Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek de tutmazsa...
- Konu Sahibi Morzirhli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2012
- 8.343
- 6.820
- 398
Selam canım ben farklı bi konuyla giriş yapacağım. biz 8 sene bekledik bebişimizi aşılama ve yumurta takipleri yapıldı 4 kez tüp denedik 3. "tuttu kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı 4. Kez pgt yapılsın dedik gerek duymadılar yani embriyoda kromozom bozukluğu var mı diye bakılsın istedim buda düşer yada tutmazsa inceleriz dondurulmuş olduğu için tekrar çözdürüp biyopsi yapılmadı nasip bebeğim doğdu ama +1 farkla yani down.. Bu riski göze alıp transfer oldum içimede doğmuştu.. İNŞALLAH sağlıklı bir gamilelik nasip olur sana bizde problem bendeydi ve 3 sene sonra çözüldü tüpkerim problemliydiHerkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Allah bağışlasın rabbim saglikli uzun ömürler versin..Selam canım ben farklı bi konuyla giriş yapacağım. biz 8 sene bekledik bebişimizi aşılama ve yumurta takipleri yapıldı 4 kez tüp denedik 3. "tuttu kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı 4. Kez pgt yapılsın dedik gerek duymadılar yani embriyoda kromozom bozukluğu var mı diye bakılsın istedim buda düşer yada tutmazsa inceleriz dondurulmuş olduğu için tekrar çözdürüp biyopsi yapılmadı nasip bebeğim doğdu ama +1 farkla yani down.. Bu riski göze alıp transfer oldum içimede doğmuştu.. İNŞALLAH sağlıklı bir gamilelik nasip olur sana bizde problem bendeydi ve 3 sene sonra çözüldü tüpkerim problemliydi
- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
Canım o güzün bazen bana da çöküyor. Anlıyorum seni. Haklısın da korkunda. Ben de tam iki sene korktum. İki buçuk yıl önce bebeğe niyetlendik. Amh değerim 0,4 çıktı. Doktor bir panik çok acil tüp bebek dedi. Eşime sperm testi yaptırdık, ileri hareket %0, morfoloji %2 çıktı. İkinizin doğal yollarla çocuğu olmaz dediler. 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım nasıl bir rahatlama anlatamam, ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Bikaç ay bekledik hamile kalmayınca testleri yeniledik amh bu sefer 1.2 çıktı ilki yanlışmış 11 yumurta folikülüm varmış, eşimin sperm testi bu sefer ileri hareket %25, morfoloji %3 çıktı, ilk test yine yanlışmış. Doktorlar bu sefer de sorun yok kısa sürede yeniden hamile kalırsın dedi. Herşeyim ters iki senedir yeniden hamile kalamıyorum. Uzun süre korktum, tüp bebek son umudum tutmazsa biterim ben kimse beni toparlayamaz diye iki sene korkudan yaptırmadım. Çok korktum, çok ağladım ya olmazsa diye. Altı ay önce ilk denemeyi yaptık, olmadı. Ama korktuğumun tersine dünya başıma yıkılmadı. Şimdi üçüncü transferi bekliyorum. Çok pişmanım oyalandığım için yaşım 38 embriyolarda kalite sorunu oluyor. Yaşını bilmiyorum ama imkanın varsa oyalanma, yaş çok önemli. Aşılamanın olmamasına takılma doktorlar aşılamanın