Negatif canımm benim tekrar deneyeceğimNe yaptın kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif canımm benim tekrar deneyeceğimNe yaptın kuzum
Aminn canım inşallah..Yaa başladın mı sende kuzum inşallah güzel gelişmeler olur
Yaa kesin mi sonra dan yükselme olmaz mı beta daNegatif canımm benim tekrar deneyeceğim
Lucrin iğne ne için kuzumAminn canım inşallah..
Döngünün 21gunu Lucrin iğne verdi onu yaptım.haftaya pazartesi gitcem bakalik ilaçlari nasıl kullancam vs bakicaz
Yumurtaları baskilamak içinmiş.Lucrin iğne ne için kuzum
Ben kullanmadım ondanYumurtaları baskilamak içinmiş.
Eşit yumurta sağlamak birde erken çatlamayi engellemek için
Olmaz bence çünkü 0Yaa kesin mi sonra dan yükselme olmaz mı beta da
Merhaba.ali osman bey de sgk geciyormu acabaEvet canım başladım İstanbul da doktor Ali Osman Koyuncuoğlu var kendi muayenehanesi var ama opuyu ve transferi memorial hastanesinde yapacak. Şimdilik ilk 3 gün meriofert 150 lik iğneden 2 tane vuruyorum yarın kontrol de duruma göre bakacak
Maşallah inşallah bizede umut olur herşey güzel olur bizde Ali beye başladık tavsiye üzerine herşey güzel olsun .Bende kullandım cnm şuan çok şükür hamileyim darısı başına inşallah
Merhaba geçmiyor maalesefMerhaba.ali osman bey de sgk geciyormu acaba
Merhaba Transferinizi oldunuz mu inşallah hayırlısı olmuştur.Merhaba geçmiyor maalesef
Sizi programa mı çıkardılarGerçekten mi çok sevindim şu anda ben daha bir kez muayeneye gittim çok çözemedim nasıl biri tedavisini falan iyi yapıyor mu? Kuzum bana ilaçları onlar verdi şimdilik.
Aradığım yorumSizi programa mı çıkardılar
çıkarmıyolarsa biz de başvuralım diyecektimAradığım yorum
Evet çıkarıyorlar programaSizi programa mı çıkardılar