- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
sağol canım hayırlısı buymuş demekki
ınş dogal yollan olur beklemedıgın ayda
hatta bu ay olur ınşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hayırlısı buymuş demekki
ınş dogal yollan olur beklemedıgın ayda
hatta bu ay olur ınşşşşşşş
sağol canım umarım herkesin en yakın zamanda olur.
slm canlar benimyaşım 22ve ilk denememde hamile kaldım erkek faktöründen dolayı normal gebelik gerçekleşmiyordu haziran ayında ilk muayenemeizle yolculuğumuz başladı adet tarihihimin 3 gün günümuayeneye gitttim ilk ilacımda başlamış oldum gonal f die karından vurulan iğne 225 ml 2 güne biçağırdılar muayene sanırım 10 günsonra koldan iğnemde başladı göbek iğnesinin yanına ve gene 2güne bigidiyorum yumurtalarımın nasıl büyüdüğüne bakılıyoo kan tahlilleri falan ve son 3 gün ilaçlar için 2 tane çatlamaiğnesi aynı anda vurundum sonra 1 gün dinlendimve hoop ctesi 19haziran yumurta toplama sabah 11 diçünküçatlatamiğnem gece 11 deydi ondan beni odaya aldılar güzelce serum verdiler seve rek bu arada hep konuşrarak 2 tane dr ve embriyolaglar hemşireler başımda şimdi uyyacaksın dediler ve pişşşş uyudumm çıktığımda sedyede odamagidiyordumm biraz ağrımoldu hemşirem iğne vurdu ağrı kesici zaten dr hemen geldi harikasın dedi14 tane yumurta topladım dediii zaten 2 saat sonra kalktımm eve gittimsonrada ağrımhiç olmadı ama z bi kan geldi başka bir şey yokkk tabi hemen ertei akşam embiyolag aradı canım tane kuzun var dedi 3 çok kaliteli 2 si pek değil dedi 3 gün seni alacaz transfere dedi ve hergün aradı trasfer 3gün sonr ayapıldı güleoynaya gittimmasaya aynı şekilde amaçok tuvaletim vardı sıkışık oldedidr altıma yapacaktım resmen amadayanmam lazımdı ve uyutulmadan transferim gerçkleştiherşeyi gördümm gene 2 dr bi düny ahemşire ve hiçkalkmadan idrarımı yaptım daha dayanamamdedim oda tamam deditransfer sonrası hemen yaptım idrarımı 2 3 saat kalkmadan yattımmm ve sonra kalktım eve gittm ve yatışoyatış12 gün hiç kalkmadım belim çatlasada kaklmadım ceviz ananasa yedimbol bol yemekleri bile yatarak yedim bi tuvalete kalktımm sonuç günü bi kalktımkalkış o kalkış bi daha yatmadımmm rabbime şükür ve şuan 17 haftalık hamileyim ve çalışıyorummçokt arahat bi hamilelilk geçiriyorum maşallah sanki o bir ay hiçyaşanmadı ben normal gebe kaldım gibi geliyo şimdibana ayyyyy çoooooooooook şey yazdımmm ama bunların hepsi yaşanacakkkk ondan öpüldünüz allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn
bnde senınlen aynı yastayım vede bızımksıde erkek faktoru ılk dneemeye gıdıorum bugun yarın adetımı beklıorummmmmmm tahlıller ıcın falan sen uzun protokolmuydun toplam kac gun surdu tedavın.....canım ayrıca saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınş darısı bıze ınşşşşşş
tatlım ben uzun protokol kısa protol anlamam toplam 1 ay sürdü ilaçlar 14 gün canımmm sonrası yumurta toplama taransfer 12 gün bekleme derken 1 ay yaniierkek faktörü olanlarda kadından bi problem yoksa tutma şansı çok yüksek canımm ha bu arada eşinin sperm sayısına baktırın gerçi isterler benim eşimin önce 500.000 di1 sene önce tedaviye başladık hiçspermçıkmadı onlarda ölmüşbir senede bizde tese yaptırdıkk eşim amleiyatlaa sperm hücresi alındıı 5 tane o donduruldu canım benim yumurtalarlada döllendi kuzum oldu inşallah seninde tutar canım merak etmeee sende anne olursunnnnnn:CüvCüv::CüvCüvlumunekankayizsmile başla bakalım sen hayırlısı ile
