- 29 Mayıs 2007
- 113
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
gerçi yeni konu açıp bu mutlu haberi duyurdum ama burdan takip eden arkadaşlar için de yazayım.sonucumu aldım ve gebeyim
bende bu mutlu haberi aldım ve dileklerim kabul oldu
allah tüm dileyenlere nasip etsin inşallah
sevgiler...
meraba bende pko hastasıyım ayrıca esımın degerlerıde dusuk 3 asılama 3tup bebek denemem oldu maalesef hepsı basarısız 3 denememın sonucu 28 ınde bellı olacak ama sımdıden tum adet belırtılerım basladı allahtan umıt kesılmez ama cok uzgunum
canım çok sevindim ALLAHtamamına erdirsin RABBİM kucağına almayıda nasib eder inşallah bende günlerimi sayıyorum 3.aşılamamın sonucunu bekliyorum gerçi adat belirtişerrim başladı ama yinede ALLAH tan ümit kesilmez ALLAH nazarlardan saklasın TERE cim sevgiyle kal........
tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.bende bu ay tüp bebek uygulamasına başladım.henüz yumurta takibim yapılıyor. size bir sorum olacaktı kaçıncı tüp bebek denemeniz, kaç tane yumurtanız gelişti ve birde yumurta toplama işlemi çok zormu oluyor.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar istanbul amerikan hastanesine doç dr bülent urmana giden var mı? nolur cevap yazın.
meraba deryahakan yazını yenı gordum hemen hemen aynı hıkayeye sahıbız bende 6 yıllık evlıyım yalnız ben tum yontemlerı denedım yınede allahtan umıt kesılmezmıs umarım 28 ınde guzel haber alırsın ınsallah alırız cunku bende 28 ınde tahlıl yaptıracanm tabı o gune kadat dayanabılırsem
meraba deryahakan aynı acıları yasadıgım ıcın uzuntunu anlıyorum senın adına cok uzuldum ama demekkı hayırlısı buymus allaha sıgınıp guvenmekten baska bısey gelmıyo elden ama yolun cok basındasın daha en azından bana gore umıtlerını kaybetme ınsallah allah hepımıze ve tum ısteyenlere hayırlısı ıle nasıp eder amın bu srada sanırım 28 ını bekleyemıyecem yarın tahlıl yaptırcam artık hayırlısı olsun sdıyorum optum canım