Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Evet doğum yaptım iki gün yaşadı.Benim artık umudum kalmadı ama yinede nasip
Allah rahmet eylesin, Allah sizlere sabir versin. Burada tanistigim bir arkadasim da tup bebek ile dogan bebegi 2 gun sonra vefat etti.6 ay sonrasinda kendiliginden hamile kaldi. Suan 1,5 yasinda cok tatli bir kizi var. Umudunu kaybetme senin pozitif dusuncen her seyi etkiliyor. Her zaman bir gun olacak diye dusun.

Allah rahmet eylesin, Allah sizlere sabir versin. Burada tanistigim bir arkadasim da tup bebek ile dogan bebegi 2 gun sonra vefat etti.6 ay sonrasinda kendiliginden hamile kaldi. Suan 1,5 yasinda cok tatli bir kizi var. Umudunu kaybetme senin pozitif dusuncen her seyi etkiliyor. Her zaman bir gun olacak diye dusun.
Çok teşekkür ederim.Ben istediğimde hamile kalıyorum ama düşükle sonuçlanıyor.Bunada çare bulamıyor doktorlar.

Çok teşekkür ederim.Ben istediğimde hamile kalıyorum ama düşükle sonuçlanıyor.Bunada çare bulamıyor doktorlar.
Esin ile sana genetik test ve kromozom testi yapildi mi? Kaybettigin bebekleri genetik teste gonderdin mi?

Ciğerleri gelismemis
Yuce Rabbim sonra ki hamileliginde saps saglam kucaginda almayi nasip etsin Insallah. Benim gorumcem de hamileliginin 15 ve 22. Hafta da iki kez bebegini Kaybetti. 3. De kucagina aldi cok sukur. Sen sakin pes etme.

Yuce Rabbim sonra ki hamileliginde saps saglam kucaginda almayi nasip etsin Insallah. Benim gorumcem de hamileliginin 15 ve 22. Hafta da iki kez bebegini Kaybetti. 3. De kucagina aldi cok sukur. Sen sakin pes etme.
İnşallah çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Kist oldu için dört beş aydır başlamadık bu ay çikolata kisti de çikti basit kist var dedi biosteron dhea verdi bu ilaç ne için herkes kullaniyomu süreç nasıl gidecek bilgi verirseniz

Kist oldu için dört beş aydır başlamadık bu ay çikolata kisti de çikti basit kist var dedi biosteron dhea verdi bu ilaç ne için herkes kullaniyomu süreç nasıl gidecek bilgi verirseniz
Yumurta rezervi düşük olana veriyorlar galiba kalite artıci etkiside varmış ben 4 aydır kullanıyorum

Arkadaşlar ben 4 düşük yaşadım maalesef,hepsinde de kendiliğinden hamile kaldım. Genetik testler,sperm testleri,rahim fimleri her şeyi yaptım düşüklere sebep bulamadık. En son artık tüp bebek yaptıracağım varsa bir çözümü bulurlar belki dedim. Çok uzun süre araştırıp Adanada tüp bebeğe başladım. 0,15 amı ve 1 embriyo ile çok şükür kızımı kucağıma aldım. Kortizon ve kan sulandiricilar kullandım. Bezelerle dolup taştı vücudum ama sonu iyi oldu. Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun

Her hayat bir ayri hikaye. Ben de tupbebek annesiyim. Uzun yolculuk sonunda ilk tupbebek tedavisiyle sukurler olsun anne oldum. Ben tedaviye baslarken hic olumsuz dusunmeyecegime dair kendime sozverdim. Tedavi suresince hep ben anne olacagim diye odaklandim. 2 embrio transfer edildi. 1 isi tutunamadi. Su an dunya tatlisi, beni anme yapan, hayatimi degisen, umudum 9 aylik. Ismini Umutlardan dogulan Umudum diye Umut koyduk. Tanrim her kadinin kucagini evlatla doldursun 🌺

Merhaba öncelikle benim gibi bu yolda mucadeve veren herkesin rabbim gönlündekinin en hayırlısını versin ben 8 yıllık evliyim öyle gözle görünür önemli bir sorunumuz yok eşimle benim hatta birçok hastaya göre durumumuz çok iyi sayılır dedi doktorum bir aşılama yaptık olmadı sonra tüp bebek yaptırdık oda olmadı ucgun embriyo suydu bu transfer den 1 yıl sonra başka bir merkezde ikinci tüp bebegimi yaptırdım ilk değerim 88 çıktı ama bundan sonraki günde malesef ilerleme çok az oldu doktorum kimyasal dedi ve ilaçları bıraktıktan 5 sonra da kanamam geldi dünya başıma yıkıldı şimdi bir ay sonra dondurulmuş transferi yapmayı uygun görüyor doktorum ama biz o manevi gücü bulamiyoruz özellikle eşim o kadar büyük araftayim ki buna şükür Allah beterinden korusun diyorum ama eşim bu konuda bekleme kararında bense ara vermeden tekrar yapmak istiyorum yaşım 32

