Tüp Bebek Denemesi Negatif Olanlar Yardim Lütfen

Gülseren nasılsın canım bende hala regl olmadım 5 gün geçti karnımda şişlik var ama hala regl öncesi belirtiler yok yarınıda bekleyip dr mu aramayı düşünüyorum sende durum nasıl?CADIARZU

Ebrizm Canim Merhaba, Bende Dün Doktorumu Aradim Hamile Olabilirmisin Dedi Bende Hayir Hiçbir Belirti Yok Dedim O Zaman Buraya Gel Dedi Cumaya Kadar Olmazsam Gidicem... Bu Sabah Test Yaptim Negatif çikti Yani Bende Zaten Hiçbirşey Hissetmiyorum Ama Yinede Yapim Içim Rahat Etsin Dedim... Canim Sen 2.ciyi Ne Zaman Denemeyi Düşünüyorsun?

bende olmazsa cuma günü gideyim dr uma. Ben 2. deneme için tahlillerimi yatırıcam olursam şayet bu adetin 3. günü bir sonraki adettede tedaviye başlamayı planlıyoruz. 2. adette doğum kontrol ilacı kullanıcam ve onunbitiminde iğneler martta işlemler olur sanırım. Ben biraz her şeyi göze alıp acele etmek zorundayım canım çünkü fsh değerim 14 çıkmıştı çok hızla artıyor. Maddi olarak hiç hazır değiliz ama şansımı yitirmek istemiyorum. Kredi falan çözmeyi planlıyorum.Senin fikrin nedir canım ne zaman istiyorsun.

CANIM SENİN DONDURULMUŞLARIN VARDI DİE HATIRLIYORUM YANLIŞ KALMIŞ AKLIMDA... BENDE BUGÜN UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNİ ARADIM FİKİR İÇİN, DEDİKİ DONDURULMUŞLARINIZLA DENEYİN OLMAZSA BİZE GELİN. BİRDE BİR AŞI VAR DUYMUŞSUNDUR BELKİ ERKEKTEN ALINAN KANMI NE KADINA ENJEKTE EDİLİYOR KADIN VÜCUDU ERKEĞİN SPERMİNİ TANIYARAK EMBRİYO DAHA KOLAY YERLEŞİYORMUŞ FİLAN... ONU SORDUM ODA KANDIRMACA İNANMAYIN ÖYLE ŞEYLERE DEDİ! HERALDE BENDE DONDURULMUŞLARLA SORUN ÇIKMAZSA ŞUBAT MART GİBİ DENİYCEM a.s AMA AÇIKCASI KORKUYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…