Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Gozun aydin canm benim cok sevindim bende ocakta dondurulmuslari yapacam dun kan pihtilasmasi biraz cikti bende canm kacinci denemen ve kac yillik evlisin bide nerde yaptin
Ilk denemem canim normal yolla 5 dusugum oldugu icin tup bebek yaptirmak zorunda kaldik. Bahceci tup bebek merkezinde canim fulyada

Masallah canim 6+3 tur belki 6+6 dan sonra hafta atliyor ilk gun 7+0 olarak sayiliyor ultrasyon kagidi wermedimi onda yaziyordur Allah saglikla kucagimiza almyi nasip etsin yawrularimizi
Öncelikle hayırlısı olsun
Sen hangi ülkede yaşıyorsun

Kızlar merhabalar bikac gündür takip ediyorum sizi hepiniz çok içten ve pozitifsiniz maşallah ben de yarın test yaptiricam 2. Denemem insallah pozitifı görürüm ama hiç belirti Yok sanırım yine bana hüsran :KK43:

Kızlar merhabalar bikac gündür takip ediyorum sizi hepiniz çok içten ve pozitifsiniz maşallah ben de yarın test yaptiricam 2. Denemem insallah pozitifı görürüm ama hiç belirti Yok sanırım yine bana hüsran :KK43:
Bendede hiç belirti olmadı ama pozitif çıktı değer iki gün sonra baktıramadım. İdrarda baktım iki çizgide kırmızı. Günümü 4 gün geçti hiç bir belirti hala Yok yarın sağlık ocağına gideceğim. Yaşadığım yerde şartlar farklı biraz. Transferin 9. Günü kan vermeden idrarda silik çizgi vardı. Kandada çıktı. Belirti çok arama inşallah pozitif sonuç alırsın.

Bendede hiç belirti olmadı ama pozitif çıktı değer iki gün sonra baktıramadım. İdrarda baktım iki çizgide kırmızı. Günümü 4 gün geçti hiç bir belirti hala Yok yarın sağlık ocağına gideceğim. Yaşadığım yerde şartlar farklı biraz. Transferin 9. Günü kan vermeden idrarda silik çizgi vardı. Kandada çıktı. Belirti çok arama inşallah pozitif sonuç alırsın.
Aminn inslallah canım inşallah hamilelerin duası kabul olur dua edin lütfen yarın hayırlı bir sonuc alayım Allahın izniyle

Aminn inslallah canım inşallah hamilelerin duası kabul olur dua edin lütfen yarın hayırlı bir sonuc alayım Allahın izniyle
İnşallah canım. Seni çok iyi anlıyorum. 27 aralık bana sabah olmamıştı. İnşallah pozitif göreceksin

Test yaptınmı merak ettim inşallah pozitiftir

:KK43: semra hocadan negatif randevusu aldım bakalım ne diyecekler
Yapma ya çok üzüldüm ne diyeceğim bilmiyorum. Allah sabır versin. Dondurulmuş embriyon varmı. Bende Şişli memorialda yaptım. İnşallah sonraki denemede Allah yüzüne bakar arkadaşım. Zor bir durum. :KK43:

E
Yapma ya çok üzüldüm ne diyeceğim bilmiyorum. Allah sabır versin. Dondurulmuş embriyon varmı. Bende Şişli memorialda yaptım. İnşallah sonraki denemede Allah yüzüne bakar arkadaşım. Zor bir durum. :KK43:
Evet canim dondurulmuş embiriyolarim var inşallah 2 . Adetimle tekrar baslicam Allah dayanma gücü versin gerçekten maddi manevi cok zor:KK43:

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah sende bebisini hayırlısıyla kucağına alırsın canimm benimde dualarım seninle ❤
Slm cnm yazi okudum benimde tutmamisti 2 cisi senin tutmamasi icin ne soylefi semra hoca

X