- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
4.3 sene önce bssladik tedaviye kanal filmin de kanallarim tıkalı olduğu ogrendik doktorum sağolsun senin çocuğun olmaz dedi bana tabi dünyam yıkıl di tek soyledigim şey nasıl yasarim ama bajin yaşıyorum sonra laporoskpi histeskopi oldum başka bi doktor amaliyat dan sonra çok ağrılarım oldu sonuç olarak bi kanalım acil di doktorum tek kanal la doğal yolla olur dedi 6 ay denedik olmadı aynı doktora gittik 2si hap 3 iğneli olmak uzere 5 aşılama yaptirdim ama hic biri tutmadi doktorum hep nasip diyor du artık tüp bebek zamanı gelmişti işlemlere başladigimiz süre yapılan testlerde kalsiyum yuksek çıkınca araştırdılar ve para tiroit ameliyati oldum bu da kolay olmadi bir suru doktor gezdik bir doktor kanser dedi neyse ki gittiğim diğer doktor korkulacak birşey yok dedi amaliyat oldum cok sükür temizdi sonuclarım çok rahatlamıştım sagligin onemini anlamıştım tup bebeğe çok rahat bi kafa ile gittim ama devlet hastanesi işde yıprattı beni git gel saatlerce doktor bekle yumurtalarım toplandı trsnsferim oldu transferden 5 gün sonra gece rahatsizldim hastaneye yattım o gün ovitrelle vurulmustum bthcg 139,2 cıktı acil de ki doktor gebelik varr dedi sevinemedim bile çok sasirdim o gün muayene etiler beni altdan bebegime birşey olucak diye çok ağladım kızdılar bana sabah eve geldik kimseye birşey demedim daha çok erken diye ogleye doğru rahatsizlndim gene karnım da şişlik nefes akmak da zorluk cekiyordum hemem git hastaneye yatirdilar ohss olmuşum ordaki doktorlarda igneden sonuc ogle gebelik daha belli olaz die yuzüme vurdular 4 gün yatım bugün transferin 11 günü idrar testi yaptım tek çizgi pazartesi kan vermeye hastaneye gidebilirmiyim bilmiyorum sabah dan beri agliyorumm yazdiklsrin çok etkiledi beni keşke esim bana destek olup anlaya bilse beni annem anlıyor bir tek ama ben agldim mi oda ağlıyor üzmem istemiorum onu bunları nasıl yazdigimi bile bilmiyorum suan
Son düzenleme: