Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Canım negatif görüşmem 22 ocakta olucak.. Söylediklerini burdan paylaşırım tabi ama anlamıyorum 5 aa 2 transfer 2side negatif ne diyecekler merak ediyorum
Canm ben brukselde yaptum ama aciklama yaptilar hersey cok guzel ama rahimde ne olur bilemeyiz simdi dondurulmuslar var deniyecez ama genetik yapalim dediler yaptim bende kan pihtilasmasi biraz cikti esimin daha cikmamis rezervm az bide triot cikti bilmiyorm rabbim bizlere nasip etsin okadar yorucu ki ben bu sefer yikildim toparlanamadim cok zor valla

Eşimle evleneli 6 yil oldu 3 sene boyunca 1 asilama 3 tup bebek denemesi yasadik 2 tup bebek denemesinde artik yikilmistim menopoza girme ihtimalim oldugunu soyledi dr son kez deneyelim dedi belki onumuzdeki ay hic yumurtan kalmaya bilir dedi denedik ama bu sefer farkliydi yuregim neden bu kadar ferahti bilmiyorum daha once isyan edip aglayan ben cok rahattim son sansimizdi rabbim senden gelen herseyi kabul ediyorum dedim demekki sen olmasini istemiyorsun dedim kaderime razi sonuc gununu bekledim ve pozitif tesekkur ederim allahim diye bagiriyorum herkes bana bakiyo ama umrumda degil hatta kan alan hemsireyi 1 sene sonra gene gordum beni tanidi siz degilmiydiniz o bagirarak aglayan dedi evet dedim bak kucagimdaki o bebek simdi 26 aylik kuzum ve yeniden hamileyim drlarin imkansiz dedigi simdi kendisi geldi rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin herkese umut olsun

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlık ve güzellikle kucağına gelsin bebeğin. Kaç yaşındasınız

Menapoza girme ihtimali diyince merak ettim daha çok gençsiniz menapoz için. Demekki Allah ol dedikten sonra gerisi hikaye
Oyle tabi fsh 18 cikiyordu 20 menopoz demek ama rabbim cok buyuk imkansiz diye bir sey yokmus sizde tedavi goruyorsunuz sanirim

Oyle tabi fsh 18 cikiyordu 20 menopoz demek ama rabbim cok buyuk imkansiz diye bir sey yokmus sizde tedavi goruyorsunuz sanirim
Ben 41 yaşındayım tedavim bitti şükür 6+2 hamileyim. İlk tüp bebek denemem pgt olmuş embriyo transfer oldu şükür inşallah kucağıma almakta nasip olur. Allah büyük mucizeleri çok. Nasibimize düşene şükür

Merhaba kader arkadaşlarım. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim iki tane dondurulmuş 5. gün embriyom vardı. Bir tanesini transfer ettiler ama dış gebelik oldu maalesef. İkisini birlikte dondurdukları için çözülmeleri de birlikte oldu ve biri transfer edildi diğeri ise tekrar donduruldu. Şimdi çözülmüş olan embriyo tekrar dondurulursa kalitesi düşmez mi? Tekrar baştan mı başlamalıyım yoksa elimde olanla mı denemeliyim hiç bilmiyorum. Doktorumla daha görüşmedim. Zaten transfer sırasında söylediler bunu bana ve o an bu durumu düşünmek istemedim. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Sizin adınıza çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin. Mucize budur işte.
Size fsh tan ayrı amh testi yapılmışmıydı peki

Slm arkadaslar ilk bebegim tup zor bir surecti ilk tup asamasinda hormonlarm yuksek cikti dondurduk 2 embriyo oldu 1. Kalitede cozunduvunde 8 hucreden 12 hucreye ulasti doktorum cok umitliydi malesef tutmadi. Diger dondurulmus bebegi denemek istemedim Tekrar tup bebek icin asamalara basladik bu sefer 4 tane dollendi doktor 2 sini 3. Gunluk 8 hucreli koydu diger ikisini 5. Gune tasiyalim dedi 5. Gune gitmediler tabi transfer pozitifti 2 bebekten biri tutundu oglum oldu simdi 2 yasinda aklimda hep ilk Tùp bebekten kalma dondurulmusum geliyordu simdi onu yaptik cozuldu 8 hucreli dondurmuslardi ama 7 hucreli acildi doktorum kaliteli oldugunu soyluyor pek inanamadim acikcasi bugun transferin 3. Gunu ins tutunuyirdur bebegim

Transferin 4. Gunu progestan testi iste acaba gebelik baktirsam cikarmi azicik ile yukselme olsa imitlenirim

Ne bileyim az da olsa cikmak miydi 2 filan 0.1 cok dusuk doktor gone verdi hic kullanmak istemiyorum yanlis mi yapiyorim

Ne bileyim az da olsa cikmak miydi 2 filan 0.1 cok dusuk doktor gone verdi hic kullanmak istemiyorum yanlis mi yapiyorim
Yanlış yapıyorsunuz öyle olsa neden 12 gün sonraya kan testi verirler dimi :)) 4gün sonra verir kurtulur insanlar meraktan ölmez :))

Öyle seyler ya da dış kı kadın dogum doktoru kadar bilgi sahibi oldum okumaktan araştırmaktan cok sükür simdi bakıyorum hersey geride kalmıs. En büyük hayalim anne olmaktı o kadar cok cocuk seviyorum ki mesleğimi bile öğretmenlik seçtim düşük dısgebelik anlamadılar tek tüpün alındı dha olmaz dediler bebek bezi reklamına bile ağlardım tüp bebek yapmaya karar verdim beklemek cok yıpratıcıydı bu sürede doğuda görev yapıyordu 4 arkadaştık ve 3 ü hamileydi dahada bozuldu psikolojim hemen yaptırdım ulun beye o zaman bahçeci umut tup bebekteydi ilk denemede oldu bir oglum oldu o 18 aylıktı adetim 20 gün gecikince Dr A gittim kist yine diye bebegimi gördüm simdi 6 yasinda bir oglum 3,5 yasında bir kızım var kızım için ask cocugu diyorum :) hersey geride kaldı insallah hepiniz mucizelerinize kavuşursun bir an önce. .. simdi 3. Olacak diye ödüm kopuyor nerden nereye

Bu arada oglum da tüp bebek tedavisi ile kaldım hemde dondurulmuş degerim yüksek cıkmıstı Dr ertelemişti bi dahaki ay koyalım diyip dondurmustu 6 embriyo vardı 1 ini koydular tuttuikinci cocuk kendiliğinden gekşnce digerlerine gerek kalmadı

Merhaba kızlar.pkoluyum 3 klomen,2asılama ve 2 tup bebek denemem oldu.bu sureclerde formları fazlaca takip ettim basarı hıkayelerı duymak bu zor sureclerde cok ıyı gelıyo bilıyorum.pkolulara en basta diyetisyene gıdıp kilo vermelerını tavsiye ediyorum.tup bebek konusunda ısınde ıyı cok az merkez var onlardan bırını tercıh edın.suan 22 haftalık hamıleyım cok sukur 2.tup bebek denememde basarıya ulastım hepinıze Allah nasıp etsın.

Antalya memorial hastanesi
Mehmet öztürkmen sayesinde
İlk denemede tuttu
İnşallah sapasağlam sağlıklı olur
Daha bugün test günümdü
Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
Umudunu yitirme

Sorununuz neydi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…