Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

maşallah çok güzel çıkmış.. Rabbim sağlıkla sımsıkı tutunup büyümesini nasip etsin inşallah
Insallah kanda da guzel değerler ile karşılaşırız hepimiz Amin teşekkür ediyorum iyi dileklerin için ama hala sevinemiyorum malesef kan önemli çünkü diye

Insallah kanda da guzel değerler ile karşılaşırız hepimiz Amin teşekkür ediyorum iyi dileklerin için ama hala sevinemiyorum malesef kan önemli çünkü diye
Evet haklısın kan önemli kanda ki artış önemli..inşallah onlarda çok güzel çıkar kat kat artar gönlünü ferah tut

Insallah Rabbım herşeyin hayırlısını versin hersey gönlümüzce olur inşallah destegin icin teşekkür ederim 🥰

İyi akşamlar herkese. 8.denemem sonunda pozitif oldu demiştim ancak 8+3 de kürtaj olmak zorunda kaldım.
İlk defa bu süreçte psikolojik olarak dibi gördüğümü hissettim. Ve ilk defa eşimin gözünden yaş aktı. Bu süreçte maddiyattan çok manevi olarak yıpranmak en zoru sanırım. Yine de durumuma şükrediyorum daha kötüsü olabilirdi diye. Ve artık 35 yaşında biri olarak bazı şeyleri zorlamanın iyi olmadığı kanaatine varmış olduğumu düşünüyorum. Tabi zaman ne gösterir duygularım değişir yeniden cesaret eder miyim büyük konuşmak istemiyorum ama kafamda artık çocuk sahibi olmayı tamamen bitirmiş bulunmaktayım, en azından öyle olduğunu düşünüyor ve hissediyorum şuan.
Bu sürece yeni başlayan devam eden arkadaşlara ilk başta manevi güç diliyorum ve inşallah kendiniz için hayırlı olan olur ve bu hayır bir bebektir diyor ve güzel süreçler diliyorum.
Yarımda olsa başardığımı düşünüyorum bu süreci çünkü tedavi süreci, doktorun ilgisi ve benim çabam hiç bir kusur yoktu hatta ve hatta embriyoda dahi kusur yoktu ancak bunların birleşmesi ile dahi o mucize gerçekleşmedi onun için diyorum ki bizim için burası son duraktı.

İyi akşamlar herkese. 8.denemem sonunda pozitif oldu demiştim ancak 8+3 de kürtaj olmak zorunda kaldım.
İlk defa bu süreçte psikolojik olarak dibi gördüğümü hissettim. Ve ilk defa eşimin gözünden yaş aktı. Bu süreçte maddiyattan çok manevi olarak yıpranmak en zoru sanırım. Yine de durumuma şükrediyorum daha kötüsü olabilirdi diye. Ve artık 35 yaşında biri olarak bazı şeyleri zorlamanın iyi olmadığı kanaatine varmış olduğumu düşünüyorum. Tabi zaman ne gösterir duygularım değişir yeniden cesaret eder miyim büyük konuşmak istemiyorum ama kafamda artık çocuk sahibi olmayı tamamen bitirmiş bulunmaktayım, en azından öyle olduğunu düşünüyor ve hissediyorum şuan.
Bu sürece yeni başlayan devam eden arkadaşlara ilk başta manevi güç diliyorum ve inşallah kendiniz için hayırlı olan olur ve bu hayır bir bebektir diyor ve güzel süreçler diliyorum.
Yarımda olsa başardığımı düşünüyorum bu süreci çünkü tedavi süreci, doktorun ilgisi ve benim çabam hiç bir kusur yoktu hatta ve hatta embriyoda dahi kusur yoktu ancak bunların birleşmesi ile dahi o mucize gerçekleşmedi onun için diyorum ki bizim için burası son duraktı.
Ah çok üzüldüm kıyamam ya çok zor zamanlar rabbim sabır versin gücün olursa dene yine ama ben şöyle diyorum burası geçici dünya öbür tarağa giderken evladını bile götüremiyorsun verse de vermese de rabbimden razıyım üzülüyoruz tabi ki ama olana manevi yönden bakmaya çalışıyorum o zaman biraz daha rahatlatıyorum