Merhaba öncelikle benim gibi bu yolda mucadeve veren herkesin rabbim gönlündekinin en hayırlısını versin ben 8 yıllık evliyim öyle gözle görünür önemli bir sorunumuz yok eşimle benim hatta birçok hastaya göre durumumuz çok iyi sayılır dedi doktorum bir aşılama yaptık olmadı sonra tüp bebek yaptırdık oda olmadı ucgun embriyo suydu bu transfer den 1 yıl sonra başka bir merkezde ikinci tüp bebegimi yaptırdım ilk değerim 88 çıktı ama bundan sonraki günde malesef ilerleme çok az oldu doktorum kimyasal dedi ve ilaçları bıraktıktan 5 sonra da kanamam geldi dünya başıma yıkıldı şimdi bir ay sonra dondurulmuş transferi yapmayı uygun görüyor doktorum ama biz o manevi gücü bulamiyoruz özellikle eşim o kadar büyük araftayim ki buna şükür Allah beterinden korusun diyorum ama eşim bu konuda bekleme kararında bense ara vermeden tekrar yapmak istiyorum yaşım 32
Bu stres yapmadan sakince yol almak onemli. Her embriyo ayni degildir tabi. Dondurulmus embrionun tutunma sansi daha yuksek oluyor genelde. Bir de transfer sonrasi cok su tuketmek onemli. Ben kabak cekirdegi her gun bir avuc yenirse embrio iyi tutunabiliyormus diye okumustum. Oyle yaptim. Her gun 2 litre su tuketmek gerek bir de. Hic pes etmeyin. Belki de sizi bebeyiniz embrio halinde bekliyordur.

Bu stres yapmadan sakince yol almak onemli. Her embriyo ayni degildir tabi. Dondurulmus embrionun tutunma sansi daha yuksek oluyor genelde. Bir de transfer sonrasi cok su tuketmek onemli. Ben kabak cekirdegi her gun bir avuc yenirse embrio iyi tutunabiliyormus diye okumustum. Oyle yaptim. Her gun 2 litre su tuketmek gerek bir de. Hic pes etmeyin. Belki de sizi bebeyiniz embrio halinde bekliyordur.
Ne kadar güzel söylemişsiniz bende kabak çekirdeği yemiştim inşallah tekrar denersek bu ay suyada önem verecegim

Ne kadar güzel söylemişsiniz bende kabak çekirdeği yemiştim inşallah tekrar denersek bu ay suyada önem verecegim
Insallah sonuc guzel olacak. Her gun ya tutmazsa degil, tutunacak biliyorum diye gune baslayin. Sizin icin dua edecegim.

Merve Öztürk ( @olacakolacak ) kızı Melina'ya, anneliğe giden yoldaki hikayesini anlatıyor.
Bu yolda başına gelenler ise çok kişiyi derinden etkiliyor.

Videoyu sonuna kadar izleyin lütfen...

Sitede ki ilk mesajı ; 4 Ağustos 2011 tam 10 yıl önce ...

Merve Öztürk ( @olacakolacak ) kızı Melina'ya, anneliğe giden yoldaki hikayesini anlatıyor.
Bu yolda başına gelenler ise çok kişiyi derinden etkiliyor.

Videoyu sonuna kadar izleyin lütfen...

Sitede ki ilk mesajı ; 4 Ağustos 2011 tam 10 yıl önce ...

Cok guzel anlatmışsınız bende aynen sizingibi olmuştum kimseyle görüşmek istemiyor biri çocuğun varmi diye sorucak diye hiç bir ortama girmek isstrmiyordum yüzüm gülüyordu belki ama içim kan ağlıyordu yıllarca cok ağladım cok üzüldüm bende neden ben diye cok sordum cok sukurki bende mutlu sonla bitirdim hikayemi şimdi 1 oglum var Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmak cok guzel isteyen hakeden her kadına nasip etsin allahim

merhaba arkadaşlar bence pcosluyum ekimde yumurtalar toplandı bu ay 5 ocakta transfer yapıldı ama malesef tutmadı 3 adet yumurtam donduruldu geri de 2 tane kaldı. moralim çok bozuldu umarım sizin tedavileriniz ilk seferde başarılı olur.

X