Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba,
Benim de hikayem benzer,size sormak istedim.
Tüplerinizle ilgili sorunu hallettiniz sanırım, tek tüp mü sorunluydu ikisi de mi? Neler yaptınız? Umarım pozitif sonucu da görmüşsünüzdür 🙏
Bugün msj geldi çok önceden yazmışım size.. tekrar yazmak istedim UMUT olmak için.. Benim 4. Tüp bebek tedavim de natürel siklus ile tuttu şuan 5 aylık hamileyim çok şükür.. inşallah sizden de güzel haberler alalım..🤲

Bende güzel bir hikaye eklemek isterdim ama maalesef ki, evlat sahibi olmak için cektiklerime şu an, onlar da neymiş ki diyorum.. 9yillik evliliğimde 3 kez aşılama, sayısız çatlatma iğneleri, bir kimyasalla sonuçlanan tup bebek tedavisi, hiç sonuç alamadığımız ikinci transfer ve 2021 de baştan bir tüp bebek tedavisi yaşadım. Şükür bu son tedavimde evladım bana tutunmustu.. çok güzel giden bir hamileliğim vardı, 36.haftaya gelmiştik. 38.haftayi takip eden günlerde sezaryen ile kavuşacaktır oğlumuza. 36+1 de plasenta erken ayrıldı rahimden, 17 Ekim 03.00 da kanama ile karşılaştım. 04.50 gibi oğlum cennet kuşu oldu. Çok umud ettik hayaller kurduk. Koskoca 9yilin sonunda oğlumuza kavuşacaktık. Allah böyle yazmış bizim yazımızı. Adım Esra bana dua edin, iyileşmek iyi hissetmek artık çok uzak bı ihtimal bana ama hiç değilse acım biraz dinsin istiyorum 😔

Merve Öztürk ( @olacakolacak ) kızı Melina'ya, anneliğe giden yoldaki hikayesini anlatıyor.
Bu yolda başına gelenler ise çok kişiyi derinden etkiliyor.

Videoyu sonuna kadar izleyin lütfen...

Sitede ki ilk mesajı ; 4 Ağustos 2011 tam 10 yıl önce ...

İzlerken yaşadığım süreç gözlerimin önünden gecip gitti, o goz yaslari o aci, o yalnızlık tükenmişlik caresizlik ve halen öyle olmasi...

Evet eksik hissediyorum yalniz hissediyorum ve ben anne olmadan tam ve mukemmel olamayacağım hissiyle başa cikamiyorum cok zor.

Herşeyin kadin bedeni uzerinde olmasi ne kadar büyük bir haksizlik..

Rabbim biz bekleyenleri daha fazla sinamadan kanatmadan yipranmadan anne olmayi nasip etsin inşallah. Allah düşmanıma yaşatmasın.

Ve siz normal yolla anne olabilen kadinlar cok şanslısınız o yavrunuzun kiymetini bilin ve bunlari yaşamadığınız icin şükredin.

Cok klişede olsa bende agliyarak izledim dinledim allah istiyen herkese versin kucagi bos kalmasin🙏 bende bi yola girdim kolay olcagini sandim ama polikistik over ve insulin direnci pesimi birakmiyor ne adet düzensizligi ne kilo ne seker ne tiroid igrenc bi haldeymism gbi hissetiriyor biri düzene girse diyeri beter ediyo beni ama nasip 🙏😔 rabbim nezaman verirse
Merhaba 😊 yazini okudum da bu anlattiklarin cok onemli seyler degil ki. Sanki oyle bir yazmissin ki umutsuz bir hastaliga yakalanmissin gibi. Bunlar cok basit seyler. Insulin direncini 15 gunde kiriyorsun. Zaten onu kirinca tiroidde pco da hafifliyor. Hepsi bendede vardi 15 gunde cozdum Allah in izniyle. Cok basit seyler kendini oyle hissetme. Inan bana cok basit.

Merve Öztürk ( @olacakolacak ) kızı Melina'ya, anneliğe giden yoldaki hikayesini anlatıyor.