Ah çok üzüldüm kıyamam ya çok zor zamanlar rabbim sabır versin gücün olursa dene yine ama ben şöyle diyorum burası geçici dünya öbür tarağa giderken evladını bile götüremiyorsun verse de vermese de rabbimden razıyım üzülüyoruz tabi ki ama olana manevi yönden bakmaya çalışıyorum o zaman biraz daha rahatlatıyorum

Sağ olun. Açıkçası çabuk toparladık eşimle, bizim için öncelik sağlığımız ve huzurumuzda. Zaten mutlu bir evliliğimiz var çocuk bir artı getirir mantığıyla ve nasip olsaydı iyi bir evlat yetiştirmenin düşüncesiyle bu işe giriştik. Ama nasip değilmiş diyorum. Bir şeyi çok istemekten her daim korkan bir insanım o yüzden isyan etmem hayatımda bu konuda da bu şekilde davrandım. Allah isteyen emek evren herkesin gönlüne göre versin. Şuan için dediğim gibi bu sayfayı kapattım ilerde hayat ne gösterir bilemiyorum. Her şey kısmet

Sağ olun. Açıkçası çabuk toparladık eşimle, bizim için öncelik sağlığımız ve huzurumuzda. Zaten mutlu bir evliliğimiz var çocuk bir artı getirir mantığıyla ve nasip olsaydı iyi bir evlat yetiştirmenin düşüncesiyle bu işe giriştik. Ama nasip değilmiş diyorum. Bir şeyi çok istemekten her daim korkan bir insanım o yüzden isyan etmem hayatımda bu konuda da bu şekilde davrandım. Allah isteyen emek evren herkesin gönlüne göre versin. Şuan için dediğim gibi bu sayfayı kapattım ilerde hayat ne gösterir bilemiyorum. Her şey kısmet
Evet haklısınız hersey gönlünüzce olsun

Merhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.
Merhabalar herkese.. Bende bu süreçte çok yıprandım hidroselpenks teşhisi konuldu ameliyat olmam gerekiyordu ancak küçük yaşta geçirdiğim operasyonlar nedeniyle ameliyatımı yapmak istemediler doktorlar. Yapışıklığım çokmuş. 3 tüp bebek denedik ama malesef sonuç negatif.. Sonrası İstanbulda Murat Bozkurt hocayla tanıştık o bana çok umutlu konuştu diğer doktorların yapamadığı ameliyatımı laparoskopi yöntemi ile yaptı. Ardından Şişli kolonda tüp bebek yaptık ve sonuç pozitif :) Allahtan umut kesilmez kızlar çok zorlu bir vakaydım ama çok şükür şuan hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️

Merhaba
Normal tüp bebek gibi ignelerle başlandı 12 yumurta oluştu ve 8 embriyo oldu..
5. Güne giden 8 embriyo vardı..
Ilk transfer negatif..
2. Transfer de 4ab kalitesi embriyonun tuttu O çok şükür..
2. Transfer de Adeti mi bekledik sadece ultrson takibi yapıldı ve kan alıp hormonlara bakıldı. yumurtlamadan 6 gün sonra transfer oldu.. Hiç ilaç iğne kullanmadım sadece folik asit...
Hekiminin kimdi acaba, dogal yöntem olmasını kim istedi, ben 4.deneme icin çözümler ariyorum canimda

Merhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.
Merhaba, ben 2019da evlendim. O zamandan beri çok zorlu bir süreç geçti çocuk sahibi olmakla ilgili. Tüp bebek tedavisi gördüm ve psikolojik olarak çok zor bir dönemdi. Daha sonra bir infertilite psikoloğundan danışmanlık aldım sayesinde süreci en azından öncesine göre çok daha iyi bir şekilde geçirdim tabiki doğru tedavi çok önemli ama bence en önemli şey de psikolojimiz kızlar çok zor zamanlar geçirdim

