Bravo vallah ben hepsini esime vurdurdum benimkiler karindan vuruldu bide burda sistemi degisiktir ne gunde 3tane ignem vardi canim ignelerin sonunda karnimda yer kalmamisti hertarafi morardi. Insallah kaliteli birsürü yumurtan ve kaliteli bir sürüde embriyon olur.
kızlar yanlış anlaşılma olmasın benim ilk denemem tuttu ama pıhtılaşma sorunumdan dolayı kaybettim
şimdi 3.denemedeyim ve 2.gün transferin 2 tane nur topu gibi meleğimm içimde benimle
umarım böyledir yani umudum bu yönde
hepimiz hamileyimmmm diye yazarız buraya
cnm benim gunde 1 tane ıgnem var.Hic canim acimadi insallah bole devam eder.Bakalim hayırlısı ınsallah...
ya ben iğnelerden biraz korkuyorum cama regl olursam cumartesi başlıycam bende inşallah benimkide acımaz...
cnmm inan bana gram acimiyo igneyi gorunce dusup bayılan biri olarak asla kalcadan ıgne yıyemeyen biri olarak hatta baskası yerken bakamayan bırı olarak soyluyorum hıc acımıyor.hatta dun kendım yaptım ıgnemı cnm bugun yıne merkze gıdecegim.Sen de baslayacaksin demek hadi hayırlısı ınsallah haberlesiriz...
inşallah bende kendim yapabilirim evet canım vitaminlerimi kullanıyorum regl tarihim cuma cumartesi gitcem regl olursam eğer bizim ilk denememiz çok heycanlıyım senin kaçıncı denemen canım haberleşelim bence
tahmerrr cnm benim de ilk denemem cok heyecanlıyım yumurtalarımla konusuyorum ara ara hadı buyuyun dıyekonusalım nolur benım de ıhtıyacım olacak bırıyle konusmaya ama aramızda azımsnmayacak kdr da fark olacak tatlım ya keske 1 hafta once adet olsaydın :) ben tam 1 nısanda adet oldum 2 sinde solugu merkezde aldım ıgnelerım basladı gonal f 225 lık doz alıyorum gunluk 2sinde merkezde vuruldu 3.unde evde vurdum kendım bugun 4u yine merkezdeydım hem muayene yapıldı hem ıgnem vuruldu kan alındı yarın da evdeyım ole 1 gun merkez 1 gun ev surecek.sanıyorum 12sinde falan catlatma ıgnesını vurup 14u gbı yumurta toplarlar.Adetın 1i gunu nisanin da 1ine denk geldi ya o yuzden cok rahat olacak benım ıcın ayın kcı adetın kacıncı gunu olmycak.Hadı bakalım allah yuzumuzu kara cıkarmasın cnm....
inan hic umudum yok cnm her ay 28 gunde tak dıye olurdum bu ay tup bebek tedavısıne baslayacagım 3 gundur adetım gelmıyo sınır harbı ıcındeyım.keske son dkda bı gebelık olsa ama yok test yaptm nanık yanı.benden bı cacık olmaz
olsun canım aramızda zaman farkı olsada haberdar et yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyo bana nasılsın nasıl gidiyo tedavi ben bu gün hastahaneye kan tahlili yaptırmaya gittim o da yarın sabaha kaldı inşallah cuma regl olurum da tedavim gecikmez görüşürüz canım...
arkadaslar merhaba.bende bu ay tüp bebek aşamasına geçiyorum.beni de burda sık sık görebilirsiniz artık.deneyimlerimizi paylasalım.allah isteyen herkesinn kucağına bebeğini versin insallah
Arkadaslar bugün kan testi icin klinige gittim ve mallesef negatif yani ilk tüp bebek denememiz hüsranla sonuclandi...
Allah sonucu bekleyenlere sabir versin.
biz de eşimle şu sıralar tüp bebek yapma kararı aldık, yıllardır çocuğumuzun olmaması durumuna bir son vermek istiyoruz burada yazan deneyimleri okuyunca hem biraz tedirgin oldum hem de açıkçası cesaretlendim. şu sıralar araştırma sürecindeyiz aslında birkaç doktor ismi ve klinik ismi duyduk açıkçası ama buradan da deneyimlerinin sonucunda doktor önermek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim, inşallah ben de buradaki gibi evlat sahibi olan arkadaşlardan biri olabilirim..
Canım ca cok uzuldum...Ne diyecegimi bilemiyorum...Rabbimin bi bildiği vardir demekten baska elimizden bi sey gelmiyor tatlım ya.Hep bole soleyip bir kenara cekilmez miyiz isyan ememek icin...Snra da hep gercekten oyleymıs demez mıyız?Belki de hayırlı bı evlat olmayacaktı.Seni uzecek ve yoracakti.Belki buyudugunde kaybedecektin belki de ozurlu dogacakti.Ozurlu dogmaya egılımlı bebekler tutunmazmıs tup bebekte.Bu da Allahın bı hıkmeti.Yılmak yooookkkk yola devam.Dondurulmus embrıyon var mıydı?Varsa daha kolay olur.Yoksa da bıraz dınlen hmen basla.O bebeler kucaga gelecek kadar!!!
Canim umudumu yitirmeden yola devam herseyin hayirlisi.Mayis sonu gibi yeni bir denememiz olacak 10tane dondurulmus emriyom var artik dua edip beklemekten baska care yok senin icin ve tüm isteyen arkadaslar için duaciyim cok zor bir asamadan geciyoruz Allah hepimize sabir versin.