- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım dualarım sizinle darısı tez zamanda sizin de başınızaAyyy hamilenin duası tutar bizde dua et ne olur canm Simdiden Allah razı olsun Allah seni selametle kaldırsın insallah
Canım 3.gün sayılır zaten genelde 3-5 diye gidiyolarKızlar bişii sormak istiyorum.benden çarşamba günü yumurta toplandı c.tesi günü transfer edildi.şimdi bu kaçıncı günü emb.su sayılıyor.3 mü 4 mü.
Canım 5 üstü genelde hamile sayılıyor diye biliyorum bida yap bakalım değerin artacak mıKizlar blast embriyo transfer olundu.bugun 9 gunum.test yaptirdim.sonuc 13.95.boyle bir degerle hamile kalan varmi?
Canım bn mustafa bahceciye gittim çok iyi bilgisi zaten tartışılmaz onu bi ara görüş bncebahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?
sanırım 3.yü onunla yapıcam aytun hn 2 denemeyi yaptığım doktorum bile bi kez onunla dene dediCanım bn mustafa bahceciye gittim çok iyi bilgisi zaten tartışılmaz onu bi ara görüş bnce
inşallah canım yaa problem sperm olunca tıkanıyoruz kalıyoruz 10-30 tane sperm var umarım evladıma vesile olacak sperm içlerindedir ,,,Allah büyük ve tek dayanağımDene canım bu işler kolay değil vazgeçme hç Rabbim dileyen herkese nasip etsin cok zor evlatsızlık mustafa bey bu işin ehli güven ona
adetinin 2. veya 3. günü gitmen daha iyi olur senin tahlillerin hemen yapılırArkadaslar merhaba belki bölümü degil ama sormak istedigim bisi var .ben 7.5senelik evliyim cocugumuz olmuyor esimde varikosel vardi ameliyat olduk ama tam sonuca ulasamadik.bu ay doktoragidicem asilama ya da tup bebek icin gorusup kontrol olucam nasil bir yol izleyelim diye.merak etigim su adetliyken mi gitmek lazım yoksa adet bittikten sonra mi.sizler nsil gittiniz bir tavsiyeniz var mi.simdiden Teşekkürler
CANIM adetliykem gidebilirsin ama ilk görüşmede cok adetli olmak önemli değil bu bi durum tespiti gibi oluyoArkadaslar merhaba belki bölümü degil ama sormak istedigim bisi var .ben 7.5senelik evliyim cocugumuz olmuyor esimde varikosel vardi ameliyat olduk ama tam sonuca ulasamadik.bu ay doktoragidicem asilama ya da tup bebek icin gorusup kontrol olucam nasil bir yol izleyelim diye.merak etigim su adetliyken mi gitmek lazım yoksa adet bittikten sonra mi.sizler nsil gittiniz bir tavsiyeniz var mi.simdiden Teşekkürler
Üzülme canım allahtan ümit kesilmez önce allahın sonra bahcecinin sayesinde inşallah bebeğine kavuşursun sendeinşallah canım yaa problem sperm olunca tıkanıyoruz kalıyoruz 10-30 tane sperm var umarım evladıma vesile olacak sperm içlerindedir ,,,Allah büyük ve tek dayanağım
Hayırlı olsun çok sevindim :)Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım. Bugün sonucu aldım çok şükür olumlu. Mutluluktan uçmak uzereyim10 gün sonra kese kontrolü için gidicez. İnşaallah bir sıkıntı ile karsilasmam. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
Tesekkurederim canm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayırlısıyla birde kucağıma alsam bebislerimi :)Hayırlı olsun çok sevindim :)
Arkadaşım sonucunu olumlu almışın hayırlı olsun. nerde ve hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim...Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım. Bugün sonucu aldım çok şükür olumlu. Mutluluktan uçmak uzereyim10 gün sonra kese kontrolü için gidicez. İnşaallah bir sıkıntı ile karsilasmam. sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
Tesekkurederim. Altunizade Bahçeci de Selen Hn. a yaptırdım.Arkadaşım sonucunu olumlu almışın hayırlı olsun. nerde ve hangi doktora yaptırdığını öğrenebilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim...
Benimde doktorum selen hanımdı. 12 hafta 3 günlük olana kadar kendisine devam ettim. Allah razı olsun ondan emeği çok :)Tesekkurederim. Altunizade Bahçeci de Selen Hn. a yaptırdım.