- 7 Mart 2007
- 247
- 942
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar lütfen kendinizi kasmayın, bu kadar sorun haline getirmeyin.Tedavi aşamasını yaşamış biri olarak söylüyorum bunları. Çok fazla taktığınız zaman tedavide olumsuz etkileniyor.Oluruna bırakın. Siz tedbirinizi alın, tedavinize bakın ama dua etmeyide unutmayın.Şuna inanırımki içtenlikle edilen hiçbir dua karşılıksız kalmaz.
bak tülin kuzum adlı üye burada,sor soracaklarını.kuzum ne olur yanlış anlama,senin hikayeni okuduktan sonra resmen çıldırdım.neden banada böyle mucize olmuyor diye.anla beni lütfen.zaten en iyide sen anlarsın beni.amasıkıldım artık.adet olcam diye ödüm kopuyor,sürekli iç çamaşırıma bakmaktan sıkıntı geldi.evet rahat olmam lazım,ama olmuyor işte.
Hatay’dan 12 yıllık evli çocukları olmayan bir çift geldi, Tüp Bebek denemesi bile yapılmıştı. Erkeğe sperm seti, eşine de yumurta seti verdim. Sonuca ulaşmaları sadece üç ay sürdü. Onun üzerine onlarca çift bu tedaviyi almak için geliyor, arıyor. Gönül rahatlığı içinde bu ürünleri gönderiyorum, sadece kısa bir anamnez almak yetiyor. Verdiğim bitkilerden sadece biri olan Hayıt Tohumu şu an eczanelerde Agnucaston adıyla satılıyor, o da ithal tabii ki. Bunlar zeytin gibi maddeler…. Hiçbir doktor bu tedavi süresince zeytin yemeyin der mi? Ama iş şifalı bitkilere gelince aman uzak durun diyor. Sebeplerini sizin takdirinize bırakıyorum.