Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

allah sabrının mükafatını vermiş neyz inşallah sağlıkla bebişini kucağında görmeyide nasip eder ve o an 11 yıldır yaşadığın kabus yok olur gider

yanıt için çok teşekkürler ayza. Benim ismim ebru. Bana söylenen tarih geçen ay adetimden sayarsam 22. güne denk geliyor. Ve bi protokol verildi 22. gün lucrin uygulanacak diye o nedenle bende tek iğne yapılacağını düşünmüştüm. Daha önce 3 kez aşılama yapıldı ve hepsinde adetin 3. günü gonal f başlanmıştı şimdi anladığım kadarıyla gonal f başlanıncaya kadar lucrin olunucak.Gittiğim klinik bu konuda çok detay vermemiş anlaşılan garip bi korku var içimde yaşadıklarını paylaştığın için çok sağol canım inşaalh hepimiz mücadelemizin sonucunu alabiliriz. Sevgiler.

ebrucum neden 22. gün benimde adetimden itibaren saydılar ve 21. günü lukrine başlıycam bu arada lucrin yumurtalıkları baskılama binevi kontrol altında tutmak için miş bu arada adet olursam adetinin 2. günü gel olmazsan lucrine başladığının 14. günü gel dediler sana detaylı bilgi verilmemiş sen genede bi sor

beyazkaramel günaydın canım. Seninlede günleri paylaşınca aradım kliniği bana benim yumurtalıklarımın gelişimine göre 22. lucrine başlanıp 2 gün takip edilerek 25. gün gonal f e geçileceği söylendi inşallah doğru kararlardır emeklerimin boşuna gitmesini istemiyorum.

merhaba ayza inşallah hamile kalırsın...bende 2 ay önce aşılama yaptırdım tutmadı 2008 ocak mikroenjeksiyon yaptırıcam...inşallah bebişlerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza bizim tüm anne adaylarınada inşallah sevindirir allahım...dualarım inşallah güzel haberlerini alırız buradan...gönlünü rahat tut allaha emanet ol...

kızlar biz de başarı hikayemizi yazar mıyız buraya Allah yüzümüzü güldürür inşallah

Selam Arkadaslar Sizden Yardim Istiyorum Ne Olur Bende Tup Bebek Yapturdim 1. Tutmadi Malesef Bugun 2.yi Koydurdum Insallah Tutar 10 Gun Sonra Testim Var Bu Surede Ne Yapmaliyimm Siler Yasamis Olanlar Daha Iyi Bilirsiniz Arada Akintim Geliyor Korktum Acaba Yumurtammi Akti Lutfen Bana Yardimci Olun Ne Hissederim Olsam Olmasam Onceki Ni Hatirlamak Istemiyorum Cunki Sonu Negatifti Dusunmek Istemiyorum Cevaplarinizi Bekliyecegim Tesekkur Ederim Bye Bye

merhaba arkdaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yeni hsg filmi çektircem ağrılı bi işlemmidir beni bilgilendirirmisiniz

merhaba arkdaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yeni hsg filmi çektircem ağrılı bi işlemmidir beni bilgilendirirmisiniz

canım kısa şiddetli bir ağrın olacak ama dayanılmaz bir şey değil

sen sakin olursan daha kolay olur

kendini sıkma, herşey bebişler için muck

Hoşgeldiiiiiin!canım ben de çektirmiştim.Bazılar çok ağrılı olduğunu bazıları da dayanılmayacak kadar olmadığını söylüyor. Ben çok korkmuştum Dr um anesteziyle çekebileceğini söyledi.Bu yüzden hiç bir şey hissetmedimAma şimdiki aklım olsa kabul etmezdim.anestezinin bayağı riski var tabi.Ama yine bu da bir seçenek. :eek:

kızlar merhaba bende yarın lucrin kullanmaya başlıcam iğneyi kendim vurmak beni korkutuyo ama aşılamadada kullanmıştım ben lucrini tekrar yaparım herhalde bizim tüp bebekte tam bayrama geliyo hayırlısı olur inş tutmucak die çok korkuyorum rabbim hepimizi için hayırlısını versin

serpilcik merhaba canim bende iki defa mikro yaptim olmadi.canim 3 gun boyunca hic kalkma sadece tuvalete,akin temizlik falan yapma valla ben 12 gun boyunca yattim hic kalkmadim ama genede tutmadi.tabi allahin bilecegi bisey nasip degilmis ama genede sen bosver hep yat bu arada o akintilar normal.canim senin kac embiyo vardi?insallah hayirli haberini duyariz