normal ilişkiden farkı yok diyor. Tutmayan embriyolar beni tüketmedi tam tersine daha kaliteli embriyo elde etmek için canımla dişimle didiniyorum. Burda çok kişi ilk seferde sonuca ulaştı, belki sen de onlardan olursun. Olmazsa da olana kadar devam. Bu arada eşinde veya sende tespit edilen bi sorun var mı, sebepsiz infertilite mi?Herkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Ah ne güzel yazmişsin öyle.. tam duygularimi anlatmişsin. Tüp bebek tek son çaremmiş gibi hissediyorum o da olmazsa demekki cocugum olmaz diye dusunuyorum yaşim 25 eşiminde 33 oldu 3 senelik evliyim ikimizinde degerleri guzel diyor doktorlar bi sikinti gozukmuyo diyolar ama bilmiyorum 2 kez kendiligimden tedavisiz hamile kaldim ama bidaha olmadi.. asilamalarin hic biriside tutmadi. Amh 2.6 simdi bende korkuyorum en son asilamami 2 ay once yaptirdim biraz vucudum dinlensin diyorum hemde şu corona geçsin oyle giderim bidaha doktora tüp bebek icin diyorum ama korkuyorum corona bitincede hemen gitmem diyorum eşim bi an önce gidip tüpüşümüzü alalim diyor :) tabi tutarsa. Tutmazsa o da yıkılır bende.. cocukları çok seviyoruz ve bizimde bi cocugumuz olsun cok istiyoruz hakkimizda hayirlisi şu mubarek gunlerde insallah dualarimiz kabul olur hepimizinCanım o güzün bazen bana da çöküyor. Anlıyorum seni. Haklısın da korkunda. Ben de tam iki sene korktum. İki buçuk yıl önce bebeğe niyetlendik. Amh değerim 0,4 çıktı. Doktor bir panik çok acil tüp bebek dedi. Eşime sperm testi yaptırdık, ileri hareket %0, morfoloji %2 çıktı. İkinizin doğal yollarla çocuğu olmaz dediler. 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım nasıl bir rahatlama anlatamam, ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Bikaç ay bekledik hamile kalmayınca testleri yeniledik amh bu sefer 1.2 çıktı ilki yanlışmış 11 yumurta folikülüm varmış, eşimin sperm testi bu sefer ileri hareket %25, morfoloji %3 çıktı, ilk test yine yanlışmış. Doktorlar bu sefer de sorun yok kısa sürede yeniden hamile kalırsın dedi. Herşeyim ters iki senedir yeniden hamile kalamıyorum. Uzun süre korktum, tüp bebek son umudum tutmazsa biterim ben kimse beni toparlayamaz diye iki sene korkudan yaptırmadım. Çok korktum, çok ağladım ya olmazsa diye. Altı ay önce ilk denemeyi yaptık, olmadı. Ama korktuğumun tersine dünya başıma yıkılmadı. Şimdi üçüncü transferi bekliyorum. Çok pişmanım oyalandığım için yaşım 38 embriyolarda kalite sorunu oluyor. Yaşını bilmiyorum ama imkanın varsa oyalanma, yaş çok önemli. Aşılamanın olmamasına takılma doktorlar aşılamanın normal ilişkiden farkı yok diyor. Tutmayan embriyolar beni tüketmedi tam tersine daha kaliteli embriyo elde etmek için canımla dişimle didiniyorum. Burda çok kişi ilk seferde sonuca ulaştı, belki sen de onlardan olursun. Olmazsa da olana kadar devam. Bu arada eşinde veya sende tespit edilen bi sorun var mı, sebepsiz infertilite mi?
