Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek devlet raporu ile embriyo dondurulabilir mi
Akhisar dan geliyorum ben ama sorun degil yol bu kadar fiyat farkı olucagını düşünmemiştim nasip burdayms inşllh ilk seferde pozitif alırız da oralara gelmek zorunda kalmıyım
Benim 31 mayista 5 yumurtamin 3 u döllendi hepside cok iyi denidi 1 i transfer edildi 2si yaklasik 500 tl kariliginda donduruldu ege universitesinde raporlu benimki oldu
Aklıma takılanı size sorayım. Şuan eşimle çocuk düşünmediğimizden bende yumurta dondurmak istiyorum ilerde sıkıntı çıkarsa kullanabileyim diye. Öyle her önüne gelene yumurta dondurma işlemi yapılıyor mu? Devlette var mı?
Aklıma takılanı size sorayım. Şuan eşimle çocuk düşünmediğimizden bende yumurta dondurmak istiyorum ilerde sıkıntı çıkarsa kullanabileyim diye. Öyle her önüne gelene yumurta dondurma işlemi yapılıyor mu? Devlette var mı?