Ins abla allah razi olsun ins rabnim bizlerefe nasip etsin dualarini eksik etmeaminnn inşallah cnm.. Allah sana da nasip etsin inşallah.. evet kasık ağrılarım oluyordu ve sık wc'ye cıkıyordum..bir de böyle sanki karnım şiş gibi hissediyordum.. elim hep kasıklarıma gidiyordu ilk zamanlar..sen de çok yorma kendini, düzenli beslen.. sonuç inşallah hayırlı olan olur..
inşallah cnm benm dualarım isteyen herkese.. rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..Ins abla allah razi olsun ins rabnim bizlerefe nasip etsin dualarini eksik etme
aminnn inşallah cnm.. Allah sana da nasip etsin inşallah.. evet kasık ağrılarım oluyordu ve sık wc'ye cıkıyordum..bir de böyle sanki karnım şiş gibi hissediyordum.. elim hep kasıklarıma gidiyordu ilk zamanlar..sen de çok yorma kendini, düzenli beslen.. sonuç inşallah hayırlı olan olur..
adet ağrıları da aynı belirtiler olduğu için dediğin gibi inandırmamak lazım.. herseye hazırlıklı olmak lazım.. hakkınızda hayırlısı..o belirtiler bende de oluyodu. hatta o kadar çok inandırdım ki kendimi tuttuğuna. ama maalesef sonuç negatif
Hayırlı olsun canım insallah rabbim saglikla kucanada almani nasip etsin darisi basimizaarkadaşım ben 3 defa tüp bebek 2 defa da aşılama yaptırdım.. ve son denemem de çok şükür 9 haftalık ikizlerime hamileyim.. 6 yıllık evliyim ve 5 yıldır tedavi süreci geçirdim.. uzun bir yolculuktu bizimkisi..sabır ve inanmak çok önemli.. ilk tüp bebek tedavisini kıbrısta dr. halil ibrahim tekin yaptı.. 20 yumurta topladı ve 10 tanesinin boş diğerlerinin kalitesiz olduğunu söylediler ve sadece 1 yumurta döllediler sonuç negatif oldu.. sonra iki adet aşılama ve yine sonuç hüsran.. daha sonra izmir smyrna hastanesinde 10 yumurta toplandı ve yumurtaların bozuk dendi.. hiç transfer yapılmadı.. bu arada eşimin sperm sayısı da çok düşüktü.. yani dr.lar bize tencere kapak misali bulöuşsunuz birbirinizi dediler... ve bu sene maddi ve manevi olarak kendimizi toparladıktan sonra İstanbul şişli memoriala gittik.. ve ben inanın hastaneye adım atar atmaz içim hep olumlu olucak dedi.. normalde hep bardağın boş tarafına bakan biriydim.. hiç hemşirelerle muaattap olmadık.. hep dr. her aşamasında bilgilendirdi bizi ve bu bize güven verdi..ve tedavi başladı ilaçlar, iğneler... vs. 11 yumurtam toplandı. ve ben yine yumurtaların bozuk cevabını alıcam korkusu yaşarken 3 gün sonra aradılar..3 yumurtanız döllendi diye.. sonra transfer günü Biyolog (gözde hanım) beni odaya aldı yumurtalarımın dışının bozuk olduğunu ama onları tek tek temizlediklerini ve içlerinin kalitesinin iyi olduğunu söyledi.. çok duygulu bir andı o an..ve iki embriyo transfer edildi ve iki bebeğimde bana tutunmuşlar şükürler olsun ki.. sperm için de imsi aleti zaten en iyisini seçiyor.. ve şu anda hamilelik ve ikiz bebek heyecanı içindeyim. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmemi ve evlatlarımı kucağıma almamı nasip eder inşallah..
arkadaşlar diyeceğim umudunuzu asla yitirmeyin.. ve hastane, hastanedeki ekip çok önemli.. umarım bu hikayem evlat isteyen herkese umut olur..
Aminn cenim..insallah tez zamanda rabbim sana da nasip etsin..Hayırlı olsun canım insallah rabbim saglikla kucanada almani nasip etsin darisi basimiza
Amin isteyen ve bakabilecek herkese insallah cok zor ve yorucu bu asamalar yaaAminn cenim..insallah tez zamanda rabbim sana da nasip etsin..
Evet zor ama sabir sinavi işte.. Şükretmek lazim isyan etmemek gerekir..Allah dogru zamani biliir..bol bol dua et cnm..Amin isteyen ve bakabilecek herkese insallah cok zor ve yorucu bu asamalar yaa
Saol cnm zaten elimizden gelen tek sey dua rabbim duasi kabul olanlardan eylesin insallahEvet zor ama sabir sinavi işte.. Şükretmek lazim isyan etmemek gerekir..Allah dogru zamani biliir..bol bol dua et cnm..
