Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

bu arada keçiboynuzu kürü yap bence. eşimin morfolojisi 1 ken üç, sayısı da 40 milyondan 57 milyona çıktı
işin garipliği ikimizin de ikinci evliliği ilk evlilikten eşimin çocuğu var buna anlam veremiyorum şimdi nasıl düşmüş değerler .

işin garipliği ikimizin de ikinci evliliği ilk evlilikten eşimin çocuğu var buna anlam veremiyorum şimdi nasıl düşmüş değerler .
Sigara çok etkili canım ve beslenme düşüyor ama artıyor da değişiyor ya toplamda esimin 4 testi var hepsi farklı sonuçların

Aynısı bizdede oldu eşimin ilk evliliği değilde beraberliğinden bir kızı var düşün yani ama şimdi ileri hareketlisi düşükmüş ilginç

Son düzenleme:
Canım keçiboynusu kürü nasıl oluyor ben eşime eczaneden keçiboynuzu özü aldım içiriyorum ama kürü nasıl oluyorki
Canim yarım litre su da 7 i adet keciboynuzu nu kira kira atıyorsun kaynağı suya 7 8 dak kaynatiyorsun bunun yarısını gece yatmadan yarısını sabah uyaninca içiyor 1 hafta boyunca
Sonra 3 ay boyunca sadece yatarken içiyor inan biz çok faydasını gördük
Bende incir yedim.bol bol bi yumurtam olurdu hep şimdi 3 4 yumurta görüyorlar

kuru incir günde kaç tane yiyeceğiz..kuru mu suda bırakıp mı yenecek

kuru incir günde kaç tane yiyeceğiz..kuru mu suda bırakıp mı yenecek
7 tane yiyorum ben
Önce incir kuru yaptım ben. 6 7 inciri kaynamis suda 5 dk kaynatıp içiyordum amq ağır geldi çok baş dönmesi yaptı sonra yenmesi de oluyormuş bende yedim cnm

Canım hergün kaynatacağımıza 2-3 litre kaynatıp dolaba koyup içirsem olurmu tazemi olması lazım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…