iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 10 yıllık evliyim 2 kez tüpbebek yaptırdık ama olmadı şimdide 3. hazırlanıyoruz allah izin verirse
ya aslında araştırmaların sonucunda Dr. Selman beyle bir randevu aldım bu hafta içi görüşmeye gideceğim, ama senin dediğin merkezde aklımda canım Dr. Selman beyle olan görüşmemizin durumuna bağlı olarak değerlendireceğim...cnm ben medıcananın burnunun dıbındeyım evım beyıkduzundeama ıcımden bır ses ivi dedi ivi tup bebek merkezinde tedavı goruyorum her sey son teknoloji gt ıstersen ucretsız bır muayene ol muayene ucretsız drumun adı erdal budak.kolay gelsın cnm...
slm kızlar bir kaç gündür giremiyordum nazayşecim dualarım seninle inşallah hamile haberini alırız burdan benimde yarın yumoşlar toplanıyo 9 tane olmuş doktorum toplama gününe kadar 10 olur demişti az biliyorum ne olur bana da dua edin moralim çok bozuk....
ya aslında araştırmaların sonucunda Dr. Selman beyle bir randevu aldım bu hafta içi görüşmeye gideceğim, ama senin dediğin merkezde aklımda canım Dr. Selman beyle olan görüşmemizin durumuna bağlı olarak değerlendireceğim...
Gerçekten bu o kadar zor bi süreçki anlatamam beklemek ço çok zor birde tüp bebek tedavisine başlayıpda tedavi süresince sigara için varmı
Allah cümlesine sabır versin kolay değildir yaşamadım bilemem.ben bu hafta tedaviye başlıyorum ankaradan.ücretsiz tüpbebek hakkı kazandık mart ayı fırsatı maya tüp bebekten.ilk denmemiz olcak şu sizin dediğinizi yaşamadım yaşatmasın rabbim çok fazla yorum yapamıcam ama ben bile okurken mutlu oldum sizin yazdıklarnza :) dua edin bizlere:)Cümle düşüklüklerimin kusuruna bakmayın. Bir çırpıda yazdım, idare edin lütfen.
Kendimi kınadım şahsen...
Cnm nsl oluyor anlamadım ben ya
sendede yumurtlama yokmuydu bende yokmuş