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Ben de 2 negatif aşilama gecirdim. Ben de ayni endiseyi taşiyorum. Olmazsa yikilirim gibi geliyo. Senin en azindan kimyasal da olsa biseyler olmus. Benim bebege yakin hic tecrubem olmadi. 4 yildir deniyoruz. Bi ara adenomyozis teşhisi kondu. 3 ay gecici menopoz tedavisi gordum. Sonra duzelme var dedi doktorum ve aşilama yapti. 2 guzel yumurtam vardi ve buna ragmen tutmadi. O kadar dua etmistimki.. icimden bu kadar duayla olmazsa artik hic olmaz heralde dedim. Simdi umutsuzlugun dibindeyim. Yetmiyomus gibi bir de etrafimda benim gibi hamile kalamayan arkadaslarimin teker teker hamilelik haberlerini aliyorum. Onlar adina sevinirim tabi ama kendi adima daha da umutsuzluga kapiliyorum. O yuzden yazini okudugumda icimdeki sese tanidik geldin. Insallah ilerde bu yazdiklarimizi okurken yanimizda cocuklarimiz olur da güler geçeriz bu endişeli hallerimize. Insan kendi gibi problemlere sahip olan insanlarla dertlesmek istiyor. Baskasi bizi anlayamiyorki
Aynen oyle. Kimine göre bu dusuncelerimiz abartıymis gibi geliyor. Bana abartma sanki hic cocugun olmucak mi daha yeni evli sayilirsin diyen bile oldu yuzume karsi. Bu 3 senenin her ayinda hamilelik hayali kurmak ne zor 3 yil basit geliyo olabilir ama benim icin zordu.. bunu ancak yaşayan bilir. O yuzden derdini ayni dertten olanla paylasmak gerek.. benimde benden sonra evlenen kisilerin cocuk haberlerini aldikca moralim bozuluyor. Tabiki kiskandigmdan falan degil.. üzülüyo insan eksik hissediyo. Dügününe gitmistim diyosun ama evine cocuguyla geliyo falan.. koyuyo insana bazenBen de 2 negatif aşilama gecirdim. Ben de ayni endiseyi taşiyorum. Olmazsa yikilirim gibi geliyo. Senin en azindan kimyasal da olsa biseyler olmus. Benim bebege yakin hic tecrubem olmadi. 4 yildir deniyoruz. Bi ara adenomyozis teşhisi kondu. 3 ay gecici menopoz tedavisi gordum. Sonra duzelme var dedi doktorum ve aşilama yapti. 2 guzel yumurtam vardi ve buna ragmen tutmadi. O kadar dua etmistimki.. icimden bu kadar duayla olmazsa artik hic olmaz heralde dedim. Simdi umutsuzlugun dibindeyim. Yetmiyomus gibi bir de etrafimda benim gibi hamile kalamayan arkadaslarimin teker teker hamilelik haberlerini aliyorum. Onlar adina sevinirim tabi ama kendi adima daha da umutsuzluga kapiliyorum. O yuzden yazini okudugumda icimdeki sese tanidik geldin. Insallah ilerde bu yazdiklarimizi okurken yanimizda cocuklarimiz olur da güler geçeriz bu endişeli hallerimize. Insan kendi gibi problemlere sahip olan insanlarla dertlesmek istiyor. Baskasi bizi anlayamiyorki
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Valla hislerime tercuman oldun. Inanir misin biriyle dertlesmek icin girdim buraya ve mesajini gordum. En yakin arkadaslarimla paylasamiyorum, biri yeni dogum yapti digeri 8 aylik hamile. O kadar uzuluyorumki aglaya aglaya derdimi en yakinlarimla paylasamiyorum. Sorunumu bilen herkes boyle aciyomus gibi geliyo, gururuma cok dokunuyor. O yuzden hicbir tedavi surecime kimseyle paylasmama karari aldim. Ama bana oyle geliyorki senin tup bebegin tutacak. Cunku bi döllenme surecini vucudun kendi yapabilmis. Seninki olur da ben kendimden cok umutsuzum. Ama denicem tabiki yine de. Belki psikolojik destek alirim tup bebek yaptirirsam. Su korona durumlarinin duzelmesini bekliyorum senin gibiAynen oyle. Kimine göre bu dusuncelerimiz abartıymis gibi geliyor. Bana abartma sanki hic cocugun olmucak mi daha yeni evli sayilirsin diyen bile oldu yuzume karsi. Bu 3 senenin her ayinda hamilelik hayali kurmak ne zor 3 yil basit geliyo olabilir ama benim icin zordu.. bunu ancak yaşayan bilir. O yuzden derdini ayni dertten olanla paylasmak gerek.. benimde benden sonra evlenen kisilerin cocuk haberlerini aldikca moralim bozuluyor. Tabiki kiskandigmdan falan degil.. üzülüyo insan eksik hissediyo. Dügününe gitmistim diyosun ama evine cocuguyla geliyo falan.. koyuyo insana bazen
