Aminn Rabbim size de evladinizi sag saglim kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin insllh. Tedavinizi nerede oldunuz. Bende bir kez dondurulmuslarla negatif sonuc aldim,simdi ikinci denemeyi yapicaz nasipse BursadaMerhabalar,yaklaşık 6 senedir çocuk istiyorduk olmadı. Bir kez aşılama yapıldı tutmadı. Bir dosya testler elimizde kalakaldık. Doğru doktoru bulana kadar hem maddi hem manevi sıkıntıya giriyor insan. biz hep başından beri eşimin sperminin sıvılaşma süresi çok uzun diye olmuyor sanıyorduk. Buarada hacılar hocalar bitkisel kürler hiçbişey bırakmadım denemedik bir umut işte. Meğer ben pkoluymuşum eşimde sperm ileri hızı yavaşmış. Ben direkt tüp bebek istedim dosyamız hazırlandı testlerim yapıldı ilaçları kullandık embriolarımız oluştu ve ben dondurdum freş transfer istemedim 1 ay rahim dinlendirelim dedik. Sonra transferim oldu çok şükür ilk denememizde hamile kaldım. Şuan 11 haftalık rabbim dileyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın. Doğru doktorlarla karşılaştırsın.
Amin inşallah allah herkese nasip etsin. Liv hospital ulusta yapıldı tedavim.Aminn Rabbim size de evladinizi sag saglim kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin insllh. Tedavinizi nerede oldunuz. Bende bir kez dondurulmuslarla negatif sonuc aldim,simdi ikinci denemeyi yapicaz nasipse Bursada
hangi doktora gittin canım fulyadaki hangi doktora tüp bebek yaptırdınIlk denemem canim normal yolla 5 dusugum oldugu icin tup bebek yaptirmak zorunda kaldik. Bahceci tup bebek merkezinde canim fulyada
Mustecep kavrut canim cok iyi biri gercekten ben cok memnun kaldim. Elinden geleni yapti gerisi takdiri ilahi dedik zaten olur veya olmaz . Cok inanarak gittim ve cok memnunum herkesede tavsiye ediyoru.hangi doktora gittin canım fulyadaki hangi doktora tüp bebek yaptırdın
Bende Erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum eşim iğne kullanıyor bu ayın 10nunda tekrar bir test vericek eğer düzelmemişse bu ay Erbil yağmurda başlamayı düşünüyorumMustecep kavrut canim cok iyi biri gercekten ben cok memnun kaldim. Elinden geleni yapti gerisi takdiri ilahi dedik zaten olur veya olmaz . Cok inanarak gittim ve cok memnunum herkesede tavsiye ediyoru.
Hayirlisi olsun canim . Zaten hic bir doktor kafasina gore davranmiyor. Her hafta birlesip hastalar hakkinda konusuyorlar bilgi alisverisi yapiyorlar. Sen inan doktoruna hic bir yoruma takilma ben oyle yaptim.Bende Erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum eşim iğne kullanıyor bu ayın 10nunda tekrar bir test vericek eğer düzelmemişse bu ay Erbil yağmurda başlamayı düşünüyorum
Merhaba siz nasıl bir sonuç aldınız biz de sizin gibi 2.5 yıllık evliyiz başka yerde aşılama denedik olmadı şimdi novafertil de tüp bebek düşünüyoruzMrb bende novafertilde tedaviye başladım sizin gibi 2 yıllık evliyim sizde sorun neydi acaba ve sürec nasıl oldu
inşalah arkadasım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün seninde bebeğin saglıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşalahHayirlisi olsun canim . Zaten hic bir doktor kafasina gore davranmiyor. Her hafta birlesip hastalar hakkinda konusuyorlar bilgi alisverisi yapiyorlar. Sen inan doktoruna hic bir yoruma takilma ben oyle yaptim.
canım bende çikolata kisti vardı novafertil tüp bebek merkezinde ruşen atmaca yaptı inanılmaz memnun kaldım çok ilgililer ve transfer yapıcaklara yada transferi yapılmıs olanlara tavsiyem bol bol taze sıkılmıs havuc suyu icsinler ben hergün 1 bardak içtim bunun faydasını gören çok
Bende de çikolata kisti vardı visanne diye bir ilaç kullandım kist 4.2 cm di ilk ayda 2 cm oldu ikinci ay kontrolde tamamen bitmişti 3. Ay da nolur nolmaz diye kullan dedi dokorum ama suan çok şükür bitti yıllardir duruyordu..Merhabalar bende de çikolata kisti var şuan 3. Doktoruma gidiyorum yasmin kullandım geçmedi. Klomen ve duphaston kullanıyorum 4 ay içinde olmazsa tekrar doktora gitmem gerekiyormuş 1 ayımız geçti ama olmayacak gibi geliyor haplarla. Annemin doktoru da gelsin bakalım tüp bebek deneyelim demiş. 4 ay bittikten sonra olmazsa gidecem ama süreçten çok korkuyorum
Bende de çikolata kisti vardı visanne diye bir ilaç kullandım kist 4.2 cm di ilk ayda 2 cm oldu ikinci ay kontrolde tamamen bitmişti 3. Ay da nolur nolmaz diye kullan dedi dokorum ama suan çok şükür bitti yıllardir duruyordu..
Aminnn canım inşallah yaşatmaz, aslında çok büyük değilse ve tüplerde yapışkanlığa neden olmadıysa gebelik için sorun teşkil etmiyor hatta sezeryanda aldıranlar varAyy ne güzel allah bi daha yasatmasin. Inanin ki düşünmekten çıldıracam. Olmazsa bende doktorumla görüşüp kullanayim