Merhaba arkadaslar Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder insaAllah.Ben 6 yildir evliyim 4 kez tupbebek 1kez asilama
Cok zor sürec sabir ve tevekkul gerektiren bi surec.Ilk olarak yumurtalik kanseri die teshis konuldu fakat ole deil cikolata kistindenmis.Basladik tedaviye.Once asilama hic bi tahlil tam manasiyla yapilmadan asilama yapildi ve sonus negatif.Esimxe sperm azligi vw bende cikolata kisti baska bi sorun bulunamadi.Istanbula hisar hastanesins gittim yapildi tup bebek negatif.Ankaraya geldim hulusi bulent bey e sol tarafimda yumurta uretumi az amh 0,49 dusuk tekrar bi transfr negatuf.tekrar aynj merkezde cikolata kistlerim bosaltildi sonrasinda tek yumurta oldu 7 hucreli tutmayacaginj bile bile transfr tutmadi.Sonra Ankara da ozel bi hastanade tetkiklerim tekrr yapildi AMH 1.09 CIKOLATA KISTI OLDUGU OCIN TUPLERDE YAPISIKLIK HİSTERESKOBI.Laparaskobi oldum tuplerim acildi 9 hucreli 3.gun aslan gibi bi embriom olustu fakat.tuplerimde yapisijlik tedavi esnasinda tekrarladi.histeroskobi.onun icindeki sivi rahime aktigi icin gebeligi engelledigini bilee bileee transfer ve sonuc negatif.Rabbim sabrinj verio dayanamiorum duvarlar ustume gelio dedigim anda ben varim kulum dio.bi arkafasim dediki öldükten sora nie cocugun olmadi die sormayacaklar sana.Dusunmeye basladim hakliydi amaa yinee icime soz geciremiodum ve hâla arastirma icerisindeyim.Merkezleri arastirmadan butun tetkiklerini tahlilleri yaptirmadan baslamayin tedaviye.net var booll boll arastirin