Ağlayarak izledim çok kadar güzel anlatmış ki en güzel msjı verdi sonunda ne olursa olsun umudu kaybetmemeli sözü içimi tuhaf yaptı Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Merhaba 😊 yazini okudum da bu anlattiklarin cok onemli seyler degil ki. Sanki oyle bir yazmissin ki umutsuz bir hastaliga yakalanmissin gibi. Bunlar cok basit seyler. Insulin direncini 15 gunde kiriyorsun. Zaten onu kirinca tiroidde pco da hafifliyor. Hepsi bendede vardi 15 gunde cozdum Allah in izniyle. Cok basit seyler kendini oyle hissetme. Inan bana cok basit.
Merhaba beni motive etmeye calistigniz icin tesekkür ederim🙏😊 insan böyle güzel seyler duyunca azda olsa hafifliyor ama cevremde okadar cok hamilelik haberi aliyorumki son 2 haftadir insan imreniyor cok aglamakli oluyorum bazen.. matofin kullaniyorum insulin direnci icin ama kiramadim daha o direnci kiloda veremedim bilmiyorum.nasil olcak yurt disindayim türkiyeye doktorum icin gidip geliyorum burdakiler tedavi etmedi beni mahf ettiler 30 kilo birden aldim

Bundan iki sene önce izlesem sonunu bile getirmeden sıkılır kapatırdım.ama şimdi ağlaya ağlaya izledim.abartıyomuş gibi gelsede insan yaşadıklarını tekrar tekrar hissediyo.şu an tek farkım tam ve mükemmelim diyememek.ve de mucizeme kavuşabileceğime inanamamak.ama inşallah bu duyguları yaşayan herkes bi gün kendi umut hikayesini anlatabilir

Bu hikayeyi gözyaşları içinde dinlemiştim.Bahsettiği forumun Kadınlar Kulübü olması ve anne olmadan önce burda geçirdiği bir sürecin olması ise hikayesini dahada anlamlı kılmıştı benim için. 710 mesajının hepsini okudum..
En az bu kadar etkileyici ve mucizelerle dolu bir hikayede bende var.İlk fırsatta paylaşacağım hepinizle...:dua::dua::dua::dua:
Kadınlar kulübünün tüp bebek anneleri üzerindeki rolü daha büyük sanırım..
Tüp bebek annesi olmak cok özel..
Ağlayarak izledim...
Senin hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz abla ♥️

Bende güzel bir hikaye eklemek isterdim ama maalesef ki, evlat sahibi olmak için cektiklerime şu an, onlar da neymiş ki diyorum.. 9yillik evliliğimde 3 kez aşılama, sayısız çatlatma iğneleri, bir kimyasalla sonuçlanan tup bebek tedavisi, hiç sonuç alamadığımız ikinci transfer ve 2021 de baştan bir tüp bebek tedavisi yaşadım. Şükür bu son tedavimde evladım bana tutunmustu.. çok güzel giden bir hamileliğim vardı, 36.haftaya gelmiştik. 38.haftayi takip eden günlerde sezaryen ile kavuşacaktır oğlumuza. 36+1 de plasenta erken ayrıldı rahimden, 17 Ekim 03.00 da kanama ile karşılaştım. 04.50 gibi oğlum cennet kuşu oldu. Çok umud ettik hayaller kurduk. Koskoca 9yilin sonunda oğlumuza kavuşacaktık. Allah böyle yazmış bizim yazımızı. Adım Esra bana dua edin, iyileşmek iyi hissetmek artık çok uzak bı ihtimal bana ama hiç değilse acım biraz dinsin istiyorum 😔
Allah sabır versin çok zor biliyorum. Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bol bol dua edin.

