• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Denemesi Negatif Olanlar Yardim Lütfen

gulseren4434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.332
2
116
İstanbul
CANLARIM ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ ARALIKTA YAPTIRDIĞIM İLK TÜP BEBEK DENEMEM NEGATİFTİ, SONUCU ALDIĞIM GÜN (21 ARALIK) AKŞAM REGLY OLDUM HADİ 22.Sİ DİYELİM... ANCAK BEN HALA BU AY REGLY OLAMADIM, VE ADETİMDEN YAKLAŞIK 2 HAFTA SONRA VAJİNADA KAŞINTI OLDU VE LEBLEBİ BÜYÜKLÜĞÜNDE SARI AKINTI GELDİ SONRASINDA İSE NORMAL ŞEFFAF ARADA HAFİF SARIMSI AKINTIM OLDU. BEN BU AY REGLY OLMADIM 3 GÜN FİLAN GEÇTİ AMA KORKUYORUM ACABA İLTİHAP FİLANMI OLDUM :bbo: HİÇBİR REGLY BELİRTİSİDE HİSSETMİYORUM (DAHA ÖNCE BELİRTİ HİSSETMEDEN REGLY OLMUŞTUM) AMA NORMALDE 1 HAFTA ÖNCEDEN AĞRILARIM OLUR... İLAÇLARIN ETKİSİ FİLANMI OLDU ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

CANLARIM ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ ARALIKTA YAPTIRDIĞIM İLK TÜP BEBEK DENEMEM NEGATİFTİ, SONUCU ALDIĞIM GÜN (21 ARALIK) AKŞAM REGLY OLDUM HADİ 22.Sİ DİYELİM... ANCAK BEN HALA BU AY REGLY OLAMADIM, VE ADETİMDEN YAKLAŞIK 2 HAFTA SONRA VAJİNADA KAŞINTI OLDU VE LEBLEBİ BÜYÜKLÜĞÜNDE SARI AKINTI GELDİ SONRASINDA İSE NORMAL ŞEFFAF ARADA HAFİF SARIMSI AKINTIM OLDU. BEN BU AY REGLY OLMADIM 3 GÜN FİLAN GEÇTİ AMA KORKUYORUM ACABA İLTİHAP FİLANMI OLDUM :bbo: HİÇBİR REGLY BELİRTİSİDE HİSSETMİYORUM (DAHA ÖNCE BELİRTİ HİSSETMEDEN REGLY OLMUŞTUM) AMA NORMALDE 1 HAFTA ÖNCEDEN AĞRILARIM OLUR... İLAÇLARIN ETKİSİ FİLANMI OLDU ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

SELAM CANIM,
İLAÇLARIN ETKİSİ DE OLABİLİR AMA UZUN DA BİR ZAMAN GEÇMİŞ.sEN SPONTAN (KENDİLİĞİNDEN)HAMİLE KALMIŞ OLAMAZ MISIN.ÇÜNKÜ REGLİN YAKLAŞIK BİR HAFTA FALAN GEÇMİŞ.İSTERSEN BİR TEST YAPTIR.BİR ARKADAŞIM TÜP DENEDİ TUTMADI HEMEN ERTESİ AY KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDI.GERÇİ SONRA DÜŞÜK YAPTI.YANİ OLABİLİYOR BÖYLE ŞEYLER.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

SELAM CANIM,
İLAÇLARIN ETKİSİ DE OLABİLİR AMA UZUN DA BİR ZAMAN GEÇMİŞ.sEN SPONTAN (KENDİLİĞİNDEN)HAMİLE KALMIŞ OLAMAZ MISIN.ÇÜNKÜ REGLİN YAKLAŞIK BİR HAFTA FALAN GEÇMİŞ.İSTERSEN BİR TEST YAPTIR.BİR ARKADAŞIM TÜP DENEDİ TUTMADI HEMEN ERTESİ AY KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDI.GERÇİ SONRA DÜŞÜK YAPTI.YANİ OLABİLİYOR BÖYLE ŞEYLER.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

CEVABIN İÇİN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. VALLA HAMİLELİKTE AKLIMDAN GEÇMİYOR DİİL AMA HİÇBİR BELİRTİDE YOK GÖĞÜSLERİM ADET OLMADAN ÖNCE AĞRIRDI ŞİŞERDİ AMA ŞUAN HİÇBİRŞEY YOK... UMARIM HAMİŞİMDİR AMA DÜŞÜK YAPMİYİM :bbo: Şeniz

GÜLSERENCİM BENCE EN YAKIN ZAMANDA DOKTORUNA GİT VE BİRKAÇ KAN TAHLİLİ YAPIP SONUCA ULAŞACAKTIR.......... İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIMMM:nazar:

Şeniz
GÜLSERENCİM BENCE EN YAKIN ZAMANDA DOKTORUNA GİT VE BİRKAÇ KAN TAHLİLİ YAPIP SONUCA ULAŞACAKTIR.......... İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIMMM:nazar:

çok teşekkür ederim... pazartesi gününe kadar olmazsam doktoru arıycam... amin canım hayırlısını diliyorum. ama hiçbirşey hissetmiyorum o yüzden bir sorun olmamasını diliyorum öncelikle iltihap, kist gibi. bu arada ne doktoru olduğunuzu öğrenebilirmiyim...

Şeniz

çok teşekkür ederim... pazartesi gününe kadar olmazsam doktoru arıycam... amin canım hayırlısını diliyorum. ama hiçbirşey hissetmiyorum o yüzden bir sorun olmamasını diliyorum öncelikle iltihap, kist gibi. bu arada ne doktoru olduğunuzu öğrenebilirmiyim...

