ama oranlara bakılınca ikinci üçüncü denemelerde olduğu acı bir gerçek malesef
Merhaba ilk tüp bebek denemesimiydi acaba? Sanırım başarılı oldu çok sevindim adınızaBenim 31 mayista 5 yumurtamin 3 u döllendi hepside cok iyi denidi 1 i transfer edildi 2si yaklasik 500 tl kariliginda donduruldu ege universitesinde raporlu benimki oldu
Benim yumurta toplamada 22 yumurtam toplandı 18 i işleme alındı 5.güne 6 adet kaldı bize bu ay transfer olmaz dondurun dediler bizde 3 3 dondurduk birini devlet karşıladı diğer tüpe 225 lira verdik . İlk denemede bir tüpü devlet karşılıyormuş . Şimdi birini çözdürdük transfer ettik eğer olumsuz olursa kalan bir tüpümüzü de kullanacazmerhaba arkadaşlar, tüp bebek devlet raporunu sonunda zeynep kamil hastanesinden çıkartabildim . bugün oluşan emmbriyonun dondurulmasının diğer denemede kolaylık sağladığını öğrendim. peki ben ilk denmeyi yaptım ve olmadı diyelim elimşzde embriyoda var onu dondurmak istersem. elimdeki devlet raporu ile indirim alabiliyor muyum. embriyo dondurmada tekrar sil baştan iğneler ilaçlar vs olmuyormuş . inşallah tabi ilk denemede tutar ama oranlara bakılınca ikinci üçüncü denemelerde olduğu acı bir gerçek malesef
Evet ilk tup bebek denemesiydi sükurler olsun ki pozitif sonuc aldim allahim en kisa zamanda sizede nasip etsin insallahMerhaba ilk tüp bebek denemesimiydi acaba? Sanırım başarılı oldu çok sevindim adınızaBenim de raporum çıktı ilk kez tüp bebek yapacağım ve rezervim çok az
Nerde yaptırdınızEvet ilk tup bebek denemesiydi sükurler olsun ki pozitif sonuc aldim allahim en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah
Ege universitesinde yaptirdimNerde yaptırdınız
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinNerde yaptırdınız
benim amh düşük 3 yumurtam var gelişmiş. cumtesi yumurta toplama olacak dondurma olusa zaten üç tanecik kaça bölcez :)Benim yumurta toplamada 22 yumurtam toplandı 18 i işleme alındı 5.güne 6 adet kaldı bize bu ay transfer olmaz dondurun dediler bizde 3 3 dondurduk birini devlet karşıladı diğer tüpe 225 lira verdik . İlk denemede bir tüpü devlet karşılıyormuş . Şimdi birini çözdürdük transfer ettik eğer olumsuz olursa kalan bir tüpümüzü de kullanacaz
3 taneyi bir tüpe koyuyorlar canımbenim amh düşük 3 yumurtam var gelişmiş. cumtesi yumurta toplama olacak dondurma olusa zaten üç tanecik kaça bölcez :)
Merhaba rapor çıkarmak için çok ugrastınız mı bnde üniv. Hastanesinde basladım eşimde sorun var sadece dahiliye den onaya gönderdiler raporlu tedavi olucaksın dediler ama bu kadar kolay cıkıyor mu ki rapormerhaba arkadaşlar, tüp bebek devlet raporunu sonunda zeynep kamil hastanesinden çıkartabildim . bugün oluşan emmbriyonun dondurulmasının diğer denemede kolaylık sağladığını öğrendim. peki ben ilk denmeyi yaptım ve olmadı diyelim elimşzde embriyoda var onu dondurmak istersem. elimdeki devlet raporu ile indirim alabiliyor muyum. embriyo dondurmada tekrar sil baştan iğneler ilaçlar vs olmuyormuş . inşallah tabi ilk denemede tutar ama oranlara bakılınca ikinci üçüncü denemelerde olduğu acı bir gerçek malesef
Hayırlısı olsun sizin için,Ege universitesinde yaptirdim
Raporlu yaptirdim yumurta toplanirken 1060 tl embriyo dondururkende 450 civari bi odeme yaptikHayırlısı olsun sizin için,
Ege üniversitesinde raporlu mu yaptırdınız ücret ne kadar tuttur
Raporlu yaptirdim yumurta toplanirken 1060 tl embriyo dondururkende 450 civari bi odeme yaptık
Raporlu mu beni.ki ilk deneme deneme arttikca raporluda olsa fiyat artiyormusCok uygun olmus tedaviniz ben celal bayarda yaptırıcam toplama 6bin lira dediler
Evet raporlu ilk olucak benim deRaporlu mu beni.ki ilk deneme deneme arttikca raporluda olsa fiyat artiyormus
Baya fazla cikmis ya benim ilaclarla birlikte 2500 u bulmadiEvet raporlu ilk olucak benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?