Ben de ilk hamileliğimde 3 sene cabaladık asılama falan sonra tüp Bebek .sizin gibi düşünüyordum bu da olmazsa naparım, bi daha olmaz falan diye. Ama Rabbim cok şükür darda koymadı ikiz gebelik nasip etti.ilk tüp bebek de.bizim de sorunumuz yoktu. Ama erken doğum oldum bir yavrumu kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim ve doğal yoldan. Çok dua ettim elinden geleni yapıp tamamen Rabbime biraktım . SizinDe olacak inşallah inanın buna.Aynen oyle. Kimine göre bu dusuncelerimiz abartıymis gibi geliyor. Bana abartma sanki hic cocugun olmucak mi daha yeni evli sayilirsin diyen bile oldu yuzume karsi. Bu 3 senenin her ayinda hamilelik hayali kurmak ne zor 3 yil basit geliyo olabilir ama benim icin zordu.. bunu ancak yaşayan bilir. O yuzden derdini ayni dertten olanla paylasmak gerek.. benimde benden sonra evlenen kisilerin cocuk haberlerini aldikca moralim bozuluyor. Tabiki kiskandigmdan falan degil.. üzülüyo insan eksik hissediyo. Dügününe gitmistim diyosun ama evine cocuguyla geliyo falan.. koyuyo insana bazen
Bana en çok koyan cocuk dusunen arkadaşlarimla dertlesip surekli benden fikir almalari vs. Hamile kalip bebekleri olduktan sonra benden uzaklaşmalari araya mesafe koymalari :) en cok koyan şey bu bana. Bunu bana bi iki arkadaşim yapti.. bebekleri oldu benden uzaklaştilar. Cok uzuldum cok kafaya taktim acaba benim bebegim olmuyo kiskanirim nazar degdiririm diye mi dusunduler dedim kendi kendime. Ama kimseye bisey belli etmedim icimde yaşadim o arkadaslarimida hayatimdan cikarttim zaten gorusmuyorum . Sanki tek cocuk onlarda varmiş gibi.. kişi neyse karşidakinide oyle görürmüş işte... bi cesaretlensem şu coronadan sonra gideyim hemen diyorum doktora. Sonrada ya tutmazsa acele etme diyorm. Eşim cok istiyor bi an önce olsun istiyor. Hatta tüpüşümüz gelecek az kaldi diyor :)) kendini o kadar kurmuş. Ama ben ümitlenemiyorumValla hislerime tercuman oldun. Inanir misin biriyle dertlesmek icin girdim buraya ve mesajini gordum. En yakin arkadaslarimla paylasamiyorum, biri yeni dogum yapti digeri 8 aylik hamile. O kadar uzuluyorumki aglaya aglaya derdimi en yakinlarimla paylasamiyorum. Sorunumu bilen herkes boyle aciyomus gibi geliyo, gururuma cok dokunuyor. O yuzden hicbir tedavi surecime kimseyle paylasmama karari aldim. Ama bana oyle geliyorki senin tup bebegin tutacak. Cunku bi döllenme surecini vucudun kendi yapabilmis. Seninki olur da ben kendimden cok umutsuzum. Ama denicem tabiki yine de. Belki psikolojik destek alirim tup bebek yaptirirsam. Su korona durumlarinin duzelmesini bekliyorum senin gibi
Hislerimize umut oldunuz gece gece teşekkür ederiz insallah bizede rabbim ikiz ikiz verir. Herseyde vardir bir hayir biri kucaginizda gene bunada şükür..Ben de ilk hamileliğimde 3 sene cabaladık asılama falan sonra tüp Bebek .sizin gibi düşünüyordum bu da olmazsa naparım, bi daha olmaz falan diye. Ama Rabbim cok şükür darda koymadı ikiz gebelik nasip etti.ilk tüp bebek de.bizim de sorunumuz yoktu. Ama erken doğum oldum bir yavrumu kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim ve doğal yoldan. Çok dua ettim elinden geleni yapıp tamamen Rabbime biraktım . SizinDe olacak inşallah inanın buna.
