Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 10 yıllık evliyim 2 kez tüpbebek yaptırdık ama olmadı şimdide 3. hazırlanıyoruz allah izin verirse

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben polikistik overim 2 aşılamada olmadı geçen ay tüp bebeğe başladım uzun süreçli olarak başladık.herşey çok güzeldi bayağı çok yumurtalığım oldu hemde az bi doz kullanıyodum yani lucrın ilk başlarda 10 sonra 5 çizgisinde gonal-f da önce 100 sonra 75 çizgisinde kullandım menogonnuda kalçadan 5 gün bir su bir toz olarak kullandım... bu arada sürekli hormon takip ediliyo hormonlar önce 900 dü sonra 1200 oldu ama maalesef yumurta toplanmaya iki gün kala hepsi puuffff düştü önce 200 e sonra 30 a düştü ( yumurta toplanma işi yani tüp bebek işi iptttaaall oldu artık bi dahaki aya kaldı ama maddi manevi yıprandım yavv...
ya arkadaşlar benim gibi olan varmı moralim çok bozukkkk
doktorda tam olarak bişey demedi neden oldu o da anlayamadı...

ya aslında araştırmaların sonucunda Dr. Selman beyle bir randevu aldım bu hafta içi görüşmeye gideceğim, ama senin dediğin merkezde aklımda canım Dr. Selman beyle olan görüşmemizin durumuna bağlı olarak değerlendireceğim...

slm kızlar bir kaç gündür giremiyordum nazayşecim dualarım seninle inşallah hamile haberini alırız burdan benimde yarın yumoşlar toplanıyo 9 tane olmuş doktorum toplama gününe kadar 10 olur demişti az biliyorum ne olur bana da dua edin moralim çok bozuk....

Canim bozma moralini Onlardan sadece birtanesine ihtiyacin var olumlu düsünki olumlu olsun canim insallah hersey gönlünce olsun canim dualarim seninle.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum yeni başladık
eşimle ilgili problem yok ama bende yumurtlama yokmuş sansım ne kadar aacaba çok merak ediyorum

Gerçekten bu o kadar zor bi süreçki anlatamam beklemek ço çok zor birde tüp bebek tedavisine başlayıpda tedavi süresince sigara için varmı

merhaba,

bende 35 yaşındayım ve 2 senedir bebeğimiz olmuyor. geçen sene selman beye ücretsiz muayeneye gitmiştim. memnun kalmıştım. yarım saat benle ilgilendi ve hemen tüp bebek denememde fayda olacağını, yumurta rezervimin azaldığını söyledi. ama genel olarak belli bir sebebi yok bebek olmayışının. geçen sene hem maddi durum hemde henüz bebek isteyeli 1 sene olduğu için biraz daha bekleyelim dedik. beklememize rağmen bir gelişme olmadı. maddi olarak eylül ayında ancak tüp bebek deneyebileceğiz. ama ben şimdiden panik haldeyim. tüp bebek aşamalarını düşündüğümde şimdi bile acaip heyecanlanıyorum. kendimi hiç hamile hayal bile edemiyorum. o kadar uzak ve ulaşılması zor geliyor ki? bunu yaşamayan anlamaz. bizler gerçekten şansızız. forumları okuduğum da bazıları o kadar ilginç ki korunmayı bıraktığı ay hamile kalıyorlar. Allahın vardır bir bildiği . ne diyebilirz ki? Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, hayırlı, uzun ömürlü, kaderi güzel evlatlar hayırlı kılar inşallah.

işime yakın olduğu için muhtemelen medicana beylikdüzünde tüp bebek denicez. tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
hamile olan arkadaşlarıma da duacıyım Rabbim bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş.

merhaba kizlar,
26nisanda klinikte randevum var ikinci tüp bebek transferi için artik yolumuza dondurulmuslarla devam edecegiz, bu sefer gecen seferki kadar heycan olmam diyordum transferim büyük ihtimale mayis ortasi gibi yapilacak ama ben simdiden stress yapiyorum ya gene olmazsa ya gene bir hayal kIrIklIgI yasarsam diye aklimdan cikaramiyorum bir türlü.
ilk transferde yasadigim hayal kirikligini zor atladim. Hergün dua ediyorum Allahim neolur busefer olsun diye. Cok zor dayanmak, etraftakilerin baskilarindan sIkIldIm her sorana daha düsünmüyoruz deyip gecistiriyorum ben böyle dedikce dahada üzerime geliyorlar bilmiyorlarki nekadar istiyoruz nekadar cabaliyoruz.Allahim ne olur ben ve benim gibi isteyen herkezin dualarini kabul et sabir ver...

Gerçekten bu o kadar zor bi süreçki anlatamam beklemek ço çok zor birde tüp bebek tedavisine başlayıpda tedavi süresince sigara için varmı

Canim ben sigara kulandim dr lar birden birakmamin stres yapacagini söyledi azaltabildigim kadar azaltim ama tamamen birakmadim ama simdi keske biraksaydim diyorum. Sen genede bir druna danis derim ben...