Çok ağladım sanki beni anlatmış tüpümün alınması piskolojik tedavim sonrası 4. Tüp bebek de mutlu sonum...
Allahım kimseyi bu yolda sınamasın inşallah çok zor sadece yaşayan anlar yaşayan bilir 🤲😭😭😭😭

Cok klişede olsa bende agliyarak izledim dinledim allah istiyen herkese versin kucagi bos kalmasin🙏 bende bi yola girdim kolay olcagini sandim ama polikistik over ve insulin direnci pesimi birakmiyor ne adet düzensizligi ne kilo ne seker ne tiroid igrenc bi haldeymism gbi hissetiriyor biri düzene girse diyeri beter ediyo beni ama nasip 🙏😔 rabbim nezaman verirse
İmsülin direncinin çocuk yapımında engel olduğunu bilmiyordum. Bende de var. En son 5.96 idi şimdi bilemiyorum. Sizin kaç? Malesef benim de kilom var 85

İmsülin direncinin çocuk yapımında engel olduğunu bilmiyordum. Bende de var. En son 5.96 idi şimdi bilemiyorum. Sizin kaç? Malesef benim de kilom var 85
Malesef böbrek üstü bezleri insulin direnci tiroid hepsi birbirne bagli kadin hormonunu cok etkileyen seyler benimki 25.6 tabi bu eylüldeki degerim suan nekadar bilmiyorum oda subatta belli olcak türkiyedeki doktoruma gelcem yine

Bu konuda anlatacak çok şeyim var ama bir o kadar da suskunum :KK43: Anne olmak isteyip de olamamak çok zor,çok kötü bir duygu. Rabbim isteyen,dileyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin içlerinde bana da inşallah.

Malesef böbrek üstü bezleri insulin direnci tiroid hepsi birbirne bagli kadin hormonunu cok etkileyen seyler benimki 25.6 tabi bu eylüldeki degerim suan nekadar bilmiyorum oda subatta belli olcak türkiyedeki doktoruma gelcem yine
2.5 ve üstü tehlikeli iken benimkisi 5.96. Siz 25.6 demek istediniz değil mi? 2.56 değil. İnsülin direnci çok zor. Mide bulantıları ataklar vs. Glucobay hapı veriyor doktorlar. O iyi geliyor. Çocuk yapmal istryrn kadınlara da veriyorlarmış. Rahimdeki yağları erittiği için.

Allah yardimcin olsun bizim icin teselli etmek kolay kolayca cikiyor agzimizdan kelimeler size ne kadar tesir eder onuda bilmiyorm cok uzuldum adiniza bende tup bebek annesiyim 29. Haftadayim uzuldum insallah ummadginiz anda allah tekrardan yuzunuzu guldurur bu gunleride unutursunuz bebeginizi kucaginiza alinca herkes bir sekilde imtihan ediliyor insallah sukursuzluge dusmeden bu sureci atlatirsiniz tek duam

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum. Bazı konuların bildirimi geliyor hani ben o konuya hiç yazmadım ve alakam yok mesela bu konu içinde geldi bildirim 😇 bu bütün kullanıcılara mı gidiyor acaba bilginiz var mı neye göre geliyor bildirim

Allah yardimcin olsun bizim icin teselli etmek kolay kolayca cikiyor agzimizdan kelimeler size ne kadar tesir eder onuda bilmiyorm cok uzuldum adiniza bende tup bebek annesiyim 29. Haftadayim uzuldum insallah ummadginiz anda allah tekrardan yuzunuzu guldurur bu gunleride unutursunuz bebeginizi kucaginiza alinca herkes bir sekilde imtihan ediliyor insallah sukursuzluge dusmeden bu sureci atlatirsiniz tek duam
Amin ins Allah razı olsun, sen saglikla kavuşursun ins evladina.

Tek tüpte problem vardı..sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür.. ameliyat sonrası normal yolla hamile kaldım maalesef kimyasal gebelik oldu düştü..
Henüz mutlu sona ulaşamadım.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲
Evet kimyasalı genellikle gebelik saymıyolar sessiz düşük die adlandırılıyor adet öncesi testlerde pozitif görülür ve sonrasınsa beta yükselmez bu pek bişi ifade etmiyor en iyisi adetiniz 5 gün geçtikden sonra test yapmanız hakkınızda hayırlısı olsun

X