butterflys merhaba canim bi sorum olacakti hsc fili ne oluyo aciklarmisin canim

ilaçla basınçlı renkli sıvı veriliyor rahimden sonra da film çekiliyor.Tüplerin açık mı değil mi bakıyorlar.Açıksa iki tüpten de karın boşluğuna sıvı akışı oluyor.Umarım anlatabilmişimdir kafamçokkarıştı :1closedeyes:

ben 2 kez çektirdim canım. bu arada bende yeni üyelerdenim:))1. s. agrılı geçtç hastanede çektirmiştim.dr u çok bekledim stres yaptım ama 2. sini kendi dr umda çektirdim herşey çok çabuk olup bitti ve bu kez hiç bir şey hissetmedim hemde anestezi yoktu.anlayacagın canım herşey rahat olmakla alakalı.umarım seninde kolay geçer.başarılar

serpilcik merhaba canim bende iki defa mikro yaptim olmadi.canim 3 gun boyunca hic kalkma sadece tuvalete,akin temizlik falan yapma valla ben 12 gun boyunca yattim hic kalkmadim ama genede tutmadi.tabi allahin bilecegi bisey nasip degilmis ama genede sen bosver hep yat bu arada o akintilar normal.canim senin kac embiyo vardi?insallah hayirli haberini duyariz

mrb canim tesekkur ederim cevabin icin sagolsun esim yardimci evde aada biseyler yapiyorum ama cok degil uzaniyorum cogu zaman da yasim genc diye 1 embriyo kondu bana ilk de oyleidi ama tutmadi o umarim bu tutar hissedermiyim bisey acaba icimdemi degilmi geceleri uyuyamiyorum inan kasklarimda agri var 3 gundur bugun 3. gun bu arada insallah canim be guzel haber veririm sanada sendende duyarim insallah sende yurt disindymissin bende avustralya dayim 2 yildir burdayim daha baskada yumurtam kalmadiki 17 yumurta topladilar 12 si birlesti spermle 5 i yasadi dediler 1. ciyi koyarken 2 si yasamadi diye attilar 2 kalmisti iste simdide 1 koydular obur 1 yasamadi diye oda gitti anlican baska yok insallah ihtiyacimda kalmaz dondurulmus embriyolari kullanmak isteyince en iyi kaliteyi bulmak icin cikariyolar e basta iyi olmayan vrsa onlar gidiyor seninki farkli yontemmis anladigim kadariyla asilama ben onu yaptirmadin direk tup bebek yaptik esimde problem sperm low ve hareketi slow mus su anda icimde ya hamile gibi kendimi hissediyorum zaman zaman agliyorum hep cok duygusal ALLAH saglik ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize once bunu diliyorum RABBIM den insallah kendine iyi bak canim 10 aralikta gorusuruz insallah guzel haberle sanada basarilar dilerim bu kasiklarda agrim varya odami normal nedeni bellimi yani icimdede ondanmi kusura bakma lutfen beni anliyacagini umarim hoscakal bye byea.s.

ya arkadaslar lutfen bana biseyler deyin bugun 4. guntransfer olali kasiklarimda agri cokhissedeyorum bazen sag bazen de sol da bu agri ve kasilmada olyor bu ne demek hamileyim degilim nasil anlarim hicmi tepki vermiyor lutfen tecrubesi olanlar yardim edin bana bekleyecegim cevabinizi daha 8 gun var testime beni anlarsiniz lutfen

ya arkadaslar lutfen bana biseyler deyin bugun 4. guntransfer olali kasiklarimda agri cokhissedeyorum bazen sag bazen de sol da bu agri ve kasilmada olyor bu ne demek hamileyim degilim nasil anlarim hicmi tepki vermiyor lutfen tecrubesi olanlar yardim edin bana bekleyecegim cevabinizi daha 8 gun var testime beni anlarsiniz lutfen

İnşallah yerleşiyodur bebeğin.Hayırlısıyla kavuşursun dilerimki.
Ben bu konuda bilemiyorum ama olup tutanlara sormalı yada forum başlıklarını bi kurcala belki bu konuda bişeler bulursun.
ACELE arkadaşımızın tüp bebek le ilgili deneyimlerini anlattığı başlığı bulabilirsen onu bir oku.Belki vardır sorunun yanıtı.Çünkü o da tüp bebekle hamile kalanlardan.Ona yaz sana cevap verecektir.
Hadi bakalım az kalmış heyecanla bekliyoruz.Bu arada tek olsun hayırlı, sağlıklı bi bebek olsun üzme kendini.Olacağı varsa tek embriyoda tutar merak etme.

ACELE nin sayfasının linki :
www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-asamasi-t114534/index.html inşallah aradığın sorunu cavabı vardır.Yoksa da ordan ACELE ye sorabilirsin.Ne de olsa tecrübe sahibi.

X