Tüp bebek denemeleri ve sonuca ulaşma

Merjaba özel sigortanız bu ameliyayı masıl karşıladı acaba? Tamamlayıcı mıydı? Doğum dahil paketmiydi

Merjaba özel sigortanız bu ameliyayı masıl karşıladı acaba? Tamamlayıcı mıydı? Doğum dahil paketmiydi
Merhaba, özel sigortam kapsamlı bir sigorta tamamlayıcı mı oluyor bilmiyorum. Doğum paketi var ama doğumdan kullanılmadı. Kurumsal poliçem var. Tedavilerim de infertilite olarak girildi sisteme hep. Detayına bakmak lazım.

Ben bir tüp bebek annesi olarak buradayım özel hastanede 3 denemem var fakat 3 denemeden hic sonucu alamadım tesadüfen serap hocama randevu aldım iyiki de almışım o kadar samimi o kadar içten bir doktor ki her soruma cevap verdi içimi rahatlattı tedaviye başladığım an icini ferah tut olacak buna inanıyorum dedi her zaman pozitif enerjisiyle bizi karşıladı iyiki karsılasmısız serap hocam sayesinizde hamileyim embriyolog hocam özge hocamada ne kadar teşekkür etsem azdır her zaman bizimle ilgilenip tedavimiz boyunca bize destek oldu çok teşekkür ederim özge hocam iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım hemşire arkadaşlarda cok teşekkür ederim bizle onlarda cok ilgilendiler sagolsunlar antalya tüp merkezinde aile sıcaklığı var bize hep destek oldular iyi varlar kesinlikle tavsiye ediyorum antalya eğitim araştırma tüp bebek merkezi

K kumsal 26 3 denemeyi hangi merkezde yaptınız? Sorun neyden kaynaklıydı öncekilerde? Serap hocada nasıl bi tedavi gördünüz öncekilerden farklı olarak, başarıya nasıl ulaştınız

Tesekkür ederim. İnşallah. Birçok test yaptırdık. Belki içinde yapılmıştır. Ama özellikle hpv testi istenmedi.
MERHABA uzun zaman olmuş yazınız çok teşekkürler bilmediğim şeyleride açıklamarınızdan öğrendi.transferden sonra sigara kullandınız mı ben tamamen bırakamadım etkisi büyük müdür

Merhaba , bende acıbademde tedavi görüyorum önümüzdeki ay transferim olacak kısmetse, ancak dondurmayla ilgili her hastaya Aynı prosedür mü uygulanır bilginiz var mı benim 7 tane embriyomun dondurulduğunu söylediler ama hangi şekilde onu söylemediler ve 45bin tl bi ücret istendi

Merhaba. Genelde ayni prosedur uygulaniyor. Bize bilgi vermislerdi. Sizden istenen ucret yumurta toplama + dondurma ucretidir.

Benim 5 tane embriyo dolduruldu 9 bin aldılar beylikdüzünde hastanem

MERHABA uzun zaman olmuş yazınız çok teşekkürler bilmediğim şeyleride açıklamarınızdan öğrendi.transferden sonra sigara kullandınız mı ben tamamen bırakamadım etkisi büyük müdür
Benimde transferin 12. Günü pozitif sonucum bende sigara kullanıyorum azaltmaya çalışıyorum birden bırakamadığım için inşallah birşey olmuyodur

Merhaba bende acıbademde tedaviye başlayacam ramazandan sonra inşallah. Tüp bebek ücreti 98 bin dendi. Yumurta toplama, embriyo dondurma, transfer ücreti buna dahil değil mi zaten?? Değilse verdiğimiz 98 bin ne için oluyor?

Ellerine sağlık ne güzel anlatıp yazmışsınız herşeyi.. 8 yıl önce ilk tüp bebek deneyimimde deli gibi herkesten bilgi almaya çalışıyordum işte burası diğer forum sayfaları asla istediğim merak ettiğim şeyleri böyle detaylı öğrenememiştim. Şimdi 2. defa bu yola girdim daha bilgili ama yine fazlasıyla korkağım.. Allah isteyen herkese bir an önce versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…