biz 4 bucuk senelik evliyiz yaklasik 3 bucuk senedirde cocuk istiyoruz once esimde varikosel cikti ileri hizli yoktu ozamanlar gittigim doktor hrs hast.coskun bey hemen asilama dedi yaptirdik bi umitbir suru para doktuk tabi ozaman o hastaneye sonuc basarisiz.sonra esim tedavi olmak istedi ameliyat oldu bi 6 ay gecti arada cokda duzelme olmadi sperm sayisi artti ama ileri hizli yok gene tabii.biz basladik doktor aramaya.bir gun icindr 3 doktorla gorusme ayarladim once bi ozel hastane bi gittik tabi ben rahatim esimdeya sikinti hemencik cozulecek saniyorum bu arada keci boynuzu kuru falan kullaniyo esim.doktor esimin sonuclarina bakti himm falan filan sonra seni muayene edelim dedi.ultrasyonda sen menepoza giriyosum demezmi dunya basima yikildi.yumurta rezervde azalma varmis.ordan ciktim agluyorum ama ben baska doktor falan derken sonra 3 doktoar falan hepsi muayene etti test falan istemislerdi zaten bende erken menepoz onaylandi.ama son gittigim doktora icim cok isinmisti ve 1 bicuk seneden fazladirda onun hastasiyim ilk tup denememi o yapti daha dogrusi takibini genarttaki doktorla beraber yapti 3 yumurta topladim ve 1 emriyo olustu konuldu ama sonuc gene negatif.ve simdi ikinci denemem ve 8 gunum sabirsizlik gerginlik icinde gecen gunler simdi buda olmazsa diye dusunuyorum aglamaktann kendimi alamiyorum.buda 1 emriyo 1 kalite ve 3.gun transferi digeri gibi.ilkinde cok yiprandigim icin cevremize hic duyurmadik bu sefer sadece annem ve 2 arkadasim biliyo.sunu soyleyecem sadce cok zor bi surec yasayan anliyo ve cevrendekilerde anlayissiz olunca hic kolay olmuyoo ;(( Allah bu yolda yar ve yardimcimiz olsun arkadaslar.