Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhabalar,yaklaşık 6 senedir çocuk istiyorduk olmadı. Bir kez aşılama yapıldı tutmadı. Bir dosya testler elimizde kalakaldık. Doğru doktoru bulana kadar hem maddi hem manevi sıkıntıya giriyor insan. biz hep başından beri eşimin sperminin sıvılaşma süresi çok uzun diye olmuyor sanıyorduk. Buarada hacılar hocalar bitkisel kürler hiçbişey bırakmadım denemedik bir umut işte. Meğer ben pkoluymuşum eşimde sperm ileri hızı yavaşmış. Ben direkt tüp bebek istedim dosyamız hazırlandı testlerim yapıldı ilaçları kullandık embriolarımız oluştu ve ben dondurdum freş transfer istemedim 1 ay rahim dinlendirelim dedik. Sonra transferim oldu çok şükür ilk denememizde hamile kaldım. Şuan 11 haftalık rabbim dileyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın. Doğru doktorlarla karşılaştırsın.

Aminn Rabbim size de evladinizi sag saglim kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin insllh. Tedavinizi nerede oldunuz. Bende bir kez dondurulmuslarla negatif sonuc aldim,simdi ikinci denemeyi yapicaz nasipse Bursada

Merhaba arkadaşlar yazılanları okudum biraz rabbim isteyenlere nasip etsin hamile olanlarda bi avazda kucağına alsın inşallah .. bende bu ay tedaviye başladım birimde sebepsiz 1 yıldır olmadı. Hangi iğneyi kullandınız kaç yumurtanız oldu bide kaç ml oldunuz acaba günde biraz heyecanlıyım galiba

Aminn Rabbim size de evladinizi sag saglim kucaginiza aldiginiz gunleri gostersin insllh. Tedavinizi nerede oldunuz. Bende bir kez dondurulmuslarla negatif sonuc aldim,simdi ikinci denemeyi yapicaz nasipse Bursada
Amin inşallah allah herkese nasip etsin. Liv hospital ulusta yapıldı tedavim.

Merhaba İzmir de önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı ? Ahmet Güler’e gidiyorum muayene için ama eşimde yeni karar verdik 2,5 yıldır olmuyor pkoluyum adetlerim düzenli ama fazla yumurtluyorum büyümüyorlar klomen tedavisi denedik olmadı eşimde bakıldı sorun yok rahim filmi temiz son olarak tüp bebek deneyelim dedik Ahmet beyle paylaşmadık daha bu fikri ama sizlere sormak istedim İzmir de nereye kime gitmeliyim ?

kizlar birgun buraya anne olup ve hikaye paylasacagimi hic hayal etmezdim.bende evliligimim 5.yilinda tup bebekle hamile kaldim ve suan 1 yasina girdi prensesim. bizde sorun pco ve sag tupum kapaliydi hic asilama yaptirmadan tup bebek denedim.ilk deneme ikizdi ve erkenden dustu 1 sene sonra bidaha denedim ve bu sefer hamd olsun saglikla kucagimiza aldik.simdi 1 yasinda ve mucize gibi ben suan dogal yoldan hamileyim galiba idrar testim pozitif pazartesi bidaha kan vericem Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah dualardasiniz

3 gun once yaptig.test

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-16-19-51-07.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 83
bu arada iki tup bebek denememide kayseri memorial arzu yurci hanim yapti.cok anlayisli ve cok icten bi doktor Allah onuda evlatlarina bagislasin once Rabbim sonra Arzu hanim sayesinde melegimiz yanimizda hamd olsun:)

hangi doktora gittin canım fulyadaki hangi doktora tüp bebek yaptırdın
Mustecep kavrut canim cok iyi biri gercekten ben cok memnun kaldim. Elinden geleni yapti gerisi takdiri ilahi dedik zaten olur veya olmaz . Cok inanarak gittim ve cok memnunum herkesede tavsiye ediyoru.

Mustecep kavrut canim cok iyi biri gercekten ben cok memnun kaldim. Elinden geleni yapti gerisi takdiri ilahi dedik zaten olur veya olmaz . Cok inanarak gittim ve cok memnunum herkesede tavsiye ediyoru.
Bende Erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum eşim iğne kullanıyor bu ayın 10nunda tekrar bir test vericek eğer düzelmemişse bu ay Erbil yağmurda başlamayı düşünüyorum

Bende Erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum eşim iğne kullanıyor bu ayın 10nunda tekrar bir test vericek eğer düzelmemişse bu ay Erbil yağmurda başlamayı düşünüyorum
Hayirlisi olsun canim . Zaten hic bir doktor kafasina gore davranmiyor. Her hafta birlesip hastalar hakkinda konusuyorlar bilgi alisverisi yapiyorlar. Sen inan doktoruna hic bir yoruma takilma ben oyle yaptim.

Kızlar tüp bebek için ilk gittiğiniz de ne gibi testler istiyor doktorunuz ? Ben rahim filmi çektirmiştim bir yıl olcak martın sonunda temiz çıkmıştı polikistik over var dendi oda zaten fazla yumurtlama bu yüzden büyümüyor.. hormonlarım normal açlık tokluk şeker normal eşimin sperm testi normal adetlerim düzenli başka ben istiyorlar acaba ?

Mrb bende novafertilde tedaviye başladım sizin gibi 2 yıllık evliyim sizde sorun neydi acaba ve sürec nasıl oldu
Merhaba siz nasıl bir sonuç aldınız biz de sizin gibi 2.5 yıllık evliyiz başka yerde aşılama denedik olmadı şimdi novafertil de tüp bebek düşünüyoruz

Hayirlisi olsun canim . Zaten hic bir doktor kafasina gore davranmiyor. Her hafta birlesip hastalar hakkinda konusuyorlar bilgi alisverisi yapiyorlar. Sen inan doktoruna hic bir yoruma takilma ben oyle yaptim.
inşalah arkadasım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün seninde bebeğin saglıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşalah

Merhabalar bende de çikolata kisti var şuan 3. Doktoruma gidiyorum yasmin kullandım geçmedi. Klomen ve duphaston kullanıyorum 4 ay içinde olmazsa tekrar doktora gitmem gerekiyormuş 1 ayımız geçti ama olmayacak gibi geliyor haplarla. Annemin doktoru da gelsin bakalım tüp bebek deneyelim demiş. 4 ay bittikten sonra olmazsa gidecem ama süreçten çok korkuyorum

Bende de çikolata kisti vardı visanne diye bir ilaç kullandım kist 4.2 cm di ilk ayda 2 cm oldu ikinci ay kontrolde tamamen bitmişti 3. Ay da nolur nolmaz diye kullan dedi dokorum ama suan çok şükür bitti yıllardir duruyordu..

Ayy ne güzel allah bi daha yasatmasin. Inanin ki düşünmekten çıldıracam. Olmazsa bende doktorumla görüşüp kullanayim

Ayy ne güzel allah bi daha yasatmasin. Inanin ki düşünmekten çıldıracam. Olmazsa bende doktorumla görüşüp kullanayim
Aminnn canım inşallah yaşatmaz, aslında çok büyük değilse ve tüplerde yapışkanlığa neden olmadıysa gebelik için sorun teşkil etmiyor hatta sezeryanda aldıranlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…