Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım_ca tesekkür ederim beni aydınlattın canım.bize de doktorum karar verir kısa mı uzun mu olması gerektiğine canım.bu foruma geldikçe hergun yeni bişeyler öğreniyoruz.allahım hayırlısını versin hakkımızda

canım neden bu kadar çabuk yıkılıp pes ettin anlamış değilim naz bir tanesi yeterli unutma ayrıca ben umut tüp bebekte tedavi oluyorum ve merkezden doktorumdan çooookkkk memnunum bizim merkezde ben hiç uzun protokol duymadım hemen uzun olmadı demekki benm durumum kötü diye düşünme her şeyde vardır bi hayır lütfen moralini yüksek tut canım...

bende ankada da başladım.

aranıza yenı katıldım.bende 2.cı tüp bebek tedavısı gordum.transfer olalı 7.cı gunum tabıkı cok heyecanlı bır surec vede streslı moralımı bozulmayacak demiştim ama malesef yıne kaygılar ıcındeyım.5.cı gunden sonra sancılarım cok arttı.adet olcakmısım.butun keyfım kactı.allah yardımcımız olsun

ahhh aradılar merkezden allaha sukurler olsun kalan 2 embrıyo yasıyomus hala yarına kdr yasarsa transfer olacak allahım nolurr dua edın ebruuu duyuyosun dımı cnm

canim kirmizilari görmeden umudunu yitirme burada adet agrilarina benzer agri cekip hamile olan bir cok arkadasimiz var.

ahhh aradılar merkezden allaha sukurler olsun kalan 2 embrıyo yasıyomus hala yarına kdr yasarsa transfer olacak allahım nolurr dua edın ebruuu duyuyosun dımı cnm

bak gördünmü umudunu yittirme demistim canim sana. Simdiye kadar yasayan emriyolar simdiden sonrada yasar hadi hayirlisiyla transferin olsun insallah.

bak demekki umut varmış hemen yıkılma ne olur hadi iyi haberlerini bekliyorz bu gece dualarımdasın inşallah yarın güzel haberler gelecek...

nazayseciiim bak gördün mü yarın transferin olacak 12 gün sonra ise hamile kaldığını öğrenicez :)) sonra bende adet olucam ve o aşamalara gelicem.dua edicem bugun sana çoook.inanıyorum gelicek bebeğimizzzzz dua et olur mu

günaydın canlar hadi nazayşecim güzel haberleri bekliyoruz senden canım RABBİM yar ve yardımcın olsun...

merhaba,ben de tüp bebek yöntemıyle anne oldum.2010 aralık annesıyım. 2 aşılama ve sonrasında ilk denememizde Rabbim nasip etti bebeğimi.asla umutsuzluga kapılmayın.bol bol dua edin ve stres yapmayın.vakti zamanı geldiğinde oluyor. bı de ben tüp bebek tedavisi sırasında meryem suresini çok okumuştum.şimdi kızım kucağımda ve geçen sene bu zamanlar hamıle oldugumu yeni öğrenmiştim.Hep dua edıyorum, Allahım kımsenin kucağını boş bırakma diye.umarız en kısa zamanda sizlerde meleklerınıze kavuşursunuz.

brum tahmerım canım cam allah razı olsun sızden ole buyuk bı heyecandı kı yasadıgım rabbıme sukurler olsun8 hucrelı mınk yavrumu ıcıme koymadan once bana gosterdıler bı de resmını cekıp verdıler rahımın en kalın yerıne yerlestırdıler her seyı tek tek gordum.sonra hastanede 5 saat dınlendım eve geldım evde sureklı yattım daha yemege bıle kalkmadım bugun 2.gun 25 nısanda test tarıhım sureklı dua okuyorum sureklı sureklı sureklı nolur dua edn sz de....hayırlı hberlerle geleyım....

Iyi olacak canim.Seni cok iyi anliyorum.ne olur stres yapma.Allahim senin yardimcin olsun.Saat kacta cnm yarin?

Ankaralim cok ama cok tebrik ediyorum Allahim sukurler olsun cok sabrettin cok ugrastin ama degdi Insallah ben ve benim gibi bekleyen tum arkadaslarima da nasip etsin.Artik gelismeleri yazarsinkorusun insallah

Canimsin icini freah tut duani et olucagina yurekten inaniyorum.Sakin stres yapma ne olur...

çatlatma iğnesine kadar her ikisine de devam edilir.

Benim yumurta rezervim az olmasina ragmen uzun protokol uygulandi. Enteresan!!Basarilidi olunmadi..

çatlatma iğnesine kadar her ikisine de devam edilir.

Benim yumurta rezervim az olmasina ragmen uzun protokol uygulandi. Enteresan!!Basarilidi olunmadi..

Canim sanirim gidilen klinigin deneyimiylede alakali.Bir sorman gerekiyor neden uzun protokol uygulandigini. Allah gönlüne göre versin

Canim Allah yüzünü güldürsün insallah bebisin sana sImsIkI tutunur senin için dua edeceyim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah 25nisanda bize hamis haberini verirsin okadar çok sevindimki senin için insallah yüce rabbim tamamina erdirir bizede umut olursun.

Merhabalar
Eşimin sperm sayısı ve harerketliliği düşük olduğu için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.(En başta mg'da 9 milyon ve yüzde 0 hareketlilik.3 aylık ilaç tedavisi sonrası mg'da 12 milyon ve yüzde 30 ileri doğrusal hareketlilik)Uzun araştırmalar sonucunda Adana Turan Çetin Tüp bebek merkezinde karar kıldık.Çeşitli tahliller yaptırdıktan sonra 23 Martta merkezin jinekoloğu HSG filmi çekti.Hafif bir tıkanıklığın olduğunu ve film çekilirken onun da açıldığını söyledi.Bir sonraki adetimin ikinci günü tekrar gitmek üzere merkezden ayrıldık.Hesaplamalara göre11-13 Nisan arasında merkeze gidecektik.Bir yandan da parayı denkleştirmeye çalışıyorduk.Tabi bu arada bende farklı değişimler oluyordu.Mide bulantısı,değişik bir karın ağrısı,kas ağrısı vs.Emin olmamakla birlikte 12 nisanda bir test kiti aldım ve ikinci çizgi çok açık renkli olmak üzere çift çizgiyi gördüm.İnanamadım.Hemen kan testi yaptırdım HCG değerim 453'tü. Bir mucizeyi yaşıyorum şu anda.Pazartesi günü doktor randevumuz var.Hamileliğimin 6. haftasındayım.Her şeye can veren rabbim,ona da can versin.Vatanına, milletine,anasına,atasına vefalı bir evlat olsun dileğim.

bezm canım allah analı babalı buyutsun insallah sorunsuz geçer hasmileliğin darısı başımıza olsun :))

bende uzun protokolle tedaviye basladım.uzun protokol ne zman sonuçlanır yaklaşık olarak arkadaslar 2 ayı bulur diye düşünüyorum.deneyimli arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.

nazayse dualarım seninle canım.25 nisanda güzel haberlerini bekliyoruuuuuum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…