Cümle düşüklüklerimin kusuruna bakmayın. Bir çırpıda yazdım, idare edin lütfen.
Kendimi kınadım şahsen...
Allah cümlesine sabır versin kolay değildir yaşamadım bilemem.ben bu hafta tedaviye başlıyorum ankaradan.ücretsiz tüpbebek hakkı kazandık mart ayı fırsatı maya tüp bebekten.ilk denmemiz olcak şu sizin dediğinizi yaşamadım yaşatmasın rabbim çok fazla yorum yapamıcam ama ben bile okurken mutlu oldum sizin yazdıklarnza :) dua edin bizlere:)

nazayse bugün test günündü canim sonucun neoldu??? Hayirli haberlerini bekliyoruz...

bu gün tets sonucun aldık.13.gün ümüz sonuç 162 pozitif..Allahım hepimize yardım et...çok büyük bir sevinç.umarım kalp atışlarını da duyarız.........

merhabalar
öncelikle allah herkesin yardımcısı olsun. Madem başarı hikayelerini anlatıyor herkes bende benim olmasada ablamın hikayesini anlatıyım istedim çünkü onun tüp bebek aşamasında ben hep bu siteyi okuyup çok faydalı bilgiler edindim.
ablam 8 senelik evli ve şuan 22 aylık bir kızı var:)
5 sene evlilikleri süresince doktorların demesiyle açıklanamayan infertiliteden dolayı bebek sahibi olamıyordu. aşılama denediler 3 kez ama başarılı olamadıen son doktor tüp bebek tedavisine başladı başta bizi mutlu eden haber geldi ablam hamileydi hemde ikiz hamilelikti ama 12 haftada bir sebep yokken bebekleri kaybettik. yeniden denemek istemiyordu evet yeniden iğneleri olmak o psikolojiyi yaşamak hiç kolay değildi ve ailesi olarak onu hiç yanlız bırakmadık zorla ikna edebildik tedaviye yeniden başlamaya. bu sefer yine haber pozitif çıktı ve 9 ay boyunca hepberaber gün saydık. sonunda kızımızı kucağımıza aldık. çok zor bir süreçti ama sonunda dünyalar güzeli bir kızımız oldu. ablam 2. çocuğu asla düşünmüyordu ama Allahım o zor süreçten sonra kendiliğinden bize en güzel hediyeyi verdi ve şimdi 24 haftalık hamile 1 kızımız daha olacak inşallah. Dilerim rabbim sizede kalibinize göre verir.Bu süreçte en çok çevrenizde sevdğiniz insanlar olsun ve onlara çok fazla görev düşüyor çünkü canınız sıkkınken onlar sizi rahatlatsınlar.

Geçmiş olsun öncelikle ama asla pes etme.ben de yaklaşık 4 yıldır deniyorum.bu süreçte zaman gözünü korkutmasın.30 yaşındayım .2,5yıl yumurta takibi yaptırdım.bu esnada clomen veya gonel-f ardından da ovitrelli alıyordum.2 aşılama 2 de tüp bebek yaptırdım.sonuç negatif.arkama döndüm ve geçen sürenin uzunluğu değil ama sonuçlar beni çok yormuştu.ben sadece bilinmeyen yollda gidip geliyordum.ama şimdi işin başında yaptırmam gereken araştırmayı yaptıracağım.rahim filmi gibi temel tahlillerim var ama eşim ve benim ayrıntılı bir kan tahlili ve hormon tahlillerini yaptırmayı düşünüyorum.aslında tedavi ne olursa olsun önce ayrıntılı bir araştırma yapılmalı ki bu daha sonra size maddi ve manevi kazanç sağlasın.
Arkadaşlar bu tedavilerin maddi boyutu yanında en ağır gelen psikolojik yıkım.Bu yıkımı en aza indirmek için dr dan gebe kalamama nedenini muhakkak araştrılmasını isteyin.
Bu süreçte size yardım edecek ,pozitif düşünmenizi sağlayacak kitaplar okumayı da ihmal etmeyin.umudunuzu asla yitirmeyin. "NEYİ DÜŞÜNÜRSENİZ ,ONU YAŞARSINIZ"

Merhaba Arkadaslar, ben de onumuzdeki ay ilk tup bebek tedavisine baslayacagim. Dr.umYumurta rezervlerimin yeterli olmadigini ve erken menapoza girecegimi- vakit kaybetmeden tup denenmesi gerektigini soyledi. COk endiseleniyorum, baska birsey dusunemez hale geldim. rezervi-erken menapoz gibi sikintisi olan arkadaslar olduysa- deneyimlerini benimle de paylasmalarini cok isterim.

Cnm nsl oluyor anlamadım ben ya
sendede yumurtlama yokmuydu bende yokmuş

Arkadaslar, yumurtlama yok ne demek ben anlamadim. Amh diye bir test var- bu test diger tum testlerden cok daha guvenilir ve yumurta rezevinizi gosteren bir test. Bunu mutlaka yaptirin, sonucunuza gore, yumurtaniz var mi anlasilabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…