selam arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılında çalışmayı düşündüğüm için korundum daha sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ikiz bebklerim vardı ama 3 aylıkken kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra doktorumun önerisiyle kısa bir süre korundum ve korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim bukezde kese oluştu ama bebek oluşmadı
ikinci kürtajımdan sonra bir yıl boyunca korunmamamıza rağmen hamile kalmadım ama ısrarla doktorada gitmedim ben hamile kalabiliyorum diye ama olması doktora gittim birsürü tahlilden sonra rahim filmi çekildi ve tüplerimin tıkandığı anlaşıldı ve bunun nedenininde büyük bi ihtimalle ikinci kürtajım olduğu söylendi tek şansın tüp bebek dediler inanılmaz moralim bozuldu şimdi başka bi doktora gidiyorum 4 aydır rahimden ilaç vererek tüplerimi açmaya çalışıyo önümüzdeki ay tkr rahim filmi çektirip açılıp açılmadığını öğrenmiş olucaz inanılmaz moralim bozuk laporoskopi önermedi bana hiçbi doktor sizce eğer tüplerim açılmadıysa tüpbebeğe başvurmadan laporoskopi yaptırmalımıyım lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız