herkes güzel hikayelerini yazmış ben de yazmak istiyorum çünkü daha önce buraları okuyup çok iç geçirip umudumu tazelemiştim. Ben 6 başarız denemenin ardından artık ümidini tüketmiş hem maddi hem de manevi olarak çok zor zamanlar geçirmiştir. bu süreç insanın hem ruhunu hem fiziksel sağlığını gerçekten sarsıyor, yaşayanlar ne demek istediğimi eminim ki derinden anlıyor. Tüm arkadaşlarımın sorunsuz hamile kalırken ben hala uğraşıyordum, onların mutlu haberlerini duyduğumda hem onlar için çok seviniyor ama bir yandanda kendim için neden Allahım neden diye düşünüyordum, asla bir isyan değildi bu sadece çok yorulmuştum. her gören bebek ne zaman diye soruyor ben bu soruyu duydukça daha da çok geriliyordum. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni bir doktora başladım, bu doktorumla bana laparoskopi yaptı ve tek tüpümde bulunan sıvıyı alarak tek tüpümü kapattı bu beni daha da korkutmuştu halbuki bu sayede hamile kalacağımdan habersizdim :) Daha sonrasında transferim oldu ve heyecanla beklemeye başladım, kendime bir söz verdim acele edip test yapmayacağım diye ama dayanamadım tabiki :) Neyse gel gelelim hamile olduğum haberini aldım ve inanın o güne çektiğim her şey bir anda yok olup gitti. O haberi alınca doktor keseyi görünce geçen yıllar sanki hiç yaşanmamış hemen olmuş gb hissediyorsunuz :) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, inananın herkes dualarımda çünkü yaşadım ve biliyorum. Hepimize hayırlı haberler alacağımız günler diliyorum. bu arada okuyunca fark ettim doktorumun adını yazamamışım, doktorum medical park göztepe deki aynur erşahin