moralın ıcın saol bızdede once 170.00 sonrasında 2mılyon cıktı yarın gene ıstedıler ıste
bakalım ne cıkıcak.....duanı eksık etme.sagol moral verdıgın ıcın
benımde tahlıller falan yarın olacak
ınş sorun cıkmazzzzzzz
dualrım sizinle hep zatennn ancak böle sorunlar çekenler birbirini anlarrr inşallahh 2 milyon ii rakamm inşallah yumuşların toplanıncaaa döllenirler annesinin karnına konur kuzucukkk hemen başlar zaten adetten sonra zaten inan ne zamn vakit geçiyo anlamıyonn valla ben çok rahattımmmmmm olacak olmayacak die takmadımmm nasıl geçti 1 ay anlamadım rahat olll gevşek bırak olmazsa dünyanın sonu değil de verende allahım sendin alandaaa nasip et bana de yeter hadi bakalımmm allahım sanada bu tedavinde hamile olmayı nasip etsin inşallah :CüvCüv::CüvCüv::hulya: böle örgüler ör sonra kuzuna
moralın ıcın saol bızdede once 170.00 sonrasında 2mılyon cıktı yarın gene ıstedıler ıste
bakalım ne cıkıcak.....duanı eksık etme.sagol moral verdıgın ıcın
benımde tahlıller falan yarın olacak
ınş sorun cıkmazzzzzzz
benim kasımda ikinci denemem olacak bu defa gerşekten umutluyum ama hayırlısı allahtan.
rabbim çok büyük inşallah bizde annelik duygusunu tadacağız hayırlısıyla:)))
yerım senıııııııııııde
böle seyler yazan ellerınıde :)
ay ınş tatlım ınşşşşşşşşş
kurban oldugum yarabbım duysun sesını
herkese versın hayırlısıylan
cnm bol şanslar sana şimdiden rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın inş
rahman olan allahım hepinize annelik duygusunu tattırsın inş bizi bizden başka kimse anlamaz müminin mümine duası makbuldur biz hep bir birimize böyle dualar ederlim inş rabbim sizlerede bu güzel duyguyu tattırcak
esracım cnm sanırrım eşinde sperm sorunu var benim eşimdede varikosel vardı canlı sperm hiç yoktu düşün ufak bir ameliyat oldu ve
%1lik bir şansla ben hamile kaldım sakın moralini bozma benim eşiminde yannış hatırlamıyorsam 2milyondu d.r çok az normal yolla hamile kalamazsın dedi ve bek tüp bebek denedim maşallah sübhanallah şimdi kızm olcak inş rabbim tez zamanda seninde diger arkadaşlarında yüzünü güldürsün sakın ümitsizlige kapiılma cnm ümitsizlik dinimizde haramdır hep şükret inş mevlam dualarımız duya ve bütün bebek isteyen kadınlar hamile olurr
ay varya sabah sabah ağlattın beniii inan bana moral çok önemlii hayatıma hamileyim die hiç engel koyma:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkisdım doğal hamile gibi devam ediyorummm olmazsa yavrum akavuşamazsam fikri olduğu zmanda olsun rabbim senin verdiğini ne kadar tutabilirdim diyecem diorumm ama ben tüm gücümle ve kalbimle onun benimle olacağına inanıyorum inş sağ salim doğar şöle mis gibi kokusunu içime çekerim annecim derimmmm ve inş şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine burada tedavi görenlerede yavrum annecim diyebileceği evlatlar nasip etsinn