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Evet bir de boyle bir durum var. Hamilelik haberlerini paylasirken insallah Allah sana da naaip eder falan diye iyi dileklerde bulunup yavas yavas sessizlige gömülenler. Ya nazar degdircegimizden korkuyolar dedigin gibi ya da hamileyken ya da cocuklariyla bizim canimizi daha cok acitacaklarini dusundukleri icin uzaklasiyolar belki de.Bana en çok koyan cocuk dusunen arkadaşlarimla dertlesip surekli benden fikir almalari vs. Hamile kalip bebekleri olduktan sonra benden uzaklaşmalari araya mesafe koymalari :) en cok koyan şey bu bana. Bunu bana bi iki arkadaşim yapti.. bebekleri oldu benden uzaklaştilar. Cok uzuldum cok kafaya taktim acaba benim bebegim olmuyo kiskanirim nazar degdiririm diye mi dusunduler dedim kendi kendime. Ama kimseye bisey belli etmedim icimde yaşadim o arkadaslarimida hayatimdan cikarttim zaten gorusmuyorum . Sanki tek cocuk onlarda varmiş gibi.. kişi neyse karşidakinide oyle görürmüş işte... bi cesaretlensem şu coronadan sonra gideyim hemen diyorum doktora. Sonrada ya tutmazsa acele etme diyorm. Eşim cok istiyor bi an önce olsun istiyor. Hatta tüpüşümüz gelecek az kaldi diyor :)) kendini o kadar kurmuş. Ama ben ümitlenemiyorum
Eşin hakli, bence de bir an önce yaptirin cunku birden bi deger dusuyo ya da bir sorun cikiyor. Daha erken yaptirmadigina pisman oluyosun. Ben keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Soyle dusun, negatif de olsa sonuc ucunda ölüm yok. En fazla bikac gun aglariz, sonra birdahaki tup bebek icin toparlaniriz insallah
Aynen canm kesinlikle ama oyle canimizi daha cok yakiyorlar..Evet bir de boyle bir durum var. Hamilelik haberlerini paylasirken insallah Allah sana da naaip eder falan diye iyi dileklerde bulunup yavas yavas sessizlige gömülenler. Ya nazar degdircegimizden korkuyolar dedigin gibi ya da hamileyken ya da cocuklariyla bizim canimizi daha cok acitacaklarini dusundukleri icin uzaklasiyolar belki de.
Eşin hakli, bence de bir an önce yaptirin cunku birden bi deger dusuyo ya da bir sorun cikiyor. Daha erken yaptirmadigina pisman oluyosun. Ben keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Soyle dusun, negatif de olsa sonuc ucunda ölüm yok. En fazla bikac gun aglariz, sonra birdahaki tup bebek icin toparlaniriz insallah
Bilmiyorum bi an önce olsa diyorum bi yandan. Bi yandan da acele etme diyorum. Keşke bu bekleme sürecinde kendiligimden kalabilsem ama nerde...
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Yaşin kaç? Ben de dua ediyorum tup bebege baslamadan kendiliginden hamile kalayim dye ama dun pembe akintim geldi, yavas yavas döner kirmiziyaAynen canm kesinlikle ama oyle canimizi daha cok yakiyorlar..
Bilmiyorum bi an önce olsa diyorum bi yandan. Bi yandan da acele etme diyorum. Keşke bu bekleme sürecinde kendiligimden kalabilsem ama nerde...