Allah gonlune gore versin arkadasim..umarim minik fasulyen saglikla sana tutunur ve guzel haberler alirsin..Oncelikle herkese merhabalar. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. 5 senelik evlilik çocuk olmamasını o dönemde çok da umursamamak yaş 34 tuplerde tıkanıklık ardından geçirilen bir laparoskopi sonuç ilki basariz şu an ikinci transfer sonucu geri sayım yapan sonuç ne olursa olsun 6 günlük anne adayadayiilk transferde calistigim halde raporlu olmama ragmen isyerinden maalesef uzak kalamadim.Ben kalmak istedim ama sartlar hergun gelen telefonlar minik fasulyemi benden uzaklastirdi.ikinci denemeyi 3.ay sonra yani nisan ayinda gerceklestirik.Bu sefer temkinli gidip sonucu ne olursa olsun direkt isyerimden ayrildim.kesin cozum stress yok.gecen sefer xok yattim kis ayi her yer kar insanin icide karariyor boyle bor durumda galiba.dusun dusun icime fenaliklar geliyordu.bu deneme bahar ayi hava civil civil gunes icime ayri bir ferahlik veriyor.transfer oldugumu tamamen unuttum artik 2 kere disari ciktim.bol bol yemek yaptim kitap okudum kendimi dis dunyaya daha cok verdim.sadece sabahlari uyanirken elim karninda gunaydinnnn minik fasulyem diye uyaniyorum.5 gun sonra test sonucunu alacagim.bu donemde yuce rabbimden tek dilegim Allah dualarimizi kabul etsin.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim inşallah olumlu sonuc alırsınOncelikle herkese merhabalar. ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun. 5 senelik evlilik çocuk olmamasını o dönemde çok da umursamamak yaş 34 tuplerde tıkanıklık ardından geçirilen bir laparoskopi sonuç ilki basariz şu an ikinci transfer sonucu geri sayım yapan sonuç ne olursa olsun 6 günlük anne adayadayiilk transferde calistigim halde raporlu olmama ragmen isyerinden maalesef uzak kalamadim.Ben kalmak istedim ama sartlar hergun gelen telefonlar minik fasulyemi benden uzaklastirdi.ikinci denemeyi 3.ay sonra yani nisan ayinda gerceklestirik.Bu sefer temkinli gidip sonucu ne olursa olsun direkt isyerimden ayrildim.kesin cozum stress yok.gecen sefer xok yattim kis ayi her yer kar insanin icide karariyor boyle bor durumda galiba.dusun dusun icime fenaliklar geliyordu.bu deneme bahar ayi hava civil civil gunes icime ayri bir ferahlik veriyor.transfer oldugumu tamamen unuttum artik 2 kere disari ciktim.bol bol yemek yaptim kitap okudum kendimi dis dunyaya daha cok verdim.sadece sabahlari uyanirken elim karninda gunaydinnnn minik fasulyem diye uyaniyorum.5 gun sonra test sonucunu alacagim.bu donemde yuce rabbimden tek dilegim Allah dualarimizi kabul etsin.
Hayırlı olsun canım inşallah bebisin tutunur sana cnmMerhabaaa
Ben 3 senedir evliyim.. ilk tüp bebek denemem ve dün transferim yapıldıçok heyecanlıyım İnşaallah tutar dua edin banaa
Hayırlı olsun canım inşallah bebisin tutunur sana cnm
o kadar kasmayın kendınızı kımıldamayla bebege bır sey olmaz kalkın yemegınızı yapın ısınızı yapın fazla agır kaldırmamak sartı ıle.ben gecen sene yaptırdım tup bebek benımkı malesef negatıftı 12 gun yattım hıc bır ıs yapmadım sadece wc ye kalktım ama tutmadı o yuzden kendınızı fazla kasmayın tuttuysaallahın ıznıyle oyle kımıldamayla bır sey olmazİnşallahh inşallahh tüm isteyenlere nasip olur inşallahh
2 gündür sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum oda çok sık oluyor.. bide progestan iğneler yüzünden çok batma oluyor kalçamda sürekli kıpırdıyorum bişey olurmu acaba bebeklerime.. yapmam gereken bişe varmı tecrübelilerden yardım istiyorummm
ınsAllah herkese bir önce anne olmayı nasip etsin.
Canim merak etme rabbim sana onu nasip ettiyse zaten bebislerin sana simsiki tutunur bende 1 ay once yaptirdim ve hic kalkmadim senin demen gibi sadece vcye kalktim ama malesef negatifti sonuc buyuk hezeyan yasadim o yuzden ikincisini yaptirisam bukadar yatmicam ve bu kadar kasmicam yine dinlencem ama oluruna birakcam insallah yaabilirs3m tabi :))İnşallahh inşallahh tüm isteyenlere nasip olur inşallahh
2 gündür sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum oda çok sık oluyor.. bide progestan iğneler yüzünden çok batma oluyor kalçamda sürekli kıpırdıyorum bişey olurmu acaba bebeklerime.. yapmam gereken bişe varmı tecrübelilerden yardım istiyorummm
cnm ben transferden 2 gün sonra tek başıma istanbuldan 6 saatlik bir yolculuk yaptım.. İki bebeğimde tutundu çok şükür.. Çok kasma kendi ev içi hareketlerini kısıtlama, ağır kaldırma.. Allah ol derse olur zaten.. her şey gönlüne göre olsun..İnşallahh inşallahh tüm isteyenlere nasip olur inşallahh