tüp bebek degil asılama olcakmısım

gelincik06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
259
23
42
kızlar esimin son spermogram tahlili biraz yüksek cıktı ve artık tüp bebek degil asılama yöntemine baslayacagız
bugün regli 3. gün ve yarın klomen baslattıyorlar 1 hafta kullan gel dediler 1 hafta sonra gidince galiba igne baslayacaklar ama pek acıklamadılar cok asabım bozuk kendimizi tüp bebege adapte etmistik simdi asılama..sanki tüp bebekte olma ihtimali daha yüksekti gibi bir düsünce vardı icimde ..simdi ise asılamada ihtimal daha az gibi..bilemiyorum tabi bunlar benim kafamda kurduklarım..
asılama hakkında internette yazan makaleleri falan okudum ve genelde kk da igne ile baslanıyor
acaba bu duruma göre mi degisiyor ? bizde sorun esimde sperm sayısı düsük bende bisey yok.burda okudum birisi eger asılamada sorun erkekteyse tutma ihtimali daha yüksek diyordu dogrumu sizce ve özelde yaptıran var mı asılamayı?ne kadara maloluyor acaba?
allah yardımcımız olsun

gelincik canım tüp bebekte tabiki şansın biraz daha fazla ama sitemizde aşılama ilede hamile kalan arkadaşlarımız var...kendini tüp bebeğe odakladığın için aşılama biraz ters gelmiş olabilir ama hayırlısı inşallah...tabiiiii maddi durumunuz iyiyse direk tüp bebeği istediğini dr.unla konuş....bu arada bende bir sene önce özelde 1.000 ytl aşılama yaptırdım..sonucunu söylememe gerek yok sanırım...

slm gelincik. bizdede aynı sorun var.eşimde sperm sayısı azlıgı ve hareketsizligi.bizde tüp bebek yaptıracakken tahliller iyi çıkınca doktorumuz aşılama yapalım dedi.ama aşılamada sansımız tüp bebekten daha azmış.ve bende başladım tedavime.sen klomene başladım diyorsun.ben adetin 3. günü iğnelere başladım.martın ilk haftası aşılamam olacak.doktorum özel muaynanesinde yapacak aşılamamı ve fiyatı 450 ytl tutuyor.ilaçlar hariç.tedavinde bol sanslar canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

seni sevindirsin bu canım aşılamayla deneyin bakalım belki olur bende başlıyorum aşılamaya bugün rahim filmim çekilecek sonrada aşılama bizdede eşimde hareket problemi var ne yazıkki doktorlar aşılamya %15 şans veriyolar genelde ama bize %8 verdi inşallah bakalım hayırlısı....
bende özelde yaptırıyorum 350+ilaç dedi doktor bide benim rahim filmi +300.... 1000 ytl yi bulacak sanırım..

Bende aşılamadan sonra olmadı tutma ihtimali düşük diye tüp bebeğe geçelim dedim.Ama herşey nasip kısmet canım olmayınca omuyor.Sen moralini yüksek tut ve sadece bu aşılamana odaklan.Bende aşılamamı özelde yaptırmıştım. 750 ytl falandı ilaçlar hariç.

fatos istanbulda nerede yaptiryorsun?hangi hastane?

canım ben anadolu yakasındayım nenehatun hastanesine gidiyorum
dr.handan gürpınar ismi iyi bir doktormuş adını duyup ona gittim zaten yer olarakta bana yakın olduğu için tercih ettim..

X