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Tatlim degerleriniz iyiyken doktorunun bukadar asilamada israr etmesi niye? Asilama cok bos biseydir git iliskiye gir ayni sey iyi bir doktor olsaydi zaman harcatmazdi. Oncelikle doktor degistir. Tup bebek olgunlasan embriyoyu rahimine koymaktir asilamayla kiyaslama yani asilaman tutmadi oda tutmazsa deme asilamanin tutmamamasi pekte bi anlam ifade etmiyor
Sorma . Bu ay bi ümitlendik. Biraz erken oldum 2 gun falan. Damla damla leke geldi ilk 2 gün. Sökülemedim heralde. ama bi umitlendim acaba yerlesmemi diye.. sonra döndü kirmiziya. yaşim 25 eşim 33 canim sen kac yasindasinYaşin kaç? Ben de dua ediyorum tup bebege baslamadan kendiliginden hamile kalayim dye ama dun pembe akintim geldi, yavas yavas döner kirmiziya
3. Doktorum. Ilk ikisi normal dr du. Suan ki profösör 2 asilama denedi buda. Digerleri özeldi raporsuz asilama olmustm ilkini ozelde. Son 2 si de devlette sigorta sorun cikartmasin dye yapildi. Ama asilamada hamile kalan insanlarda var ya insan genede ümitleniyor isteTatlim degerleriniz iyiyken doktorunun bukadar asilamada israr etmesi niye? Asilama cok bos biseydir git iliskiye gir ayni sey iyi bir doktor olsaydi zaman harcatmazdi. Oncelikle doktor degistir. Tup bebek olgunlasan embriyoyu rahimine koymaktir asilamayla kiyaslama yani asilaman tutmadi oda tutmazsa deme asilamanin tutmamamasi pekte bi anlam ifade etmiyor
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Asilamada ihtimalin düşük oldugunu biliyordum zaten ama tüp bebekte devlet destegini alabilmk icin en az 2 asilama gerekiyor diye biraz da yapildi. Simsi tup bebek yaptircam tabi. Umutsuzlugumun sebebi de bir yandan adenomyozis olmasi. Bebegin tutunmasini engelleyn bisey ya da dusuk ihtimalini yukselten bisey.Tatlim degerleriniz iyiyken doktorunun bukadar asilamada israr etmesi niye? Asilama cok bos biseydir git iliskiye gir ayni sey iyi bir doktor olsaydi zaman harcatmazdi. Oncelikle doktor degistir. Tup bebek olgunlasan embriyoyu rahimine koymaktir asilamayla kiyaslama yani asilaman tutmadi oda tutmazsa deme asilamanin tutmamamasi pekte bi anlam ifade etmiyor
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
Hayir yanlis anlasilmasin asilama gerektigi noktada yararlidir3. Doktorum. Ilk ikisi normal dr du. Suan ki profösör 2 asilama denedi buda. Digerleri özeldi raporsuz asilama olmustm ilkini ozelde. Son 2 si de devlette sigorta sorun cikartmasin dye yapildi. Ama asilamada hamile kalan insanlarda var ya insan genede ümitleniyor iste
Morfoliji dusuk olur sperm az olur tuplerin biraz tikalidir bu durumlarda tabiki gerekli ama senin durumun icin gerekli degil malesef. Esinle iliskiye girmekle ayni sey asilama. Devletteki zoraki olmus ozaman mecbur prosedur.korkma ben tup bebekle hamileyim seninde olacaktir
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Ben de 31 yasindayim. Sen daha baya gencsin. Kendiliginden de olur insallah. Bir de bu adetin ilk zamani heyecanlaniyosun yerlesme kanamasi mi diye. Ben de oyleyim. Umut dunyasi iste.Sorma . Bu ay bi ümitlendik. Biraz erken oldum 2 gun falan. Damla damla leke geldi ilk 2 gün. Sökülemedim heralde. ama bi umitlendim acaba yerlesmemi diye.. sonra döndü kirmiziya. yaşim 25 eşim 33 canim sen kac yasindasin