ÇOCUK İSTİYORUMDAN BURCE DESEM HATIRLARSIN BELKİ:dance:

CEVABIN İÇİN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. VALLA HAMİLELİKTE AKLIMDAN GEÇMİYOR DİİL AMA HİÇBİR BELİRTİDE YOK GÖĞÜSLERİM ADET OLMADAN ÖNCE AĞRIRDI ŞİŞERDİ AMA ŞUAN HİÇBİRŞEY YOK... UMARIM HAMİŞİMDİR AMA DÜŞÜK YAPMİYİM :bbo: Şeniz

gülserencim mrb benimde birinci tüp bebek denemem negatifti bende sonucu 24 ünde aldın ve o gün regl oldum. 27 gündebir normal şartlarda reglim ama bu ay bu gün ayın 25 i ve hala regl olmadım. Akıntı olayı bendede var günlük pedsiz çıkamaz oldum. Dr um normal olduğunu söyledi ama benim akıntım beyaz renkte.

gülserencim mrb benimde birinci tüp bebek denemem negatifti bende sonucu 24 ünde aldın ve o gün regl oldum. 27 gündebir normal şartlarda reglim ama bu ay bu gün ayın 25 i ve hala regl olmadım. Akıntı olayı bendede var günlük pedsiz çıkamaz oldum. Dr um normal olduğunu söyledi ama benim akıntım beyaz renkte.

evet canım biliyorum senin durumunu beraber yaptırmıştık hemen hemen... canım benim artık yok akıntım sadece 1 gün sarı ve leblebi gibi oldu büyük yani fisfisfis birde dediğim gibi akıntıdan birkaç gün öncesinde kaşıntı başlamıştı sonraki günler şeffaf akıntım oldu pede gerek olucak kadar diil yani... doktorun normal derken ilaçlardan filanmı kaynaklanıyormuş yani ! canım inşallah regl olmazsın a.s yani tabi hamiş olduğundan.... benim korkum başka birşey çıkar die.... yaa

Hamile olduğumu zannetmiyorum ama akıntınınnedeni kullandığımız jellerdenmiş regl in düzeninin farklı olmasıda tüp bebek döneminde tarih farklılığı yaşadık sonuçta 1 haftalık gecikmeden endişelenme dedi.

canım stres yapma.rahmin ancak toparlıyor kendini.şu an bende de garip akıntılar var.henüz 2. adetime 10 gün falan var.Oyüzden yardımcı olamıcam.İlk denememde de ameliyat olmak zorunda kaldığım için tarihlerim iyice karışmıştı .pazartesiye kadar hala olmazsan dr unu ara bence.

ALLAH KORUSUUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

canım stres yapma.rahmin ancak toparlıyor kendini.şu an bende de garip akıntılar var.henüz 2. adetime 10 gün falan var.Oyüzden yardımcı olamıcam.İlk denememde de ameliyat olmak zorunda kaldığım için tarihlerim iyice karışmıştı .pazartesiye kadar hala olmazsan dr unu ara bence.

HAKLISIN CANIM, YANİ O KADAR JEL NEREYE GİTTİ :1rolleyes: BİR ŞEKİLDE ÇIKICAK İŞTE.... YA ESKİSİ GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK BİRAZ DAHA RAHATIM SANIRIM BU KONUDA. BEKLİYORUM PAZARTESİ HATTA SALIDA OLABİLİR. SAĞLIK OLSUNDA Şeniz

Hamile olduğumu zannetmiyorum ama akıntınınnedeni kullandığımız jellerdenmiş regl in düzeninin farklı olmasıda tüp bebek döneminde tarih farklılığı yaşadık sonuçta 1 haftalık gecikmeden endişelenme dedi.

ASLINDA BÜTÜN SORUN BÖYLE DÜŞÜNMEKTEN KAYNAKLANIYOR AKIŞINA BIRAKSANA SANKİ BAZEN KENDİME ÇOK KIZIYORUM...

Canım benim düşük yapacak olsan Allah göstermesin doğum sancısından beter duramazsın zaten ağrıdan sancıdan bende öyle olmuştu gece çok kustum şiddetli içimin bomboş olduğunu hissettim ertesi gün sabaha karşı kasıklarımda anlatılmaz bir sancıyla uyandım ter kan içindeydim sırılsıklam tuvalete kendimi zor attım sadece anne diyebildim ve olduğunca kan boşaldı annem sakın bakma dedi ve yerime yatırdı çok kötüydü anlşatımaz sancı ve ağrı vardı. Allah göstermesin belkide hamilesindir kız akıntın varsa bu hamileliğininde belirtisi olabilir. Yada stresten gecikiyoda olabilir. Benim sana tavsiyem oranı kesinlikle sabunla yıkama ben hep şampuanla yıkıyorum çünkü normal sabunla yıkamak enfeksiyonlara davetiye çıkartıyor başta mantar olmak üzere ve bide iyice kurula derim.

CANIM ESKİDEN DUŞ JELİ, SABUNLA YIKIYORDUM AMA ARTIK ÇOK SÜRMEMEYE ÇALIŞIYORUM LİFLENİRKEN GELİRSE ARTIK O KADAR... KISMET CANIM VALLAHİ SONUCU ÖĞRENDİKTEN SONRA BU ARA HİÇBİR ŞEKİLDE BEBİŞİMİN OLMUYCAĞINI KENDİMİ HAZIRLAMIŞTIM... DAHA FAZLA ÜZÜLMEMEK İÇİN.... VE HEP ŞUNU DİLERİM ALLAHIM EĞERKİ HAMİLE DEĞİLSEM NOOLUR ADETİM GECİKMESİN BOŞUNA HEVESLENMİYİM... Şeniz GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN CANIM...

Back