Elimde 2 adet açılmamış climara forte 1 adet climera bant, 1 kutu Progestan 200mg fitil ,50 adet Estrofem 2mg tablet hap olmak üzere ilaçlarım mevcut. İstanbul Bahçelievler de ihtiyacı olana ücretsiz olarak seve seve vermek istiyorum. Benim tedavim süresince climera forte özellikle zor bulunuyordu bu nedenle bilhassa onun için yazmak

Elimde 2 adet açılmamış climara forte 1 adet climera bant, 1 kutu Progestan 200mg fitil ,50 adet Estrofem 2mg tablet hap olmak üzere ilaçlarım mevcut. İstanbul Bahçelievler de ihtiyacı olana ücretsiz olarak seve seve vermek istiyorum. Benim tedavim süresince climera forte özellikle zor bulunuyordu bu nedenle bilhassa onun için yazmak
Merhabalar bu gün gitmediğim eczane kalmadı ecza depolarına kadar arattım ama maalesef bulamadım elinizde bu ilaçlar duruyorsa lütfen bana ulasabilirmisiniz 05334752861 sizden haber bekliyorum

Merhabalar bu gün gitmediğim eczane kalmadı ecza depolarına kadar arattım ama maalesef bulamadım elinizde bu ilaçlar duruyorsa lütfen bana ulasabilirmisiniz 05334752861 sizden haber bekliyorum
evet yok canım bende kaç yere sordum climara yok onu verdi doktorum 3 kutu bir tane buldum sadece kaç yere girdim depolara sorduk depolar firma yoku dedi firmadan kaynaklı yokta. int ara yakın eczaneleri ben öyle yaptım buldum bir eczanede nerde oturuyorsun istanbul mu?

evet yok canım bende kaç yere sordum climara yok onu verdi doktorum 3 kutu bir tane buldum sadece kaç yere girdim depolara sorduk depolar firma yoku dedi firmadan kaynaklı yokta. int ara yakın eczaneleri ben öyle yaptım buldum bir eczanede nerde oturuyorsun istanbul mu?
Evet istanbulda oturuyorum sefaköyde bende 2 gündür araştırıyorum ama hiç bir eczanede depolarda falan kalmamış nasıl bulacağım bilmiyorum

Evet istanbulda oturuyorum sefaköyde bende 2 gündür araştırıyorum ama hiç bir eczanede depolarda falan kalmamış nasıl bulacağım bilmiyorum
mahalle aralarında bulunan eczanelerin bazen elinde kalıyor benim eczacı tanıdık var ona da sorduk o da diyor ki bir kaç müşterim daha var bizde bulamıyoruz resmen karaborsa şu an bu ilaçlar yazık ya başka seçenekte sunulmuyor. internetten bak çevre eczaneleri arayıp sor ben öyle buldum canım

zamlardan dolayı ilaçları depolarda tutup eczanelere vermiyorlar.
gıda da olduğu gibi aynı taktik şimdi ilaçlarda

Merhaba
Yazalı baya olmuş ama hala climara forte elinizde mi? Varsa onu alabilirim.Birde bu ilacın yan etkileri oldu mu sizde 3 kırı verdi doktorum ama asla hiçbir eczanede yok burdan yine bir arkadaş yolladı 2 adet kalmıştı kullandığı kutu da ama acayip baş ağrısı mide bulantısı var 2 gündür birde uyku hali?

Herkese merhaba bi sorum olucak kızlar ilk defa tüp bebek deniyorum muhtemelen pazartesi yumurta toplama işlemi olacak eşim işleri dolasıyısıyla yanımda değil ama doktorum eşiminde yumurta toplama günü yanımda olmasını söyledi, süreci hiç bilmediğim için sizlere sormak istiyorum cehaletime verin lütfen. O gün neler oluyor tam olarak yazabilirmisiniz

X